IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 09:13
Dzis rano stwierdziłem że pada deszcz. na kogo by tu zwalić złą aurę?? może
tym razem na naszych siedleckich radnych że nie uchwalili pięknej złotej
jesieni.
Obserwuj wątek
    • misinka81 Re: pada 13.10.05, 21:03
      np na pewnego senatora, który się nie dostał z Ziemi Siedleckiej i teraz nam
      zauroczył pogodę ;)
      • krzycho1252 Re: pada 13.10.05, 22:08
        Jak nie pada, nie ma grzybów. Jak pokropiło, zaledwie, też źle.Dobry temat.
        Neutralny. misinko81, do czego tu senator? I ten,jeszcze nie wybrany...
        Ziemia siedlecka była, jest i będzie.
        • misinka81 Re: pada 13.10.05, 22:20
          jakoś tak mi się skojarzyło z panami radnymi, mimo, że inna partia....nie
          chciałam politycznie...
          jak pada, to moje dziecko w domu dostaje szału...;)
          ale jak pada, to rzeczywiście grzyby rosną i jest pretekst, by posiedzieć w
          domu i poczytać coś ciekawego :)
          • krzycho1252 Re: pada 13.10.05, 22:29
            Azali.. W taki, niby deszcz nie czytasz chyba tylko Chmielowskiej? (oj, jak
            dawno chciałem napisać, ze to "azali" bardzo mi się podoba). A juchci.
            • razowiec Re: pada 14.10.05, 11:23
              Dobrze gdy pada, bo wtedy wszystko rośnie, koniunktura też.
              Jednak wg p.Zalewskiego dziś i jutro nie będzie padać, za to w niedzielę owszem
              tak.
            • misinka81 Re: pada 14.10.05, 12:05
              niestety ostatnio mam jakoś mało czasu na czytanie, a raczej nie mam ciekawych
              pozycji. To, co mam w domu, już tyle razy przeczytane, że szukam czegoś nowego,
              np jakiejś ciekawej powieści historycznej :). Sygnaturka już dosyć stara, a
              jakoś nie mam na razie pomysłu na nową, a ta jeszcze mi się podoba :)
              Podrawiam :)
              • anarchaniol Re: pada 14.10.05, 12:42
                Pada deszcz i fajnie jest, pada deszcz deszcz deszcz deeeeeeeeszcz......
                jak śpiewa pewien Lech Janerka:).
                Ale cóż polacy to naród ponury i czy słońce czy deszcz to zawsze źle jest. I
                zawsze ktoś na politykę zwali, a to wszystko nasza matka natura tak poukładała,
                i dzięki temu wszystko się kręci. A w czasie deszczu też miło jest wyjść na
                spacer, pooddychać tak oczyszczonym powietrzem. Więc Cieszmy się wszystkim, a
                smućmy się tylko z naprawdę wielkich problemów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka