radar17 13.11.05, 17:26 ...MŁODZI GNIEWNI w "ataku" Może dołączą z czasem do tych we Francji - Oni też "wyrażają swoje zdanie", (a mają jak widać dużo do powiedzenia;)). Tylko robić im się nic nie chce... biedni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ted STARA WAZELINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 17:36 Jak ja nic nie robię to ty jesteś stara wazelina. Odpowiedz Link Zgłoś
radar17 Re: STARA WAZELINA 13.11.05, 17:53 ;) ups.... nie zauważyłam - przepraszam;( PS. Nie podobało Ci się "Młodzi Gniewni"? Chyba adekwatne do Twojego traktowania ludzi, którzy trochę nie zgadzają się z Twoim zdaniem, co widać po Twojej reakcji:) Odpowiedz Link Zgłoś
radar17 Re: szkoda... 13.11.05, 18:44 ... nie zawiodłam się - "Młodzi Gniewni" są za bardzo "zapracowani" wieszaniem psów na ludziach. Dalej myślenia brak:) - o uczuciach to już pisać nie warto, bo chyba tego słowa nie znają. Przykro...;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Tranz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 18:46 Nie wiedziałam, że dziewczyną jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarnkokau Re: szkoda... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 18:52 RADAR coś Ci się miesza sama nie wiesz czy piszesz o siedlcach czy o sobie idź jeszcze raz na wdechu przemyśl to. Odpowiedz Link Zgłoś
radar17 Re: szkoda... 13.11.05, 19:04 W tym co piszemy zawsze jest dużo z nas samych, czyż nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarnkokau Re: szkoda... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:51 Nie rozmawiam z Tobą bo mnie obraziłaś. Odpowiedz Link Zgłoś