Gość: Stalyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 09:13 Dzis rano stwierdziłem że pada deszcz. na kogo by tu zwalić złą aurę?? może tym razem na naszych siedleckich radnych że nie uchwalili pięknej złotej jesieni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misinka81 Re: pada 13.10.05, 21:03 np na pewnego senatora, który się nie dostał z Ziemi Siedleckiej i teraz nam zauroczył pogodę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: pada 13.10.05, 22:08 Jak nie pada, nie ma grzybów. Jak pokropiło, zaledwie, też źle.Dobry temat. Neutralny. misinko81, do czego tu senator? I ten,jeszcze nie wybrany... Ziemia siedlecka była, jest i będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: pada 13.10.05, 22:20 jakoś tak mi się skojarzyło z panami radnymi, mimo, że inna partia....nie chciałam politycznie... jak pada, to moje dziecko w domu dostaje szału...;) ale jak pada, to rzeczywiście grzyby rosną i jest pretekst, by posiedzieć w domu i poczytać coś ciekawego :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: pada 13.10.05, 22:29 Azali.. W taki, niby deszcz nie czytasz chyba tylko Chmielowskiej? (oj, jak dawno chciałem napisać, ze to "azali" bardzo mi się podoba). A juchci. Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: pada 14.10.05, 11:23 Dobrze gdy pada, bo wtedy wszystko rośnie, koniunktura też. Jednak wg p.Zalewskiego dziś i jutro nie będzie padać, za to w niedzielę owszem tak. Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: pada 14.10.05, 12:05 niestety ostatnio mam jakoś mało czasu na czytanie, a raczej nie mam ciekawych pozycji. To, co mam w domu, już tyle razy przeczytane, że szukam czegoś nowego, np jakiejś ciekawej powieści historycznej :). Sygnaturka już dosyć stara, a jakoś nie mam na razie pomysłu na nową, a ta jeszcze mi się podoba :) Podrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
anarchaniol Re: pada 14.10.05, 12:42 Pada deszcz i fajnie jest, pada deszcz deszcz deszcz deeeeeeeeszcz...... jak śpiewa pewien Lech Janerka:). Ale cóż polacy to naród ponury i czy słońce czy deszcz to zawsze źle jest. I zawsze ktoś na politykę zwali, a to wszystko nasza matka natura tak poukładała, i dzięki temu wszystko się kręci. A w czasie deszczu też miło jest wyjść na spacer, pooddychać tak oczyszczonym powietrzem. Więc Cieszmy się wszystkim, a smućmy się tylko z naprawdę wielkich problemów. Odpowiedz Link Zgłoś