Gość: danynx IP: 212.160.117.* 18.11.05, 09:36 Co się stało dzisiaj ? jechałem do pracy z Roskoszy 30 min. Coś na wiadukcie się stało, że wszyscy przez w-wskie osiedle gnali ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tez stalem w korku Re: Korek o 7 rano w Siedlcach !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 09:55 Zablokowana jest droga krajowa numer 2 Warszawa - Terespol niedaleko Siedlec. W miejscowości Broszków z nieustalonych dotąd przyczyn zapalił się samochód. Na miejsce jedzie straż pożarna. Na razie nie wiadomo jak długo potrwają utrudnienia w ruchu. Rozładowują się powoli korki w samych Siedlcach. Podczas porannego szczytu przez ponad godzinę całkowicie zablokowana była jedna z głównych ulic dojazdowych do centrum miasta, gdzie na wiadukcie doszło do czołowego zderzenia dwóch pojazdów. Przyczyną wypadku była śliska nawierzchnia. Obecnie ruch został już przywrócony, ale kierowcy muszą się jeszcze uzbroić w cierpliwość ponieważ w trakcie przestoju utworzyły się olbrzymie korki. Policjanci apelują do kierowców o zachowanie ostrożności po nocnych opadach i przymrozkach (za IAR) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Korek o 7 rano w Siedlcach !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:24 Rozładowują się powoli korki w samych Siedlcach. Podczas porannego szczytu przez ponad godzinę całkowicie zablokowana była jedna z głównych ulic dojazdowych do centrum miasta godzinę?? conajmnie 2 albo i 3 no donosiciele IARowi dokładniej informujcie Pozdrawiam zakorkowanych ps a ja dziś jak nigdy bez problemu przejechałem i zaparkowałem aż dziw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: museek Re: Korek o 7 rano w Siedlcach !!! IP: 80.50.250.* 19.11.05, 23:36 kupta se rower Odpowiedz Link Zgłoś