bambii 28.09.05, 07:27 Tak sie natknąłem przez przypadek na takie linki pentagon.hotnews.pl/index.html wtc.hotnews.pl/ prawda.neostrada.pl/911.html prawda.neostrada.pl/filmy.html i co Wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no_login Re: Teoria spiskowa ? 28.09.05, 10:24 Linki do scenariusza "Facetów w czerni xyz" podsyłasz? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ziarnkokau Re: Teoria spiskowa ? 28.09.05, 11:47 Wszystko zaczyna się w 1782 roku kiedy kongrs US zatwierdził pieczęć a dokładnie odwrotną stronę Wielkiej Pieczęci Stanów Zjednoczonych Od 1935 roku pieczęć pojawiła się na banknocie jedno dolarowym zatwierdził ją F.D. Roosevelt. Odpowiedz Link Zgłoś
ziarnkokau Re: Teoria spiskowa ? 28.09.05, 12:05 Gdyby zaczynać od początku należy zainteresować się symboliką masońska ... np. kolory: męstwo (kolor czerwony), czystość (kolor biały) i sprawiedliwość (kolor niebieski) - trzy główne cnoty masońskie. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Teoria spiskowa ? 28.09.05, 12:19 > program eMule Co to takiego jest? Czy nie zamuli to PC? Autorzy teorii polecają ten program, ale to może podstęp? Jak spisek to spisek. Odpowiedz Link Zgłoś
ziarnkokau Re: Teoria spiskowa ? 28.09.05, 12:27 Opowiedz coś więcej o sobie ... Pewnie znasz dobrze ze dwa seriale telewizyjne komputer nie jest dla Ciebie zagadką a wszystko co Cię otacza rozumiesz a i jeszcze masz kilka ulubionych reklam. Te z odrobiną ironii czy ze zwierzętami? Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Teoria spiskowa ? 28.09.05, 12:32 Pytanie do mnie? Na temat, czy tak bardziej obok? Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Teoria spiskowa ? 28.09.05, 12:48 Z tego wnoszę, że Ty również nie wiesz, co to jest "program eMule". Jest mi lżej, że nie tylko ja tego nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
twoj.guru Re: Teoria spiskowa ? 28.09.05, 12:51 a skąd wziąłeś w tym wątku emule (zwane osiołkami) czyli system p2p do ściągania plików z sieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kink Re: Teoria spiskowa ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 14:18 Wszystko zaczeło się od wikingów i Kolumba a nawet jeszcze wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarnkokau Re: Teoria spiskowa ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 15:07 Zawsze znaja sie ... Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Teoria spiskowa ? 28.09.05, 13:01 Wziąłem stąd: prawda.neostrada.pl/911.html Film 911 In Plane Site Ściągnij ten film na dysk i pokaż znajomym: 911ips_pl.wmv Jeśli wolisz mieć ten film w o wiele lepszej jakości ściągnij go z sieci eDonkey - zainstaluj sobie program eMule po czym kliknij na ten link Do filmu ściągniętego przy pomocy eMule wżyj polskich napisów, które możesz pobrać stąd Zobacz inne filmy! Komentarze na Forum... Odpowiedz Link Zgłoś
bydlaq Re: Teoria spiskowa ? 28.09.05, 16:37 Obejrzałem film. Brzmi ciekawie. Nie jest to pierwsza tego typu informacje dotycząca tamtych wydarzeń. Ciekawe ile w tym prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
n_l a to wielka mistyfikacja 30.09.05, 09:04 zakurzony ten link trochę wiadomosci.onet.pl/1240357,242,kioskart.html Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: a to wielka mistyfikacja 30.09.05, 09:13 no i jeszcze takie cos : www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_po.htm#Main Odpowiedz Link Zgłoś