Dodaj do ulubionych

Pop kultura u animatora

29.11.05, 00:39
Mial być jazz a hip hopem nudnym się skończylo. I takie to elity. Puszczą coś
z mini discu nazwiskiem taty się pochwalą. Nie o to w sztuce chodzi. Taką
muzykę to w teledyskach tylko dobrze oglądać. Fisz jest kiepski i falszuje,
uczy się na pamięc wierszyków, podpali to może się potknie i zabelkocze, bądź
zarymuje. Drogo w tych knajpach a to nie jest jeszcze Warszawka.
Obserwuj wątek
    • vaginarium Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 09:42
      rzeczywiście fish nie śpiewa sniff sniff baku baku
      więc dla upalonych kolanowych szponguf może nie być to zrozumiałe

chłopak piękna proze ma
      • ziarnkokau Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 09:59
        Fisz jest smutny jak błoto ale żaden to hip hop
      • ona_kobietka Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 10:02
        Wiecie co Animator jest dziwny, owszem, ma swoje chore zgrania, loty, wzolty i
        upadki. Ale chłopak sopro robi dla tego miasta - Summertime - czy w Siedlcach
        do tej pory była tego typu impreza? Dekadencya - czy jest druga taka dyskoteka?
        Przypominam Crazy - sęd gó..arzy i gości z Kotunia... Właściciel - siedzi,
        znany w światku przstępczym Siedlec. Ciągle narzekacie, tłascice kazdego na
        forum, a co Wy robicie. No tak pracownicy w Urzedzie Miasta to się nudza -
        rozumiem. Pismaki z Życia Siedleckiego , jak to juz ktoś tu pisał wieczorami na
        Mylnej, w dzień na forum - i oby dosr.. , dowalić. leczycie swoje kompleksy.
        Pytanie za 100 pkt : Czy dziennikarze, kulturalni ludzie - jak sami o sobie
        mówią, gazeta pod tytułem Życie Siedleckie, zorganizowała chociażby jedna
        większa imprezę kulturalną?? No tak pan Emil zaraz napisze,ze w Mylnej są,jeśli
        to jest kultura to ja przeraszam. Czepiac sie co do występu Fisza - jak
        własciel moze wpłynąc na to czy wykonawca da plamę czy nie? Mandaryna dala
        czadu w Opolu,a w y sie takich durnot czepiacie. Do roboty obiboki, a nie
        durnoty i zloścliwości Was sie czepiają!!!
        • ziarnkokau [...] 29.11.05, 10:08
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • emektb Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 10:11
          Od Mylnej to niech pani słomiaczka się kulturalnie odpieprzy, a jak kulturalna
          pani robi takie wpisy to niech się kulturalna pani podpisze nazwiskiem.

pozdrawiam

dopieprzający wszystkim

emil myrcha

PS> gdyby ktoś mógł skorzystać z możliwości jakimi otaczany jest przez pana
          prezydenta marcin, to myślę że znalazło by się parę osób, które by tu coś
          zrobiło. jak się czegoś nie wie kulturalna pani, to lepiej zawrzeć gębę i się
          nie odzywać.
          • ziarnkokau Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 10:14
            Nie masz Myrcha na co zwalic to sam się walisz przestań chłopie popatrz rozsądnie
            • emektb Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 10:16
              ziarnko ty też się podpisz, bo bardzo pewnie wszyscy ciekawi twojej wielkiej
              osoby. a może ty cały czas tchórzem podszyty i tylko anonimowo opluwać lubisz?
              • ziarnkokau Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 10:19
                Nie podpiszę się bo jechałem tu na biskupa
                • emektb Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 10:20
                  ja w gazecie pod imieniem i nazwiskiem nie tylko na biskupa jechałem. a żarty w
                  tym stylu nie odwróca spojrzenia ludzi od twojego tchórzostwa.
                  • ziarnkokau Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 10:27
                    prosze państwa w dupie to mam
              • moler1 Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 10:30
                emektb napisał:

> ziarnko ty też się podpisz, bo bardzo pewnie wszyscy ciekawi twojej wielkiej
                > osoby. a może ty cały czas tchórzem podszyty i tylko anonimowo opluwać lubisz?

no przecież juz wielokrotnie zostało to udowodnione, że to tchórz pospolity.

