ememems 05.04.05, 01:33 Czy może ktoś obiektywnie polecić jakiś zespół z okolic Siedlec na przyjęcie weselne? Może ktoś z Was uczestniczył w weselu, na którym grała jakas fajna ekipa? dzięki za wszelkie opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bima5 Re: zespół na wesele 10.04.05, 19:13 konktet lub concret- sa super. ogłaszaja sie w tygodniku siedleckim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alis Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 18:13 zdecydowanie Vaders Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mila Re: zespół na wesele IP: *.lunet.eu.org 13.04.05, 20:34 foster, bo fajnie grają a i "konkursy weselne" inteligentne Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: zespół na wesele 18.04.05, 17:45 Zespół muzyczny Format Bale, wesela, studniówki, imprezy plenerowe. Łuków tel. 0607 373 250 zespolformat@poczta.onet.pl www.zespolformat.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzik Re: zespół na wesele IP: *.siedlce.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:57 Ja też miałam taki problem bo mam ślub za 3 miesiące. My wybraliśmy Passat z Białej Podlaskiej tel. 602 197 242. Grają często w Domu Biesiadnym na Jagiełły. Sami faceci no i super mają wokal. Byłam też niedawno na weselu, na którym grał zespół Axel z Siedlec. Bardzo fajny. Mają bardzo bogate instrumentarium i cały czas utrzymują kontakt z gośćmi. Oba zespoły bym poleciła. Na korzyść Axela przemawia, że są bardzo często brani na wesela, no i zapewniają również oprawę w kościele i można wziąć od nich też taką młodą panią fotograf - bardzo sympatyczną i dobrą w swoim fachu. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ememems Re: zespół na wesele 11.05.05, 04:21 a wiesz moze ile kosztują? odp moze by na priv thx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 21:40 Zdecydowanie polecam ACCESS! Inteligentna, porywająca gra.. no i extra vokale! Mają stronę można posłuchać: www.zespolaccess.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś