milaosobka1 27.08.06, 14:52 hej niedługo przeprowadzam się do Siedlec z wawy, macie tu jakieś fajne kluby taneczne, dyskoteki?? W wyszukiwarce znalazlam tlyko jeden crazy town ale opinie o nim nie sa najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwator.ws Re: kluby taneczne 27.08.06, 15:19 To na weekendowe imprezki bedziesz zmuszona wracac do wawki... Odpowiedz Link Zgłoś
irozwad Re: kluby taneczne 27.08.06, 16:39 na dyskotekach gburowato i dresiarsko. czasem moze sie zdarzyc mila impreza na chilloutcie w dekadencji. podobno sa u nas puby z klimatem. Odpowiedz Link Zgłoś
chili_p Re: kluby taneczne 27.08.06, 18:14 ...albo w pubie na ,,Mylnej,, tm można zabawić się do samego rana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
byelenin Re: kluby taneczne 27.08.06, 18:31 lada chwila powstanie coś nowego, ćwierkają późno jesienne wróbelki Odpowiedz Link Zgłoś
irozwad Re: kluby taneczne 27.08.06, 20:35 ta? zapomnialem dodac, ze jest u nas cafe brama, gdzie przed 23 pani odkurza i nikogo nie wpuszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
milaosobka1 Re: kluby taneczne 28.08.06, 10:19 napewno chociaz jeden weekedn w miesiacu bede wracac do wawki na imprezy chociazby ze wzgledu na znajomych, ale mam nadzieje ze w Siedlcach tez fajnie mozna sie bawic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
byelenin Re: kluby taneczne 28.08.06, 10:29 my jesteśmy chyba jednak za małowynmagający jako klienci... pewnie, że atmosferę miejsc tworzą bywalcy knajpy, ale to co ich otacza pozostawia wiele do życzenia: kelnerzy nie znający się na fachu, zatrudnieni na kilka chwil, zapominający o złożonym przez nas zamówieniu już po odejściu od naszego stolika..., rozrabiane piwo, toalety, w których i bez zalania pały ma się ochote puścic pawia! nie ma szansy na, popularne na zachodzie piwo stawiane przez barmana klientom, którzy robią knajpie duży utarg, rozmnazanie się szefów knajp z ich kelnerkami, brak dostępu do kiepsko ustawionych basrów z 3 stołkami... no i ta muza lecąca z 2 głośników na calą salę... Odpowiedz Link Zgłoś
ettee Re: kluby taneczne 28.08.06, 15:04 milaosobka1 napisała: > hej niedługo przeprowadzam się do Siedlec z wawy, dziwna decyzja... ja mam zamiar na odwrót Odpowiedz Link Zgłoś
milaosobka1 Re: kluby taneczne 28.08.06, 16:24 powodzenia wiec zycze :-) Kiedys strasznie bylabym narwana na wawe zeby tam mieszkac, studiowac, pracowac ogolnie zyc i coz pomieszkalam tam 2 lata i szybko mi przeszlo. Wawa jest dobra zeby tam pobyc kilka dni, weekend co jakis czas, ale na dluzsza mete ma sie dosc. Takie sa moje odczucia i moich znajomych. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
milaosobka1 Re: kluby taneczne 28.08.06, 20:26 tam gdzie jest praca tam sie mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: kluby taneczne 28.08.06, 20:43 > tam gdzie jest praca tam sie mieszka Ta konkluzja jest znakiem, a właściwie staje się znakiem naszych czasów. Praca nie przychodzi do człowieka, tylko człowiek idzie za pracą. Odpowiedz Link Zgłoś