ŁC
                >
          • emektb Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 10:19
            i jeszcze jedna rzecz, bo tu różni tacy już insynują. to, że marcin robi różnej
            dobre rzeczy dla tzw. kultury to okej i chwała mu za to. niech robi.
            • ziarnkokau Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 10:27
              zazdrośnik oj chłopie
            • no_to_jadziem Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 11:40
              emektb napisał:

> i jeszcze jedna rzecz, bo tu różni tacy już insynują. to, że marcin robi
              różnej
              >
              > dobre rzeczy dla tzw. kultury to okej i chwała mu za to. niech robi.
              >
              Pan animator nie robi tego dla zadnej kultury,nie wiem nawet czy zna takie
              slowo,ale po prostu robi to dla KASY!!!Kulture wszelaka to on ma w glebokim
              powazaniu.
              • emektb Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 12:05
                może i racja. inni uważają inaczej i niech już tak mają.
              • na_dobranoc Re: Pop kultura u animatora 30.11.05, 10:49
                panie no_to_jadziem - gdyby ktoś w Siedlcach chciał organizować koncert
                wyłącznie dla kasy to nie wybrałby Fisza. A Fisz to nie hip hop - i całe
                szczęście
                • andylmf Re: Pop kultura u animatora 30.11.05, 11:07
                  jeżeli się sprawę nagłośni i rozpropaguje w odpowiednie sposób to kasę można
                  robic na romku sztajerku z pierdziszewa szlachecko-włościańskiego i ludzie to
                  kupią szczegolnie że : na bezrybiu i rak ryba....
        • ziarnkokau Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 10:30
          sęk w tym że masz rację ale jeśli fisz jest kiepszczakiem nie znaczy to że
          człowiek który to organizuje tez jest kiepszczakiem poprostu nie wszystko
          wszystkim będzie się podobało ale fisz faktycznie to cienka szpara
          • moler1 Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 10:32
            ziarnkokau napisał:

> sęk w tym że masz rację ale jeśli fisz jest kiepszczakiem nie znaczy to że
            > człowiek który to organizuje tez jest kiepszczakiem poprostu nie wszystko
            > wszystkim będzie się podobało ale fisz faktycznie to cienka szpara

nie masz racji, bo zwyczajnie znowu piszesz na temat, o którym nie masz
            zielonego pojęcia.

ŁC
            • ziarnkokau Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 10:38
              wszystko się zgadza masz rację i tu pojawiają się Twoje kłopoty eeeeeeee
              • ona_kobietka Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 10:49
                zadrosny,oj zadrosny. A jaki kulturalny...No wiesz nie trzeba mieć względów u
                prezydenta - i wiem o tym. Poza tym nie umiesz z ludźmi postępowac. Bijecie sie
                w Życiu o patronat, a z Wami nikt nie chce wspólpracować. Przykład. Prosze
                bardzo - Siedlecka Noc Kabaretowa - co Ci Robert J. powiedział??
                hihihihi.Pozdrawiam! Wracaj do pracy, bo gazetę trzeba składać :)Kogo tym razem
                skrytukujesz - może najpierw w lusrto spójrz - jakbym była taka brzydka tez bym
                miała pretensję do calego świata. No ale nie złośc się juz tak - ida Święta -
                usmiechnij się,Pozdrawiam! hihihihi.
                A co do podpisu - kobieta tajemniczą lubi być....
                • emektb Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 11:21
                  Jaki Robert J. kobieto (jeśli masz coś wspólnego z płcią przeciwną)? W głowie
                  ci się chyba coś pomieszało. Jaki patronat? Argumentów dotyczących czyjejś
                  urody używają ludzie wielce tępi. Dla mnie ważne jest, że podobam się swojej
                  żonie, a twoja opinia, no cóż może jest dla kogoś innego ważna. Dla
                  kogoś ,podejrzewam, bardzo pięknego. Co do gazety to ja jej nie składam.
                  Robiłem to może kilka razy. Święta będą dla mnie w tym roku wyjątkowo mało
                  radosne.

A co do podpisu to się zgadzam - kobieta lubi tajemniczą być. Kobieta.
                  • ona_kobietka Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 11:28
                    Robert J. - Robert Jaworek - organzator Siedeckiej Nocy Kabaretowej, gdybys nie
                    wiedział Panie wszechwiedzący. A tak w ogóle że Tobie się tak chce na tym forum
                    klikac wystarczy trochę podpuścić, hihihi, o to własnie chodziło! Opanowanie,
                    obiektywizm, trafne pointy to zalety dobrego dziennikarza. Niestety pismak
                    Twojego pokroju nie wie o czym mowię - a szkoda...Coż to Wesołych Świąt życzę!
                    Całusek! :D może sie w księcia zaminiesz??PA!
                    • emektb Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 12:12
                      Być może i jestem pismakiem, jak twierdzisz mojego pokroju, ale zapewniam cię,
                      że nie chcesz poznać moich płent, nawet tych mało trafnych. Co do pana Jaworka
                      to nadal nie wiem o czym ty bredzisz, ale ty pewnie wiesz lepiej. Z tym
                      człowiekiem to ja dłużej niż minutę może raz w życiu rozmawiałem. W sumie
                      będzie ze trzy razy i go po prostu nie znam.
                      • andylmf szkoda 30.11.05, 11:15
                        szkoda że jakaś tam kobietka używa czyjchś personaliów w dyskusjach an forum a
                        pan redaktor to podchwytuje i podsyca, ja z tym panaem o którym mowa
                        rozmawiałem trochę wiećej niż 3 razy i troche dłużej niż minute i tym bardziej
                        boleje że w trak niskich sporach szarga się imie kogoś kto robi coś niezwykle
                        dobrego tylko dlatego że wierzy w swoje ideały i w ludzi i nie chodzi tu
                        bynajmniej o jakąś noc kabaretową bo ona jest tylko narzędziem środkiem do celu
                        a nie celem samym w sobie
                  • ziarnkokau Tehno dance 29.11.05, 11:30
                    Posłuchaj mnie Elmo popełniłes kilka razy poważne fopa rapa
                    Po pierwsze prymo szkoda mi Ciebie ale ale ale jesteś psim cfaniaczkiem lubisz
                    prowokowac to sie sam wpierdzieliłes we własne dołki
                    po drugie prymo Twoja żona jest piękna tak jak Ty
                    po siedemnaste występujesz jako Emil Myrcha no i tu łatwo Ci pojechac zmień to
                    badź anonimowy lub bądź gotowy odpierać prywatne zgryzki na forum trzeba byc
                    anonimowym bo inaczej zawsze znajdzie się ktoś kto Ci pojedzie NORMA.
                    po trzecie szanuje Ciebie tyle ile Ty mnie szanujesz pamiętaj to BARDZO.
                    • emektb Re: Tehno dance 29.11.05, 12:04
                      jesteś tylko zakompleksionym kurduplem i twoimi uwagami przejmuję się naprawdę
                      mało. gdybym na sto procent wiedział kim jesteś to bym ci za wciąganie w taki
                      tępy dyskurs mojej żony dał w ryj. ale nie chce mi się na ziarnkokau zbyt wiele
                      czasu poświęcać.

pozdrawiam serdecznie
                      • miarkamoczu Re: Tehno dance 29.11.05, 12:13
                        oj puściły nerwy Myrsze w Myrsze, jakiś ty dzielny i jaki chwat..
                      • ziarnkokau Re: Tehno dance 29.11.05, 12:27
                        szanuj ludzi i tyle wystarczy
                        • pawelek.mar Re: Tehno dance 29.11.05, 12:49
                          ziarnkokau napisał:

> szanuj ludzi i tyle wystarczy

zabrzmiało to jak kpina...:-)
                        • ciociabrygida Re: Tehno dance 29.11.05, 13:23
                          a ty szanujesz?nie widac tego po tym forum...
                          • ziarnkokau Re: Tehno dance 29.11.05, 13:46
                            zdejmuję obrożę pomykam szlifowane bruky na swój sposób potrzebne nimfy linfy
                            poziom stwierdzam - zatwierdzam.
                            • ciociabrygida Re: Tehno dance 29.11.05, 13:51
                              pisz normalnie człowieku, a jesli nie to poszukaj sobie innego forum np. hip
                              hop, tam Ci dogodzą na 100% :)
                              • ziarnkokau Re: Tehno dance 29.11.05, 13:56
                                zuzuzi zuzuza karriera
                                • ciociabrygida Re: Tehno dance 29.11.05, 13:57
                                  pisze jeszcze raz, idz sie lecz

ziarnkokau napisał:

> zuzuzi zuzuza karriera
                                  • ziarnkokau Re: Tehno dance 29.11.05, 13:59
                                    słabo poszedł jestem sam musiał lecić ja rozumiem rozumiem doskonale ale jestem
                                    sam sam przyszedł filip nie jestem sam przyszedł filip chciał pomóc ja dziękuję
                                    do nużek palant
                        • agnieszka_chabrzyk Re: Tehno dance 29.11.05, 13:35
                          ziarnkokau napisał:

> szanuj ludzi i tyle wystarczy

nie dość, że tchórz, to jeszcze hipokyta. Stajesz się coraz mniejszy.
                          • ziarnkokau Re: Tehno dance 29.11.05, 13:41
                            Papuga
                      • pawelek.mar Re: Tehno dance 29.11.05, 12:40
                        emektb napisał:

> jesteś tylko zakompleksionym kurduplem i twoimi uwagami przejmuję się
                        naprawdę
                        > mało. gdybym na sto procent wiedział kim jesteś to bym ci za wciąganie w taki
                        > tępy dyskurs mojej żony dał w ryj.

Nie warto, to tak jakbyś bił upośledzonego :-)))
                      • andylmf hm.... 30.11.05, 11:22
                        pańskiej żony nie można wciągAĆ W TAKI DYSKURS ALE INNE OSOBY I IMIENIA I
                        NAZWIASKA TO JUŻ JAK NAJBARDZIEJ. ORYGINALNE SPOJRZENIE NA DOBRY TON I (NIE
                        BÓJMY SIE TEGO SŁOWA) HONOR TAKI BYM POWIEDZIAŁ NIECO S E L E K C Y J N Y
                        • andylmf Re: hm.... 30.11.05, 11:53
                          przepraszam za caps locka wcisnął się omyłkowo tto nie jest krzyk
                          przepraszam raz jeszcze
        • horus8 Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 12:08
          A co ją - oną_kobietkę nagle napadło? Pierwszy post jest słuszny, Fisz jest
          kiepski i fałszuje, sam nie raz słyszałem. Zaczęłaś od niego, potem bronisz
          Animatora - Wyrwifigurę i Pieszczocha Pana Prezydenta, a kończysz na
          pretensjach do dziennikarzy? Jaki jest powód tego ataku, dziecko? Co ma mylna
          do sprawy? Tobie też przepisuję N E R V O S O L! Zażywaj regularnie, a staniesz
          się łagodną i przyjazną ludziom oną_kobitką.
          Pozdrówka.

Sarenka na mrozie nie może
          Czeka na ciepły oddech
          Leśniczy ją głaszcze po udzie
          Niech się naje do syta...
          • ciociabrygida Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 13:23
            a moze to jest zona Pana wielkiego animatora....boze jak sie ciesze, ze juz nie
            mieszkam w tym miescie.....
            • horus8 Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 13:26
              Masz rację. Strasznie tu.
              • trazom1 Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 13:59
                Brawo, brawo, brawo!!! To cały obraz Siedlec!!!
                Beznadzieja!!!
                Dyskutanci - to pewnie przyszli radni i prezydenci. Pora stąd spadać.
                • ziarnkokau Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 14:00
                  Liczę na Ciebie
                • horus8 Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 19:04
                  Zostań chłopie, gdzie ci będzie lepiej jak na forum w Siedlcach? Kiedyś
                  mówiłeś, że też chcesz być prezydentem, coś się zmieniło?
                  • emektb Re: Pop kultura u animatora 29.11.05, 21:32
                    nie, nie, zaraz prezy-dentym to ja chcę zostać
                    • anarchaniol Re: Pop kultura u animatora 30.11.05, 11:53
                      To może ja tak nieśmiało na temat, chyba że temat się zmienił.
                      Jeśli chodzi o fisza, to nie wypowiadam się, rap (gdyby ktoś nie wiedział to hip
                      hop to styl życia nie muzyka) nigdy mnie nie interesował, i nie znam się na nim.
                      Czy fisz śpiewa rap, tego nie wiem, ja za ni nie przepadam, ale wiem że masa
                      ludzi go lubi. Tak mi się przynajmniej wydaje.
                      Jeśli chodzi zaś o pana Animatora, to miałem nadzieję że będzie więcej koncertów
                      i nie tylko jazzowych. Miałem nadzieję że nie tylko w juwenalia zobaczę Pidżamę,
                      Kult itp. Nie mówię tu o zapraszaniu “gwiazdek” typu Doda czy Mandaryna (choć
                      myślę, że gdyby Marcin chciał zarobić, to trafił by w sedno je zapraszając), ale
                      mówię o bardziej ambitnej muzyce którą nie jest tylko Jazz.
                      Więc czekam kiedy Animator ściągnie mnie na deski swej sceny, jakimś ciekawym i
                      w moim (nie tylko w moim) klimacie zespołem.
                      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka