nula1 11.06.02, 12:49 Ciekawa jestem jak często korzystacie z kafejek internetowych...a może internet wykorzystywany jest jedynie w pracy lub domu...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Re: Kafejki internetowe IP: *.tnt7.montreal.qb.da.uu.net 12.06.02, 03:04 Tylko w pracy i w domu. Ale najchetniej w domu, bo biore sobie drinka, kompletny luz, wiem ze juz nigdzie nie wychodze. I przede wszystkim nikt mi d... nie zawraca. Prawdziwy relax, taki jaki lubie :)) A najlepiej to w weekendowe wieczory, jak nie ma zadnej imprezki; zasiadam do kompa kolo 9-ej, a zamykam go jak juz zaczyna sie rozwidniac. Jasne, ze nastepnego dnia nie wychodze z poscieli do wczesnego popoludnia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turist Re: Kafejki internetowe IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 21:20 Jedna z takich kafejek jest przy ul. Granicznej 21. Czasami tam zaglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogrey Re: Kafejki internetowe IP: *.bci.net.pl 10.07.02, 15:12 Gość portalu: turist napisał(a): > Jedna z takich kafejek jest przy ul. Granicznej 21. > Czasami tam zaglądam. W pobliżu Unikatu? Ostatnio spedziłem dwa tygodnie w Siedlcach (mieszkałem na III etapie) i przechadzałem się Graniczną. W życiu nie spodziewałbym się kafejki w takim miejscu a jednak...:-))) Nie wchodziłem do środka, ale z zewnątrz to jednak wyglądało dosyć ubogo... Kafejka na pewno jest też na Chrobrego 9 (wieżowiec) na parterze. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Kafejki internetowe 02.07.02, 17:14 Przy ul.Wojskowej w podziemiu "Trezora" też jest taka kafejka. Odpowiedz Link Zgłoś