maatti 08.07.02, 22:53 slyszeliscie o tym zespole??? Na FECIE w Gdansku dali tak powalajacy koncert ze chyba nastepnego takiego nie zobacze przez 10 lat, aha sa z Nowego Sacza... a ich muzyka to polaczenie folku z ethnocore... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolec Re: Karpaty Magiczne.... IP: *.*.*.* 09.07.02, 07:39 Dotychczas nic o nim nie słyszałem, ale po takiej recenzji aż mi wstyd. Trzeba nadrobić zaległości. Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Karpaty Magiczne.... 09.07.02, 22:34 Gość portalu: kolec napisał(a): > Dotychczas nic o nim nie słyszałem, ale po takiej > recenzji aż mi wstyd. Trzeba nadrobić zaległości. To jest tak: slyszalem nazwe tego zespolu kiedys kiedys, ale nic poza tym, tylko wiadomo taka nazwa utkwila mi w pamieci no i sie doczekalem:) Sama atmosfera koncertu sprawila ze byl on magiczny, pochodnie pod scena troche dalej ognisko i wsluchani ludzie, NIKT nie tanczyl chociaz pod koniec mozna bylo. Jesli bedziesz mial okazje i tylko uslyszysz te nazwe wal jak w dym na koncert i gwarantuje Ci ze sie nie zawiedziesz Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Karpaty Magiczne.... 10.07.02, 10:18 hmmm... a ja znam zespol co zwie sie atman - nagral plytke karpaty magiczne... Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Karpaty Magiczne.... 10.07.02, 12:27 gofa napisała: > hmmm... a ja znam zespol co zwie sie atman - nagral plytke karpaty magiczne... hmm a nie wiesz jaka muze graja???? Odpowiedz Link Zgłoś