Dodaj do ulubionych

Sporty extremalne

19.01.05, 16:43
Wyobraźcie sobie że uczestniczycie w EXTREME DAY. Jakich atrakcji
szukalibyście w pierwszej kolejności?
Bungy? Motolotnie? Quady? Ściana do wspinaczki? A może coś innego?
Ja osobiście stawiam na motolotnie. niesamowite uczucie...
Obserwuj wątek
    • Gość: kolumb Re: Sporty extremalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 17:26
      sranie na odległość
      • pawelek.mar Re: Sporty extremalne 19.01.05, 17:59
        Gość portalu: kolumb napisał(a):

> sranie na odległość

ciekawy sport, wymagający nie lada tężyzny fizycznej, tylko, jak dla mnie, zbyt
        snobistyczny niczym golf albo polo.
      • j.b102 Re: Sporty extremalne 19.01.05, 23:45
        Jaki login taka odpowiedź.
      • Gość: Bambi Re: Sporty extremalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 23:47
        Jak dla mnie to masz gratisowego PLONK'a jeszcze wsłuchaj sie w ten piękny
        dźwięk :
        **PLONK**
        • no_login Re: Sporty extremalne 20.01.05, 09:03
          No i jeden beznadziejny [----][Ustawa z dn. 31 VII 81r., o kontroli
          publikacji i widowisk; art. 2, pkt. 1 (Dz.U. nr 20, poz. 99)],
          pociągnął wątek....ale ja też się dopiszę.
          Bambi,zastanów się nad tą plonkownicą!
          Gdyby ktoś chciał w inną dyscyplinę uprawiać,
          zamiast na odległość,do do celu? gdzie znaleźć dobrą tarczę?
          Nie wiem do czego jeszcze można użyć troll,tylka jako tarczy
          w zawodach w defekacji na celność.
          • Gość: Bambi Re: Sporty extremalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 09:20
            > w zawodach w defekacji na celność.

He he he, ale może nie zrozumieć wiec wyjaśnie :
            defekacja - wydalanie kału, wypróżnianie (się)
            Etym. - późn.łac. defaecatio 'wyklarowanie' od łac. defaecare 'usuwać osad, męty'
            ;)
    • emektb Re: Sporty extremalne 20.01.05, 00:25
      Najbardziej ekstremalne jest skakanie na bungee bez bungee. To by mnie kręciło.
      • izaza Re: Sporty extremalne 20.01.05, 10:42
        a ja bylam za bungee, ale teraz zamieniam na wspinaczke. Moze wreszcie to
        zrobie;)
    • no_login Re: Sporty extremalne 20.01.05, 10:17
      EXTREME DAY to jest wtedy jak teściowa przyjedzie :-)
      pozdr
      • skolsong Re: Sporty extremalne 20.01.05, 13:53
        extreme sport to tez jazda ulicami Siedlec, czy to przy ataku zimy jak np dzis
        (mamy styczen - a i tak na polskich drogach jest atak) czy tez latem w pieknym
        sloncu, jazda naszymi szosami to zawsze wyzwanie.
        • Gość: angela bungieeeeeeeeee IP: 80.51.237.* 10.03.05, 22:32
          bungiee ale nie na 10 m.... to co bylo ostatnio to porażka :/
    • Gość: Bambi Re: Sporty extremalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 14:00
      > uczestniczycie w EXTREME DAY

Bar (?) KEBAB , real extreme day (night?) ;))
    • bydlaq Re: Sporty extremalne 21.01.05, 15:00
      Jest jeszcze nurkowanie, paint ball, łowiectwo.
      Widzę jednak, że nasi mieszkańcy raczej tradycjonaliści ;)
      • Gość: n_l Re: Sporty extremalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 15:03
        Łowiectwo?może wtedy jak człowiek staje się obiektem polowania?
        • bydlaq Re: Sporty extremalne 21.01.05, 15:07
          Obiektem polowanie to w paint ballu. Ale również tak
          • milosz_furman Re: Sporty extremalne 23.01.05, 14:43
            a można gdzieś się powspinać w Siedlcach? sztuczna ścianka i takie tam?

Pozdrowienia
            • bydlaq Re: Sporty extremalne 23.01.05, 16:25
              W elektryku kiedyś była. Nie wiem czy jest nadal.
    • Gość: Bambi Re: Sporty extremalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 10:16
      Coś z gatunku sportów ekstremalnych, bez wcześniejszego
      długiego treningu - chyba nici z tego!!!!

Zabawa w białego misia....

Wlać do szklanki połowę wódki i połowę Coca coli (opcjonalniePepsi)

Wypić połowę szklanki i dolać wódki do pełna. Wypić połowę
      szklanki i dolać wódki do pełna.
      Wypić połowę szklanki i dolać wódki do pełna.

Czynność powtarzać, aż zawartość szklanki będzie przezroczysta -
      to się nazywa dojście do białego misia.
      Jeżeli ktoś dojdzie do tego momentu, to może spróbować iść w odwrotnym
      kierunku - do brązowego misia....
      ale jeszcze nie słyszano żeby ktoś doszedł....
      • Gość: n_l Re: Sporty extremalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 11:32
        Spróbujemy?
        • Gość: Bambi Re: Sporty extremalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 12:55
          oj czuje ze nie dotarłbym do białego misia ... :) no chyba ze od razu zaczac od
          niego i iśc w kiernku brązowego ? ;)
          • energy.m Re: Sporty extremalne 10.03.05, 16:12
            nie widzę różnicy, więcej wiary w siebie.
          • Gość: mariano Re: Sporty extremalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 18:50
            A pamiętacie jedną z filmowych wersji "Anny Kareniny", gdy carscy natable na
            popijawie wlewali w siebie "TUM TUMY" - 50 gr wódki. Długi prostokątny stół,
            wokół niego grupa twardzieli, którzy na hasło wypijają TUM TUMA, następnie
            kolejno przechodząc pod stołem, wracają na swoje miejsce by wypić kolejnego TUM
            TUMA itd itd. Wygrywa ten, który nie zalegnie pod stołem i jako jedyny będzie w
            stanie usiąść za nim na krześle. Ekstremalne? Dla mnie jak najbardziej.
            • Gość: energy.m Re: Sporty extremalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 17:41
              50 gr - to 50 groszy, 50g - to skrót właściwy od gram Panie Mariano. Gratuluję
              znajomości Anny Kareniny... Ale myślę, że nie o takie extreme chodziło
              tematodawcy...
              • Gość: Bambi Re: Sporty extremalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:25
                drogi energy.m skoro wiesz o jakie to rozwiń temat proszę
                • Gość: energy.m Re: Sporty extremalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 10:00
                  Sympatyczny Bambi sporty extremalne to sporty niebezpieczne, wymagające siły
                  zarówno wewnętrznej(psychicznej) jak i zewnętrznej(fizycznej), np ścianki do
                  wspinaczki, bungee,eurobungee, motolotnie, lotnie,
                  paraglyding,wakeboard,quady,downhill, freestyle i wiele innych. Myslę, że
                  autorowi chodziło raczej o dyscypliny tego rodzaju. Tylko zastanawiam się, ilu
                  uczestników forum posiada wymagane siły...
                  • bydlaq Re: Sporty extremalne 16.03.05, 11:53
                    Nie no pięknie zostało to opisane.
                    Tak to właśnie miałem na myśli. Mam nadzieję, że już niedługo będę mógł podać
                    więcej szczegółów na temat takiej imprezy. I wtedy zobaczymy kto jak
                    extremalnie się czuje. Wielbicieli misiów też zaprosimy ;).
                  • no_login Re: Sporty extremalne 16.03.05, 11:57
                    > Sympatyczny Bambi sporty extremalne to sporty niebezpieczne, wymagające siły
                    > zarówno wewnętrznej(psychicznej) jak i zewnętrznej(fizycznej),
                    <cut>
                    > Tylko zastanawiam się, ilu
                    > uczestników forum posiada wymagane siły...
                    Grasz w brydża?
                    Nie....
                    To szkoda,jest to gra wymagająca sporych zdolności,logicznego myślenia,
                    znajomości statystki,umiejętności dedukcji...
                    Tylko zastanawiam się ilu uczestników forum posiada ............... :-)
                    • Gość: energy.m Re: Sporty extremalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 10:04
                      Czyżby no_login szukał partnerów do brydża, czy tylko tego czwartego? A do
                      brydża potrzeba jeszcze ciut inteligencji, cierpliwości, opanowania i mocnej
                      głowy...- ale bez przesady, bo misie zostaną myszkami...
                      • no_login Re: Sporty extremalne 18.03.05, 10:49
                        > Czyżby no_login szukał partnerów do brydża, czy tylko tego czwartego?
                        Raczej drugiego z myślą o graniu na turniejach,o ile TŻ wyzbyła się
                        awersji do mojego grania,
                        ech,wspomnienia wracają,człowiek się starzeje :-)
                        > A do brydża potrzeba jeszcze ciut inteligencji, cierpliwości, opanowania
                        Długo można wymieniać cechy jakie powinien mieć dobry brydżysta
                        (mam gdzieś w materiałach szkoleniowych PZBS,poszukać?)
                        dlatego wstawiłem trzy kropki.Tak jak i Ty w swoim poście
                        > i mocnej głowy...
                        zastanawiam się nad tą mocną głową??? Możesz rozwinąć ten temat?
                        > bo misie zostaną myszkami...
                        Tak jak we wszystkim,wielu "twardzieli" w trudnych sytuacjach okazywało
                        się mięczakami,sterydy to nie wszystko...
                        • Gość: energy.m Re: Sporty extremalne IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 18.03.05, 14:06
                          Hej no_loginie, co mają sterydy do brydża? Tu pomoże jedynie guarana.Ale tym
                          razem to mi udało się zboczyć z tematu sportów extremalnych, bo brydża niestety
                          do nich nie zaliczono. Nie mogę rozwinąć tematu mocnej głowy ze względu na
                          dostępność nieletnich do forum.
                          • Gość: n_l Re: Sporty extremalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:43
                            Raczej sterydy do sportów extremalnych,takie dalekie skojarzenie...
                            A temat mocnej głowy rozwiń może na priva :-)
                            Jakoś nie pasuje mi kojarzenie brydża z alkoholem.
                            A brydż jako sport extremalny-dlaczego nie,po 24 godzinach grania...
                            P.S.Zajrzyj do ostatniego "Przekroju",jest o szchach extremalnych :-)
                            • Gość: energy.m Re: Sporty extremalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 16:35
                              Do sportowego to mi też nie pasuje, ale w towarzyskim jeszcze nikomu lampka (?)
                              koniaku nie zaszkodziła szczególnie po 24 godzinach grania (ale chyba z
                              przerwami..., co?). Na szachy to mogę tylko popatrzeć ( i to nie za długo),
                              więc nie zajrzę do ostatniego "Przekroju"- wierzę na słowo, że są szachy
                              extremalne.Drugi wątek naszej konwersacji rozwinę w niedalekiej przyszłości...
      • emektb Re: Sporty extremalne 10.03.05, 23:07
        Gość portalu: Bambi napisał(a):

