wesoly_hafciarz 11.08.06, 18:43 Wreszcie się doczekałem.Kilka lat oczekiwań.Hwała p.Borkowskiemu.A w Siedlcach ciale tylko Golden Life ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siedlczanin13 Re: Lady Pank w Mościbrodach 11.08.06, 18:51 oj tak.. hwała, hfała i hfaua, Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Lady Pank w Mościbrodach 12.08.06, 09:24 Wytknij błąd, ale nie naigrawaj się. Ty też nie jesteś nieomylny! A Lady Pank jest OK, niech zagrają, a ci co chcą, niech posłuchają. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Lady Pank w Mościbrodach 13.08.06, 10:52 Jeszcze pytanie: kiedy i o której godzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek76 20 sierpnia o 14.30 14.08.06, 19:23 może ktoś wie kiedy ostatnio LP był w naszym grodzie lub bliskich okolicach??? Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: 20 sierpnia o 14.30 15.08.06, 01:08 Piękna sprawa. Tyle superzastych przebojów przez tyle lat, a ile wspomnień ... Odpowiedz Link Zgłoś
plebskrzysztof Re: 20 sierpnia o 14.30 20.08.06, 16:29 czyżby bywszy senatorek już się odbił po klęśce? Odpowiedz Link Zgłoś
kamasuter [...] 20.08.06, 17:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
plebskrzysztof [...] 20.08.06, 17:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
plebskrzysztof I ty kamasuterze(sutenerze) 23.08.06, 08:56 Biedactwo i jego "genialna myśl" usunięto, a już myslałem, że mam monopoil... Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Kto tam był? 21.08.06, 12:04 Jak wrażenia z imprezy i z koncertu? Odpowiedz Link Zgłoś
aldonap22 Re: Kto tam był? 21.08.06, 16:23 Nawet fajnie było, pogoda dopisała, ale jak tylko zespół zszedł ze sceny zaczął padac deszcz, w trakcie występu tez była wpadka - po 2-3 piosenkach prąd wysaiadł i słychac było tylko perkusję, ale dzielni elektrycy sprostali temu zadaniu i za jakieś 3 minuty wznowiono koncert. Były wszystkie najlepsze przeboje, był tez niezły bis, chyba 3 piosenki! Lady Pank chyba niexle się spisał, publicznośc tez ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Kto tam był? 21.08.06, 19:28 Czyli się działo. A jak produkty regionalne, co robiło furorę? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Kto tam był? 22.08.06, 15:05 kumpel mówił mi, że nagłośnienie było do luftu totalnie. poza tym uważam, że ktoś od p. senatora powinien się może na głowę leczyć, bo płacenie takiej kapeli za niecałe 1.5 godz. koncertu 32 tys. zł to delikatna przesada. najwidoczniej senator ma kasę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zara12 Re: Kto tam był? 22.08.06, 15:38 > płacenie takiej kapeli za niecałe 1.5 godz. koncertu 32 tys. zł to delikatna > przesada. skąd info o 32 tys to nie jest prawda > najwidoczniej senator ma kasę:)) to się akurat zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Kto tam był? 23.08.06, 08:44 A nawet gdyby, to co? Jego cyrk i jego małpy. Chylę przed nim czoło z uznaniem za to, że wydaje pieniądze z głową i na bardziej zbożne cele, niż tylko urlop na Karaibach lub ruletka w Monte Carlo. Odpowiedz Link Zgłoś
plebskrzysztof Re: Nie zapłaciliśmy! 23.08.06, 08:58 Gdyby został senatorem to wydatki na ubiegłoroczną imprezkę poszłyby z kieszni podatników, ale na szczęście nie został. Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
zara12 Re: Kto tam był? 23.08.06, 12:14 tzw. bemol ale na koncercie LP to ich czyli LP akustyk podobno kręcił gałami Odpowiedz Link Zgłoś
nautylius Re: Kto tam był? 23.08.06, 09:46 Emil a co to jest 32 tyś zł to tylko zespół tyle kosztował 2gie tyle nagłośnienie i inne rzeczy, ale masz rację chociaż Leady Pank to kawał historii to w mościbrodach wokalista dar po prosry ryło a nie spiewał Odpowiedz Link Zgłoś
duffy_duck Re: Kto tam był? 23.08.06, 21:37 Mhmmm z tego co do mnie dotarlo to zespol dotarl na wystep w stanie ... ;) A co bylo potem to wiedza tylko w Moscibrodach i w pewnej instytucji medycznej w Siedlcach. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kto tam był? 24.08.06, 08:12 and sometimes kopas w dupas ..... ale najwazniejsze zeby nie zostać na pojebowisku ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Lady Pank w Mościbrodach 23.08.06, 12:30 To wszystko nie ważne jest. Istotny jest cel działania, choćby tylko odrobinkę większy niż wyłącznie własna prywatność. Powtarzam: > A nawet gdyby, to co? Jego cyrk i jego małpy. Chylę przed nim czoło > z uznaniem za to, że wydaje pieniądze z głową i na bardziej zbożne cele, > niż tylko urlop na Karaibach lub ruletka w Monte Carlo. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Lady Pank w Mościbrodach 24.08.06, 08:21 bambii napisał: > pobojowisku ..... :)) Dzięki za sprostowanie, bo już przeraziłem się, że jesteś wielbicielem hasła pana o czerwonych/zielonych włosach. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Lady Pank w Mościbrodach 24.08.06, 08:42 To Ci dobrze wróży. Jeden przejęzyczył się "cienie / cieniasy" i zostanie prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
sp.z.o.o Re: Lady Pank w Mościbrodach 24.08.06, 14:32 Skoro senatorek ma kasę to niech zrobi tam stacje przekaźnikową GSM bo zero kontaktu ze światem. Nie można było nigdzie zadzwonić a chciałem się zebrać ze znajomymi w jednym miejscu i się razem bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
triwet Re: Lady Pank w Mościbrodach 25.08.06, 10:13 > Skoro senatorek ma kasę to niech zrobi tam stacje przekaźnikową GSM operatorzy mają jednak więcej kasy nawet od niego:) i nie robią a tak poważnie era powinna chodzić przyzwoicie idea może nieco gorzej nie wiem tylko jak plus Odpowiedz Link Zgłoś
sp.z.o.o Re: Lady Pank w Mościbrodach 27.08.06, 01:43 Orange działało beznadziejnie. Plus podobno też słabo, a Era nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś