Dodaj do ulubionych

# samochody #

25.01.06, 22:07
Mam na mysli dokladnie jazdę samochodami terenowymi lub cos bliskiego temu.
Jakies koło? jak niegdys np. strzelnica. Chce sie dowiedziec czy jest
mozliwosc sprawdzenia sie albo przynajmniej sprobowania jazdy takim
samochodem. Chociaz...znając zycie to pewnie najblizej przyjdzie mi
rozejrzec sie w poblizu wawy. Słyszałam, że w wawie np. są organizowane
szkolenia jazdy w ekstremalnych warunkach zwyklymi samochodami. No dla nie
jest troche za daleko. Jesli ktos wie cos na ten temat, w naszej pieknej
okolicy, to bardzo prosze o informacje.
Obserwuj wątek
    • dr_flick Re: # samochody # 25.01.06, 22:52
      Dobrze trafiłaś, bo taki samochód ma bambii. Na pewno jeszcze nie czytał Twego
      posta, ale kiedy przeczta z pewnością zaproponuje Ci przejażdżkę. Jest bardzo
      rycerski.
      • teofano1 Re: # samochody # 25.01.06, 22:54
        Poważnieeee???? Rany ja go chyba zamolestuje na śmierć na tym formum. Marzy mi
        się też pjazda takim pojazdem. Najlepiej rzeby to był jeszcze UŁAZ. Choruje na
        taki samochód.Doktorze może rzeczony bambii ma wejście na strzelnicę?
        • krzycho1252 Re: # samochody # 25.01.06, 23:24
          I na Słowacje też ma. Śliwowicę? Tego już nie wiem.
          • teofano1 Re: # samochody # 25.01.06, 23:27
            Krzyniu słońce oczu ty nie moich, STRZELNICĘ a może Ty wiesz jak się tam
            dostać. Mam kilka zakazanych paszcy do odstrzelenia. Powiesiła bym sobie fotkę
            na tarczy i rozładowała negatywne emocje, bez debetu na kncie, żeby zapłacić
            psychoanalitykowi. Który powie mi to samo co już sama wiem.
            • krzycho1252 Re: # samochody # 26.01.06, 00:24
              Jest strzelnica w Balach dla myśliwych, Jest strzelnica w lesie na Sekule ale
              tu strzelać chyba nie można. I jest strzelnica wojskowa (poufne) nie
              spełniająca norm NATO ale tam nie wpuszczają przypadkowych.
              • teofano1 Re: # samochody # 26.01.06, 00:26
                Krzysiu dziecie rewolucji czemu mi nadzieje robisz i za chwile ją odbierasz. A
                zy istnieje możliwość posłania paru kulek zgodnie z prawem. Czy tylko bezprawie
                wchodzi w rachubę.Też cierpisz na bezsenność?
                • krzycho1252 Re: # samochody # 26.01.06, 00:37
                  Jutro mam wolne. W szkole, w Elektryku jest strzelnica halowa, że tak powiem*
                  (*byłe powiedzenie naszego prezydenta).Emil ci odpowie jak zechce. On wie gdzie
                  można strzelać i do kogo.
                  • zaba_gertuda HALO 26.01.06, 00:53
                    Panowie, troche sie zapedziliscie i o mnie zapomnieliscie . W tym watku nie
                    obchodzi mnie strzelnica. Bardzo prosze.
      • zaba_gertuda Re: # samochody # 25.01.06, 23:04
        Delikatnie mówiąc..tym rycerstwem przypierasz bambiego do muru:) Ale spokojnie.
        nie zamierzam nikogo wykorzystywać ani cokolwiek komus uszkodzic :)( to do
        Ciebie bambii:)
        • teofano1 Re: # samochody # 25.01.06, 23:10
          Nie wydaje mi się, żeby bambii zaraz tak rejtrował:) jak nie on to zawsze trafi
          się ktoś inny.Na zasadzie scenki z przeszłości. Zawsze chciałam mieć opinacze.
          Na którejś potańcówce przyjechała ich cała ciężarówka. Mówię ci ilości
          hurtowe. :) Ale wolność im tak zaszumiała w głowie, że szybko pogasli. I
          ułożyli się do snu jak na żołnierzy przystało rządkiem koło rzeczonej
          ciężarówki. Moja znajoma wskazała mi na nich i powiedziała. Chcesz buty? Jaki
          rozmiar? Morał z tego taki, że marzenia jeśli tylko są to te najprawdziwsze
          kiedys się spełnia. I przejadę się UŁAZ-em. Jak to taki jeden mówi z pogarda
          młotkiem wyklepany. Takie uwielbiam najbardziej. Wkurzają mnie limuzyny robiace
          za terenówki. A na strzelnice też kiedys trafię.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka