Dodaj do ulubionych

CIEKAW JESTEM

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 16:00
Bardzo mnie intryguje średnia wieku forumowiczów "siedleckich" ...
Zdając sobie sprawę że post podpisany gó..anym nickiem zostanie zignorowany
pozwolę sobie hipotetycznie odpowiedzieć na zadane przez siebie pytanie jednak
było by miło gryby ktoś cos na ten temat powiedział a juz na samym dole mnie
obraził. :)

Zdaje się że formu jest opanowane w wiekszej części przez osoby które są już
lub są na etapie uzależniania się od gerjawitu.
Mozliwe jest również to iż młodzi ludzie zdawałoby się w pełni sił musza
zazywać mikstury starszej kultury...

HOMOGENIZUJSIEsie
Obserwuj wątek
    • moler1 Re: CIEKAW JESTEM 07.10.05, 16:26
      Masz ochotę napić się piwa?
      • razowiec Re: CIEKAW JESTEM 07.10.05, 17:13
        Wiek nie gra roli.
        Udzielaja sie tu ludzie zafascynowani, urzeknieci, zdenerwowani, ciekawi
        swojego MIASTA SIEDLCE.
        Ale takze wsciekli na wszystko, co w tym miescie, jego krytykanci i krytycy.

A poza tym:
        dowcipnisie i glupisie, pomyslodawcy i sprzedawcy, dziennikarze i aptekarze,
        boginie i znajace sie na kinie, policja i koalicja, kibice Pogoni i ten co ich
        goni, wlasciciel kantoru i taki co klóci sie do oporu, chorzysci i maszynisci,
        automianiacy i ludzie bez pracy, gó..arze i taksówkarze, dresiarze i grabarze,
        fani etosu i wielbiciele polmosu, streetbiker'zy i kilku harcerzy, wlasciciel
        pub'u i inny co mu daje czadu, poeta i zepsuta kobieta, jazzmani i nieogoleni,
        informatycy i klerycy, panieny i zwykle hieny, plebs alias obserwator i rzeczy-
        wistosci kreator, mlodzi ludzie i zyjacy w nudzie, sportowcy i kaowcy,
        czasami polityk i taki co robi mu przytyk, panny mlode o slubie i o tym jak kto
        je skubie, walczacy o markety i ich przeciwnicy niestety, internauci z internet-
        cafe i kazdy kto zajrzec tu chce.
        • Gość: FLC Re: CIEKAW JESTEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 03:43
          Livin' in the city. Am' city boy baby so don't try to play me. życie przegrywa
          z muzyką w kosza.
          • Gość: (: Re: CIEKAW JESTEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 03:45
            an am out!
        • Gość: ziarnkokau Re: CIEKAW JESTEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 14:40
          A skini nazi fanki panki też?
      • Gość: ziarnkokau Re: CIEKAW JESTEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 14:39
        Napiliśmy się?
        • moler1 Re: CIEKAW JESTEM 10.10.05, 11:19
          Gość portalu: ziarnkokau napisał(a):

> Napiliśmy się?

Nie, chociaż przyznaję, że jeszcze w piątek myliłem się traktując Cię poważnie,
          a tu niespodzianka, bo okazujesz się pospolitym szmaciarzem. Głupio mi przez tę
          pomyłkę, taki wstyd.
          • Gość: Emti Re: CIEKAW JESTEM IP: 80.51.51.* 10.10.05, 17:04
            Latek mam tsynaście,cy starcy tyle zeby muc tu pisać?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka