westwind2 14.01.06, 09:24 W ZS wyczytałem, że w Siedlcach powstała restauracyjka pod nazwą "Ulice Świata" z międzynarodową kuchnią. Zabrakło jednego w notatce redakcyjnej: ADRESU! Czy ktoś wie, gdzie to może być? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxylog Re: Ulice Świata 14.01.06, 09:56 Ulica Świrskiego przy Banku BGŻ, wejście od parkingu, widziałem, ale jeszcze nie byłem. Może ma ktoś już jakieś doświadczenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_flick Re: Ulice Świata 14.01.06, 21:16 Specjalnie się wybiorę, bo bardzo jestem ciekaw co się je na ulicach świata. Widocznie specjały nie lada. Czy nazwa gwarantuje, że to jest "miejsce z klimatem"? Marian powiedziałby pewnie, że tak. Osobiście wolałbym miejsce z klimą. Odpowiedz Link Zgłoś
krec00 Re: Ulice Świata 15.01.06, 15:02 dr_flick napisał: "bardzo jestem ciekaw co się je na ulicach świata." Na ulicach to głównie hot-dogi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_flick Re: Ulice Świata 15.01.06, 15:23 No właśnie. I dlatego nie wiem o co chodzi. Czy warto iść na ulice (nawet świata), żeby wcinać hogi-dogi? Nie pójdę. Ale niech ktoś napsisze koniecznie czy jest to "miejsce z klimatem", "miejsce z klimą", czy może "miejsce z banałem". Może jednak wypiję tam kawą z freudą? Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: Ulice Świata 16.01.06, 00:52 Trochę to dla mnie dziwne, dlaczego zmienili profil? Nowy właściciel? Tam zawsze było sporo ludzi, jedzenie zupełnie niezłe i co ważne, ceny rozsądne. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Ulice Świata 18.01.06, 17:16 Może już się ktoś tam posilił i mógłby coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
jasam2 Re: Ulice Świata 21.01.06, 22:06 A więc. To jest były Hong Kong tyle że po remoncie i z rozszerzonym MENU o kucjnie meksykanka, wloska, polska, chinska... Po remoncie lokla ladnie wyglada no i nowe wygodne siedzenia:) Jest lepiej niż było! POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
jasam2 Re: Ulice Świata 21.01.06, 22:44 Cenowo także bez zmian! Mozna zjesc tanio i mozna zjesc drogo... Odpowiedz Link Zgłoś
beri20 Re: Ulice Świata 09.02.06, 10:04 Tam jest extra ! :))) W sobotę tak sie tam wytańczylam że do dzisiaj nóg nie czuje. Obsługa i własciciel bardzo przyjaźnie nastawieniu do klienta a potwierdzić mogę to tym iż programowo lokal zamykany jest o 22 a w sobote wyszłam stamtąd grubo po 3 ;) Także gorąco polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: Ulice Świata 19.04.06, 00:52 beri20 napisała: > Tam jest extra ! :))) W sobotę tak sie tam wytańczylam że do dzisiaj nóg nie > czuje. Obsługa i własciciel bardzo przyjaźnie nastawieniu do klienta a > potwierdzić mogę to tym iż programowo lokal zamykany jest o 22 a w sobote > wyszłam stamtąd grubo po 3 ;) Także gorąco polecam ! To tam się TEŻ tańczy? Odpowiedz Link Zgłoś
beri20 Re: Ulice Świata 19.04.06, 15:08 Tak jeśli chcesz to mozesz tańczyc :) My poszlismy wiekszą grupką znajomych byla sobota leciala fajna muzyka a nam zachialo sie tańczyc. Jedna z moich kolezanek podeszla do barmana i zapytala czy można sobie potańczyc na co on z uśmiechem i wraz z wlascicielem wnet sie zgodzili. Pozsuwali nam stoliki, popodwieszali lampy i impreza się rozpoczela :) Bylo extra Bo wszyscy sie razem bawili łącznie z barmanem kucharzem kelnerką i wlascicielem :) Bardzo przyjazna atomosfera Nikt nikogo nie wyrzucal na sile jak to bywa w wielu lokalach "bo juz zamykamy" I choć bylo po 3 nikt nas nie wyprosil. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś