Gość: joker77 IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 17.02.05, 18:33 Zastanawiam sie czy podpisac z nimi umowę. Korzystacie z ich uslug?? Internet wykorzystuje do przegladania stron i skypa, czy pakiet za 49zl-96kb/s mi starczy?? Prosze o opinie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milosz_furman Re: Vectra Net??? 17.02.05, 19:53 mi wystarcza , ale ostatnio jakby coraz tego internetu w "Vectrze" jakby mniej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Vectra Net??? IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 17.02.05, 21:11 Mam również Vektrę za 49zł i jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker77 Re: Vectra Net??? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 17.02.05, 21:32 dzieki za odpowiedz.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayster Re: Vectra Net??? IP: 80.51.224.* 17.02.05, 22:20 Joker a ja Vectre odradzam.Z wielu względów. Lepiej weź z Domtelu. Za 49zl masz 128kb/s (w nocy 256kb/s choć nie zawsze). Po dwóch-trzech miesiącach jeśli bedziesz w terminie płacił rachunki ze 128kb/s powinni Ci podwyższyć do 192kb/s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Vectra Net??? IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 17.02.05, 23:05 Od ognia wojny i Domtelu ... uchowaj nas Panie! Miałem z tą firmą umowę. Całe szczęście, że się od nich odłączyłem. Zresztą to nie jest firma rozwojowa. W Vektrze za 49 zł mam 96kb/s, a coś słyszałem, że mają zwiększyć. Jak płaciłem ostatnio za abonament w Vektrze to mówił mi znajomy, że od niedawna mają z dwóch źródeł sygnał - drugi jak dobrze pamiętam z energetyki. Osiem miesięcy byłem w Domtelu i przeklinałem wszystko, przerwy były bardzo częste i długie. A teraz od czterech miesięcy w Vektrze nie miałem przerwy sygnału nigdy - odpukać. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Vectra Net??? 17.02.05, 23:16 Jedna rzecz w Domtelu mnie zastanawia. Najpierw mały cytat z ich strony: Osiedlowa Sieć Komputerowa umożliwia swoim Klientom skuteczne wykorzystanie szerokich możliwości informacyjnych i marketingowych jakie oferuje Internet. OSK operuje na terenie miast Węgrowa oraz Siedlec za pomocą węzła dostępowego wyposażonego w routery, serwery dostępowe, serwery hostujące oraz urządzenia sprzęgające z sieciami telekomunikacyjnymi. OSK korzysta z linii światłowodowych, miedzianych HDSL, a także radiowych. Dostęp do sieci szkieletowych realizowany jest za pomocą niezależnego wyjścia do sieci Polpak-T Nad naszą siecią czuwa zespół wykwalifikowanych administratorów i techników. Stan sieci w weekendy i dni wolne od pracy zapewniany jest za pomocą całodobowych dyżurów. Wygląda poważnie,końcówka jest mniej poważna: > Rozliczenia - zapisy@o2.pl > Administartor sieci - domtel@o2.pl > Administrator usług dodatk./webmaster - inko@vp.pl Adresy poczty elektronicznej "takiej" firmy na darmowych serwerach???????????? Nie jest to dobra rekomendacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker77 Re: Vectra Net??? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 18.02.05, 01:56 Co do Domtelu to w pelni sie zgadzam!!! Mialem z nimi do czynienia.Internet mialem moze z godzine na dzien.Jak dzwonilem do nich, to mowili ze maja chwilowe problemy.Po trzech miesiacach zerwalem kable i przestalem placic.Nie wiem jak jest na innych osiedlach, ale na Poznanskiej wszyscy moi znajomi mieli takie przejscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuuu Re: Vectra Net??? IP: 80.51.246.* 21.02.05, 13:41 czy w vektrze mogę wykupić sam Internet bez pakietu programów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuuu Re: Vectra Net??? IP: 80.51.224.* 21.02.05, 20:47 no niech ktos odpowie, bo w vektrze nie odpowiadaja na maile pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuuu Re: Vectra Net??? IP: 80.51.234.* 21.02.05, 21:04 dzieki za odpowiedz. czyli internet by mnie kosztował nie 50zł, tylko około 80zł (pakietu tv vectry nie potrzebuje), a to juz bardzo brzydka cena:( pzdr Odpowiedz Link Zgłoś