Gość: antka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 13:02 gdzie w Siedlcach znajdę pasty, pasztety sojowe, potrawy z soczewicy? spory wybór jedzonka wegetariańskiego jest w LUXie, ale może wiecie, gdzie jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muchawka Re: kupię jedzonko 21.02.05, 13:06 Tzw. jedzonko ekologiczne w I hali ARCHE przy Brzeskiej,jest nawet słynny chleb z Radzymina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antka Re: kupię jedzonko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:29 w Arche będę jutro, tyle że w sklepie z meblami; czy I hala Arche jest pierwsza na prawo, skręcając z Brzeskiej? koło hotelu Arche? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skolsong Re: kupię jedzonko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:30 na 3 maja jest sklep niedaleko za klubem peha w strone ronda, jest tez sklep na osiedlu "warszawska" w pawilonie za zajezdnia autobusów, przynajmniej był tam pare miesiecy temu. Sporo rzeczy jest tez w Championie. wiem bo sam sie zopatruje czasem w takie rzeczy z raucji nie jedzenia miesa od ponad 6 lat, ale i tak najlepiej jest upiec samemu jakis pasztet warzywny, itp ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antka Re: kupię jedzonko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:26 dzięki bardzo :) sklep na 3 maja kojarzę, na osiedlu Warszawska ni w ząb :(, Championa za to b. dobrze :) a może masz/znasz jakiś przepis na jakiś pasztet warzywny? odstawiłam mięso 8 lat temu; jadam jednak ryby bez ości i... od 1,5 roku drób (w drobnych ilościach ;) wstyd się przyznać, ale przepisy kulinarne pasztetowo-obiadowe dopiero zaczynam gromadzić, za to deserowo-sałatkowe mam już obdegustowane :)p pozdrawiam i smacznej kolacji życzę, antka Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: kupię jedzonko 21.02.05, 21:28 Ja kupuję czasami w Arche, chociaż ostatnio z pasztecikami sojowymi tam krucho. Paszteciki bywają też w CARLOSIE przy Brzeskiej, a w DELI przy Poznańskiej są bardzo smaczne kotlety sojowe (już usmażone). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skolsong Re: kupię jedzonko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 01:32 przepis bedzie ale nie dzis, napisze na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antka Re: kupię jedzonko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 08:50 dziękuję Wam bardzo; miłego dnia wszystkim życzę, antka ps A czy ten sklep na osiedlu Warszawska jest przy ul. Mazurskiej 2? Jadąc dziś rano autobusem, wypatrzyłam na szybie, wśród reklam okalających plan miasta, zaproszenie do tego właśnie sklepu. Wśród oferowanych artykułów było też jedzonko sojowe :) Nie ma to jak się rozglądnąć ;)p Odpowiedz Link Zgłoś