> Coś z gatunku sportów ekstremalnych, bez wcześniejszego
        > długiego treningu - chyba nici z tego!!!!
        >
        > Zabawa w białego misia....
        >
        > Wlać do szklanki połowę wódki i połowę Coca coli (opcjonalniePepsi)
        >
        > Wypić połowę szklanki i dolać wódki do pełna. Wypić połowę
        > szklanki i dolać wódki do pełna.
        > Wypić połowę szklanki i dolać wódki do pełna.
        >
        > Czynność powtarzać, aż zawartość szklanki będzie przezroczysta -
        > to się nazywa dojście do białego misia.
        > Jeżeli ktoś dojdzie do tego momentu, to może spróbować iść w odwrotnym
        > kierunku - do brązowego misia....
        > ale jeszcze nie słyszano żeby ktoś doszedł....

mało słyszałeś
        • Gość: Bambi Re: Sporty extremalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:15
          > mało słyszałeś

niestety nie mogłeś tego zademostrować boś chory jakoby ;P
          • Gość: mariano Re: Sporty extremalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 08:13
            Może spotkał się z misiem :)
            • Gość: Bambi Re: Sporty extremalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 08:36
              No nieeeee .... z brązowym ?? :)
    • krzycho1252 Re: Sporty extremalne 16.06.05, 08:34
      Dzień i noc sportów ekstremalnych w Wiśniewie. A jak z bufetem,organizatorzy?
      -Obficie zaopatrzony.
      -To taaak.

www.radiopodlasie.pl/index.php?show_info=2107&news_cat=3
      • bydlaq Re: Sporty extremalne 16.06.05, 08:43
        Zapraszam zatem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka