raks5 06.01.06, 15:07 wrocilo poziomem swoich wypowiedzi w wiekszosci... tu sobie mozna wstawic cokolwiek skoro nie bylo go w okresie swiat i do NR, to oznacza, ze byl tam, gdzie nawet kompow i sieci nie ma. Czyli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moler1 Re: ziarnkokau 06.01.06, 15:46 emektb napisał: > podobno światła też tam nie ma... ale podobno jest tam ciepło... Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: ziarnkokau 07.01.06, 01:22 ...i smierdzi. Ale tu akurat widze analogie do wypowiedzi rzeczonego na forum Odpowiedz Link Zgłoś
ziarnkokau Re: ziarnkokau 07.01.06, 09:45 ciepło i przepysznie do roboty czarnuchu Odpowiedz Link Zgłoś
ziarnkokau Re: ziarnkokau 07.01.06, 09:44 światła nie ma to czysta prawda fakty ale nikt nie sepleni Tygryski Odpowiedz Link Zgłoś
mecenas24 Re: ziarnkokau 07.01.06, 01:25 raks5 napisał: > wrocilo > poziomem swoich wypowiedzi w wiekszosci... tu sobie mozna wstawic cokolwiek > skoro nie bylo go w okresie swiat i do NR, to oznacza, ze byl tam, gdzie > nawet kompow i sieci nie ma. > Czyli? Czyli w kurnej chacie w Radzyniu, z której przepędzili kiedyś anty-śmoka jzp... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofus Re: Stop dla jzp! 07.01.06, 08:01 mecenas24 napisał: Czyli w kurnej chacie w Radzyniu, z której przepędzili kiedyś anty-śmoka jzp... Do tej kurnej chaty w radzyniu on juz nie ma wstępu, podobnie jak do kilku jeszcze innych miejsc "świętych" Odpowiedz Link Zgłoś
ziarnkokau Re: ziarnkokau 07.01.06, 09:46 chcesz coś pisac lecz nie wiesz o czym Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofus Re: Viva ziarnkokau! 07.01.06, 16:55 ziarnkokau napisał: > chcesz coś pisac lecz nie wiesz o czym Dobrze, że przybajmniej ty wiesz cokolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
ziarnkokau Re: ziarnkokau 07.01.06, 09:44 czyli chcesz się dupom przypodobać schowaj swój szczórzy ryj Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofus Re: To było do jzp? 07.01.06, 16:56 ziarnkokau napisał: > czyli chcesz się dupom przypodobać > schowaj swój szczórzy ryj Rozumiem, że to było do mińskiego jzp, bo to prawdziwy szczur i z wyglądu i z charakteru... Odpowiedz Link Zgłoś
mecenas24 Re: To było do jzp? 10.01.06, 00:25 krzysztofus napisał: Rozumiem, że to było do mińskiego jzp, bo to prawdziwy szczur i z wyglądu i z > charakteru... nie obrażaj szczurów takim porównaniem, wszak jazon na to nie zasługuje... Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: To było do jzp? 10.01.06, 00:43 tak brutalnie napiszę... Qrwa, nie możesz wrócić na swoje miejskie forum, chcesz i tu bana dostać? EOT i nie odpisuj bo znowu włączam KF`a Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofus Re: To było do jzp? 10.01.06, 00:47 no_login napisał: > tak brutalnie napiszę... > Qrwa, nie możesz wrócić na swoje miejskie forum, > chcesz i tu bana dostać? > EOT i nie odpisuj bo znowu włączam KF`a nie używaj słów nawet w pisowni z Q, bo ty bana dostaniesz prędzej niz ja... Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: To było do jzp? 10.01.06, 00:57 Czy mogę nazwać swój pierwszy wrzód twoim nickiem? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofus Re: To było do jzp? 10.01.06, 06:59 no_login napisał: > Czy mogę nazwać swój pierwszy wrzód twoim nickiem? Jak lubisz...ja swój pierwszy wrzód nazwałem jzp. Pasuje! Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: ziarnkokau 10.01.06, 15:43 ziarnkokau napisał: > cmoknijcie mnie stare rępy widzę, że z Ciebie ciągle Casanova...z erotyką za pan brat :-D Ech, bez zmian, bez zmian...:-D Odpowiedz Link Zgłoś
ziarnkokau [...] 11.01.06, 15:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś