Dodaj do ulubionych

Vectra Net???

IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 17.02.05, 18:33
Zastanawiam sie czy podpisac z nimi umowę. Korzystacie z ich uslug?? Internet
wykorzystuje do przegladania stron i skypa, czy pakiet za 49zl-96kb/s mi
starczy?? Prosze o opinie ??
Obserwuj wątek
    • milosz_furman Re: Vectra Net??? 17.02.05, 19:53
      mi wystarcza , ale ostatnio jakby coraz tego internetu w "Vectrze" jakby mniej.

Pozdrawiam
      • Gość: jaro Re: Vectra Net??? IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 17.02.05, 21:11
        Mam również Vektrę za 49zł i jestem bardzo zadowolony.
        • Gość: joker77 Re: Vectra Net??? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 17.02.05, 21:32
          dzieki za odpowiedz.pozdr.
    • Gość: Mayster Re: Vectra Net??? IP: 80.51.224.* 17.02.05, 22:20
      Joker a ja Vectre odradzam.Z wielu względów.
      Lepiej weź z Domtelu. Za 49zl masz 128kb/s (w nocy 256kb/s choć nie zawsze). Po
      dwóch-trzech miesiącach jeśli bedziesz w terminie płacił rachunki ze 128kb/s
      powinni Ci podwyższyć do 192kb/s.
      • Gość: jaro Re: Vectra Net??? IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 17.02.05, 23:05
        Od ognia wojny i Domtelu ... uchowaj nas Panie! Miałem z tą firmą umowę. Całe
        szczęście, że się od nich odłączyłem. Zresztą to nie jest firma rozwojowa. W
        Vektrze za 49 zł mam 96kb/s, a coś słyszałem, że mają zwiększyć. Jak płaciłem
        ostatnio za abonament w Vektrze to mówił mi znajomy, że od niedawna mają z
        dwóch źródeł sygnał - drugi jak dobrze pamiętam z energetyki. Osiem miesięcy
        byłem w Domtelu i przeklinałem wszystko, przerwy były bardzo częste i długie. A
        teraz od czterech miesięcy w Vektrze nie miałem przerwy sygnału nigdy -
        odpukać.
        • no_login Re: Vectra Net??? 17.02.05, 23:16
          Jedna rzecz w Domtelu mnie zastanawia.
          Najpierw mały cytat z ich strony:
          Osiedlowa Sieć Komputerowa umożliwia swoim Klientom skuteczne wykorzystanie
          szerokich możliwości informacyjnych i marketingowych jakie oferuje Internet. OSK
          operuje na terenie miast Węgrowa oraz Siedlec za pomocą węzła dostępowego
          wyposażonego w routery, serwery dostępowe, serwery hostujące oraz urządzenia
          sprzęgające z sieciami telekomunikacyjnymi. OSK korzysta z linii
          światłowodowych, miedzianych HDSL, a także radiowych. Dostęp do sieci
          szkieletowych realizowany jest za pomocą niezależnego wyjścia do sieci Polpak-T
          Nad naszą siecią czuwa zespół wykwalifikowanych administratorów i techników.
          Stan sieci w weekendy i dni wolne od pracy zapewniany jest za pomocą
          całodobowych dyżurów.

Wygląda poważnie,końcówka jest mniej poważna:
          > Rozliczenia - zapisy@o2.pl
          > Administartor sieci - domtel@o2.pl
          > Administrator usług dodatk./webmaster - inko@vp.pl
          Adresy poczty elektronicznej "takiej" firmy na darmowych serwerach????????????
          Nie jest to dobra rekomendacja.
          • Gość: joker77 Re: Vectra Net??? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 18.02.05, 01:56
            Co do Domtelu to w pelni sie zgadzam!!! Mialem z nimi do czynienia.Internet
            mialem moze z godzine na dzien.Jak dzwonilem do nich, to mowili ze maja
            chwilowe problemy.Po trzech miesiacach zerwalem kable i przestalem placic.Nie
            wiem jak jest na innych osiedlach, ale na Poznanskiej wszyscy moi znajomi mieli
            takie przejscia.
    • Gość: yuuu Re: Vectra Net??? IP: 80.51.246.* 21.02.05, 13:41
      czy w vektrze mogę wykupić sam Internet bez pakietu programów?
      • Gość: yuuu Re: Vectra Net??? IP: 80.51.224.* 21.02.05, 20:47
        no niech ktos odpowie, bo w vektrze nie odpowiadaja na maile
        pzdr
        • on-dal Re: Vectra Net??? 21.02.05, 20:59

• Gość: yuuu Re: Vectra Net??? IP: 80.51.234.* 21.02.05, 21:04
            dzieki za odpowiedz.
            czyli internet by mnie kosztował nie 50zł, tylko około 80zł (pakietu tv vectry
            nie potrzebuje), a to juz bardzo brzydka cena:(
            pzdr
            • on-dal Re: Vectra Net??? 21.02.05, 21:13

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka