ettee 03.01.06, 14:58 kowala, takiego żeby trochę bardziej artystyczby był niz użytkowy i najlepiej żeby z dziada pradziada jak to się mówi...Ale wy pewnie nie znacie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_gertuda Re: szukam ... 03.01.06, 15:50 Tam możesz ze zdjęciem albo projektem przyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
horus8 Re: szukam ... 03.01.06, 18:53 Nie, tam jest profesjonalista gnący żelazo na zimno przy pomocy maszyn. Spróbuj w Domanicach, albo we wsi leżącej bliżej. Jest tam taki kowal przy drodze, staruszek, trzeba zapytać kiedy kuje, bo nie ma za wiele roboty. A jakby ci nie wyszło to miejscowi podpowiedzą. Widziałem kiedyś w tv siedlce materiał o tym kowalu autorstwa G. Welika - on będzie pamiętał. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: szukam ... 03.01.06, 15:19 Kowalstwo artystyczne:' www.kowal-siedlce.pl/ www.kowalstwo.siedlce.pl/ Szczygielski Kazimierz. Zakład ślusarski, kowalstwo artystyczne 025/644 50 28 08-110 Siedlce, Kasztanowa 7 pow.m. Siedlce, woj.mazowieckie Odpowiedz Link Zgłoś
ettee Re: szukam ... 03.01.06, 15:23 klemens.klemens napisał: > Kowalstwo artystyczne:' > > www.kowal-siedlce.pl/ > www.kowalstwo.siedlce.pl/ to już znalazłam na necie, tylko jeszcze nie wiem czy z pasją to, czy bardziej z interesem, ale pewnie znikąd się nie wzięło czyli z tradycją pewnie jest...a czy ktoś wie czy taki jeden pan z Korczewa też się tym zajmuje..coś mi prześwituje ale nijak nie mogę sobie przypomnieć, czy akurat o to chodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: szukam ... 03.01.06, 17:28 To może coś takiego? www.manuales.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
horus8 Re: szukam ... 03.01.06, 18:58 Ale to są właśnie Żabokliki. Chociaż może i rzeczywiście tam popróbuj, nie wiem nawet co chcesz zrobić. Jeżeli coś prostego, to na peewno potrafią. Inny adres po drodze, na Kazimierzowskiej - tuż za ulicą Kubusia Puchatka. A jeszcze inny przy drodze łączącej Siedlce z Niwiskami, tuż za skrętem w prawo od trasy warszawskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
j.b102 Re: szukam ... 03.01.06, 22:35 Kowalstwo Aretystyczne polecam w Opolu Starym Zaraz przed wiaduktem jadąc z Siedlec. Prawodopodbnie p.Głozak Odpowiedz Link Zgłoś