Dodaj do ulubionych

Multipleks koło parku? Protestuję!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 19:05
Co to za durny pomysł, aby budowac multipleks koło parku. Spokuj tego miejsca
zostanie zakłócony. Już nie będę mogła spacerować po cichej uliczce
kasztanowej. Mieszkańcy domków na Kazimierzowskiej też nie zaznają spokoju.
Czy nie ma innych miejsc na budowę kina? Czy naprawdę warto zakłócać magię
tego miejsca?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anusia protestujmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 19:10
      Kto mysli podobnie niech się wpisze. Nie chodzi tu o protest przeciwko budowie
      kina, ale o to, żeby zbudowano je w innym miejscu. Komu nie jest obojętne to,
      czy okolica parku zostanie zniszczona i zeszpecona niech się wpisze
      • no_login Re: protestujmy 19.02.05, 19:15
        Protestuję!!!
        Protestuję przeciwko budowaniu multiplexu w innym miejscu.
        Może to zeszpecić moje okolice i zakłócić spokój
        (Baaad na szczęście zrezygnował z nocnych powrotów
        pod moimi oknami,Badyl-powodzenia życzę).
        • izaza Re: protestujmy 19.02.05, 19:30
          a czy to ten teren koło amfiteatru?
          • Gość: Anusia Re: protestujmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 19:32
            Tak, to ten teren koło amfiteatru
          • Gość: Anusia Re: protestujmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 19:32
            tak, to teren koło amfiteatru
        • Gość: dorotka Re: protestujmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 19:31
          Racja, może postanowią zeszpecić np. Nowe Siedlce? A może zaprotestujmy przeciw
          multipleksowi w ogóle? A co do protestu przeciw budowie koło parku- przył.aczam
          się
          • emektb Re: protestujmy 19.02.05, 19:33
            miejsce koło parku jest faktycznie mało szczęśliwe
            • no_login Re: protestujmy 19.02.05, 19:35
              Mnie to miejsce odpowiada.
              Ciekawe,gdyby zaczęli budować pod moimi
              oknami,to też byś przyłączył się do protestu?
              • emektb Re: protestujmy 19.02.05, 19:37
                oszywiście

i najlepiej jak już zaczniemy bo nigdy nic nie wiadomo
                • Gość: Anusia Re: protestujmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 19:40
                  Porządne kino przydałby się nam, ale nie koło cichego parku. czy nie można go
                  zbudować gdzieś w okolicach ,,warszawskiej"?, czy w innym ruchliwym miejscu?
                  • Gość: ar Re: protestujmy IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 19.02.05, 22:40
                    Moim zdaniem nie mozna gdzie indziej.Inwestor wyklada kase i to podejzewam
                    sporasna, on ma z gory upatrzona lokalizacje a miasto albo sie godzi albo nie
                    ma inwestycji(tak mi sie wydaje).Dalej patrzac , to w Polsce nic by nie mozna
                    bylo zbudowac, zawsze ktos jest przeciwny, chyba taka nasza przekorna
                    natura..Zeby nie bylo ze mnie to nie dotyczy-byc moze i dotyczy bo moge przez
                    to stracic miejsce parkingowe na prywatnym placu.
                    Fakt moze i miejsce jest nie do konca szczesliwe,jednak nie az takie zle.
                  • Gość: Igrek Re: protestujmy IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 20.02.05, 13:13
                    Najlepsze ruchliwe miejsce to Warszawa :)
              • emektb Re: protestujmy 19.02.05, 19:39
                a tak poza tym moja bardziej opierzona jaźń ma już typowo jajcarskie podejście
                do protestu:))
        • Gość: wrona Re: protestujmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 19:31
          trzeba to się wpisuję choć nie powiem żeby z tym problemów nie było

PS> wszystkie wrony z parku są temu przeciwne. tak trzymać pani aniu
          • bydlaq Re: Jestem na tak 19.02.05, 19:45
            A jak dobrze postawią tego mutlipleksa to może będę z domu widział jakie filmy
            pokazują. Jestem za tym miejscem jak najbardziej...
            • emektb Re: Jestem na tak 19.02.05, 19:48
              o i to jest tzw. praktyczne podejście do sprawy
              • izaza Re: Jestem na tak 19.02.05, 20:17
                ja jednak wolalabym w tym miejscu spacerowac, a nie widziec multipleks.
                bedzie czy nie bedzie w S. mnie akurat az tak na tym nie zalezy, zeby byl.
                • pogus Re: Jestem na tak 19.02.05, 20:47
                  marudzicie siedlczanie....w Gdańsku jedno multikino (krewetka) znajduje się na
                  starówce właśnie, poza tym mieści się tam też parę innych kin, w tym duży
                  Neptun; drugie gdańskie multikino mieści się przez płot z Operą Bałtycką, nikomu
                  to nie przeszkadza, wszyscy są zadowoleni.....więc w Siedlcach jestem na TAK
                • no_login Re: Jestem na tak 19.02.05, 20:50
                  Zdrajczyni! :-)
                  Skoro chcesz spacerować to może multipleks przy Jagiełły,obok salonu Skody.
                  Terenu trochę mało,ale można budowac w górę :-))))
                  • Gość: izaza Re: Jestem na tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 23:36
                    O ktore tereny dokladnie Ci chodzi?
                    i jaka zdrajczyni? po prostu lubie spacerowac akurat tam, a co do budowania w
                    gore, to tutaj nie pozwola, hehe...
                    I tak moja czestotliwosc korzystania z potencjalnego multiplesu w S. jest
                    znikoma (obym sie nie mylila)
                    • Gość: Bambi Re: Jestem na tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 07:32
                      > I tak moja czestotliwosc korzystania z potencjalnego multiplesu w S. jest
                      > znikoma

Normalnie jak pies ogrodnika .....:)
                      • izaza Re: Jestem na tak 21.02.05, 10:52
                        słucham? wrrrrrrrrrrrr...
                        • Gość: Bambi Re: Jestem na tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 11:24
                          No nie znasz tego ?
                          Pies ogrodnika sam nie wezmie i drugiemu nie da :) , nie korzystasz (masz
                          nadzieje) to lokalizacja Tobie nie pasuje i protestujesz ... no jak pies
                          ogrodnika ;)
                          • muchawka Re: Jestem na tak 21.02.05, 13:08
                            Izaza chodzi do kina w Warszawce, a w Siedlcach na spacery.
                            • no_login Re: Jestem na tak 21.02.05, 13:11
                              > Izaza chodzi do kina w Warszawce, a w Siedlcach na spacery.
                              Chodzi i warczy...
                              albo demonstruje pracę silnika spalinowego :-)
                              • krzycho1252 Re: Jestem na tak 21.02.05, 16:04
                                Jak nie tu to gdzie ?
    • Gość: Synoptyk Protest przeciwko protestowi! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.05, 09:18
      Jaki cichy zakątek? Jakie spacerowanie?

Po pierwsze, nie przy aleji Kasztanowej lecz przy Starowiejskiej róg
      Wiszniewskiego, przedłuzenie linii zabudowy szpitala. Intensywny ruch
      samochodów na Starowiejskiej odbywa się całą dobę i dzięki kinu amfiteatr
      otrzyma od tej strony ekran akustyczny. Kino ma się też nijak do domków przy
      Kazimierzowskiej. Przecież to znaczna odległość. Chyba, ze ktoś myli kino z
      letnim kinem w amfitetrze. Czy letnie SUMMERTIME też przeszkadza domkom
      i spacerowiczom? Bzdura i to totalna. Protest dla protestu.

Miejsce to nie ma teraz żadnej magii, ma za to latem chmary komarów.
      Magia dopiero będzie, ale kina!

Poza tym TO JEST CENTRUM MIASTA, a nie idyllyczna wieś podmiejska. Można
      przecież zamieszkać w Żaboklikach.
      • Gość: Ar Re: Protest przeciwko protestowi! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 20.02.05, 15:47
        Ok to moze ktos z bardziej zorientowanych wie dokladnie w ktorym miejscu to
        bedzie?Bo ja czuje sie pomalu skolowany.Wiem ze niedlugo bedzie widac gdzie to
        ale ciekawosc mnie bierze juz teraz gdzie dokladnie.Czytalem ostatni artykul o
        pokusie zabrania wybiegu kolka jezdzieckiego na parking.Wiec jak to jest ?No i
        niesmialo zapytam czy teren prywatnego parkingu tez wchodzi w inwestycje(zostal
        sprzedany?) bo dzierzawca /wlasciciel interesu mowi ze dalej parking bedzie jak
        jest?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka