Gość: Ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 20:51 Czy znacie takie firmy, instytucje i podobne, na których nie można polegać i chcecie innych uprzedzić o bardzo złej renomie czyli po prostu oszukańcach, złodziejach....? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Re: gorąco nie polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:49 tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igrek Re: gorąco nie polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:54 My z kolegą tesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: gorąco nie polecam IP: *.bci.net.pl 17.12.04, 10:12 emektb napisał: > W Siedlcach takich nie ma. Nigdzie takich nie ma :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igrek Re: gorąco nie polecam IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 19.12.04, 13:02 Jak śpiewa Lady Pank: "Wiadomo, wszyscy ku.. i złodzieje/ Nie wyłączając nas" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekolog. Re: gorąco nie polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 19:05 Przestrzegam , odradczam wszelkie kontakty z instytucja powszechnie znaną z rozlicznych afer, mającą kontakty z mafią i szpiegami wrogiego nam sąsiada, walczącą z Kościołem, propagującą gejów i inne lesbijki, a przy tym doskonale potrafiącą manipulować gawiedzią. Czy ktoś zgadł o kogo mi chodzi? Tak , to nie było wcale trudne. To oczywiście SLD, nieodrodna córka PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synoptyk Re: gorąco nie polecam IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.04, 23:15 Myślałem, że LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekolog Re: gorąco nie polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 08:52 Synoptyk- "myśliwy"? Odpowiedz Link Zgłoś