abanderado 13.10.06, 15:51 Czy ktoryś z kandydatów na Prezydenta mógłby obiecać mi że otworzy w naszym mieście restauracje SUShi najlepiej podobną do mojej ulubionej: www.tomo.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niunianiu Re: no i restaurację rybną 13.10.06, 15:53 gdzieś zgubił się w tej polityce wątek zwolenników dań rybnych Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Może Chromińscy otworzą ... 13.10.06, 15:55 za ten milion złotych co dostaną od UM : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=50289915&a=50291127 Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Może Chromińscy otworzą ... 13.10.06, 15:56 bambii napisał: > za ten milion złotych co dostaną od UM : > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=50289915&a=50291127 niech działają pójdę na otwarcie Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Może Chromińscy otworzą ... 13.10.06, 15:57 To o której bedziesz na Mylnej :D Później opiszę , którego osobnika uważałam za bambiego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Może Chromińscy otworzą ... 13.10.06, 15:59 > Później opiszę litościiiii , ja naprawde nie jestem godny opisania :), zreszta znowu oftopa robisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Może Chromińscy otworzą ... 13.10.06, 15:59 bambii napisał: > > Później opiszę > > litościiiii , ja naprawde nie jestem godny opisania :), zreszta znowu oftopa > robisz :) powiem wam szczerze że jestem nałogowcem i musi byś Sushi w siedlcach musi Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Może Chromińscy otworzą ... 13.10.06, 16:00 O co Ci chodzi tez lokal . . . . hmmm gastronomiczny. A czy wart opisania? Zostaw to mojemu osądowi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Może Chromińscy otworzą ... 13.10.06, 16:02 teofano1 napisała: > O co Ci chodzi tez lokal > . > . > . > > . > hmmm gastronomiczny. A czy wart opisania? Zostaw to mojemu osądowi. :) osądz, ciekaw jestem opinii ..... Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Może Chromińscy otworzą ... 13.10.06, 16:25 teofano1 napisała: > To o której bedziesz na Mylnej :D Później opiszę , którego osobnika uważałam za > > bambiego. :) jak już pisałam wybieram się w słodszym kierunku, dla Niewtajemniczonych do Dolce Vita ok. 19:00 Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Bambii-opis :D 14.10.06, 07:47 Tak dla ścisłości. Miałam na mysli to, że nawiedze Mylną i zlokalizuję człeka ukrywającego sie pod jakże łagodną nazwą bambii :) Byłam zostałam zlokalizowana. :D Rzeczywiście nasz koleżka forowy ma jakąś skazę genetyczną. I we krwi ma UB-eckie metody. Rozpoznaje ludzi bezbłędnie,po ogólnym i niewinnym przywitaniu zasypuje delikwenta gradem pytan. Dobrze, że lampką po oczach nie świeci :) Jego postura jest wybitnie przereklamowana :) Aż tak szeroki nie jest. Zajmuje tylko jedno krzesełko ;)Nawet kilka włosów na głowie jeszcze posiada. Moherem pochwalic sie nie chciał. Czyli prawdziwy mężczyzna. Naobiecuje, naobiecuje, a jak przychodzi co do czego to go głowa boli ;) Tyle moich spostrzeżen. Reszty nie wyłuszczę chcę jeszcze żyć :D Sumując piatek trzynastego, to nie był zły dzień . A co do mojego nerwowego patrzenia na zegarek. To zisciło się. Równiutko punkt szósta matka musiłą zwlec się z łoża.Ach ta dzisiejsza młodzież. Ni czorta nie rozumie, że matki posiadają skromne, to skromne, ale jakieś tam życie towarzyskie. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Bambii-opis :D 14.10.06, 09:02 > Naobiecuje, naobiecuje zaraz zaraz, po pierwsze primo tancow nie moglem zreazliwac bo sam sie ledwo poruszam, a moheru w tłumie nie ujawniam :P > Sumując piatek > trzynastego, to nie był zły dzień . ja rowniez dziękuje bylo bardzo sympatycznie :) > Równiutko punkt > szósta matka musiłą zwlec się z łoża. no to wspolczuje serdecznie :) > ale jakieś tam życie > towarzyskie. a to nie bylo sympatyczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: SUSHi 26.10.06, 21:02 A propos Sushi. Jakoś nikt apelu Abanderado nie podejmuje. Zastanawiące. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: SUSHi 27.10.06, 07:17 Może nie wszyscy wiedzą, co to za ustrojstwo to sushi? Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: SUSHi 28.10.06, 23:24 Ja nie jestem, ale lubię. Na ogół wystarczy raz spróbować, aby polubić. Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: SUSHi 29.10.06, 15:24 jeśli bedziesz miał okazje odwiedź tomo, po roku regularnego sushena wpadłem ... Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: SUSHi 30.10.06, 18:58 Owszem, ale to w Warszawie. Wolałbym w Siedlcach. www.tomo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: SUSHi 12.11.06, 12:27 nosze sie z zamiarem otworenia restauracji sushi w ... Odpowiedz Link Zgłoś
izaza Re: SUSHi 12.11.06, 13:41 "Na ogół wystarczy raz spróbować, aby polubić." Oj, dobrze, że na ogół napisałes, bo juz bym mocno polemizowała. Pomimo wielokrotnych prób degustacji w Japonii, w Korei, a nawet w naszym kraju, niestety nijak ma się to do mojego ulubionego smaku. Nie lubię sushi:( Ale znam wiele osób, które się zachwycają przy degustacji. Az miło popatrzeć. az zazdroszczę momentami i sie kuszę, niestety szybko się rozczarowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: SUSHi 13.11.06, 10:06 myslę że najważniejsza jest jakość, dlatego też polecam www.tomo.pl , w moim przekonaniu nie ma mozliwości żeby nie polubić sushi, poprostu mistrz sushi musi poznac blizej klienta zeby "trafić" w jego kubki smakowe... sushi to sztuka Odpowiedz Link Zgłoś
izaza Re: SUSHi 13.11.06, 13:09 oj, narobiles mi smaku... Boje sie jednak, ze jak zwykle sie rozczaruje. Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: SUSHi 13.11.06, 13:13 proponuję zacząć od californijskich maków a później maków z łososiem pieczonym na ciepło .... wypasik Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka To będzie w końcu to SUSHi ? 05.02.07, 14:09 Na jesieni ubiegłego roku padła propozycja otwarcia w naszym mieście restauracyjki/barku typu sushi. W międzyczasie otworzył się np. Zaścianek Polski przy Asłanowicza, a sushi jak nie ma, tak nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: To będzie w końcu to SUSHi ? 05.02.07, 15:08 wcześniej czy pózniej będzie ... z całą pewnością ... Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: To będzie w końcu to SUSHi ? 05.02.07, 16:52 > wcześniej czy pózniej będzie ... z całą pewnością ... Z opcją na "później"? Odpowiedz Link Zgłoś