no_login Re: test 07.03.05, 10:36 Pomyliłeś adresy forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: test IP: *.nestle.pl 07.03.05, 15:12 jak zwykle masz racje. Chcialem tylko sprawdzic, czy pl zamieni sie na hu, ale lipa. Inzynier Kawa, (byly inzynier baton) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: test IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 19:14 wyślij z tamtejszego kompa. Z Twojego łaptoka pewnie cały czas bedzie .pl się pokazywało. Albo pogrzeb w ustawieniach. P.S.Mam nadzieję że Ci ta kawa zbrzydnie i na sok chmielowo-jęczmienny przychylniej spojrzysz.Do zobaczyska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: test IP: *.nestle.pl 08.03.05, 08:00 kawe mi tu daja na razie tylko dobra. Rozpuszczalenej chyba tu nikt nie jest w stanie pic, wiec i mi nie proponuja. Co do chmielu, to piwo maja z Polski (Okocim, Heineken by Zywiec i takie tam), troche kukurydzianego. Za to wina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: test IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 12:08 > Rozpuszczalenej chyba tu nikt nie jest w > stanie pic, Proces produkcji znasz to wiesz dlaczego. > Za to wina :) No to prześlij próbki na gazetowego maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba kawa IP: *.nestle.pl 08.03.05, 16:44 nie znam procesu. Taki proces zna pare osob na swiecie, to jak coca-cola :) wino przyslalem na priva Odpowiedz Link Zgłoś