siedlczanin_chuck 20.10.06, 23:38 Kandydaci już wszyscy znani, wypadałoby więc usłyszeć ich wszystkich razem - np. w TV Siedlce na jakiejś debacie prezydenckiej ;) A może apolityczne KRP się domyśli i zrobi debatę... myślę, że warto! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brytanbrytan Re: ^^^^ Kiedy pierwsze starcie w mediach ? ^^^^ 21.10.06, 09:50 TV Siedlce nakręciło w czwartek. Emisja podobno w weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: ^^^^ Kiedy pierwsze starcie w mediach ? ^^^^ 21.10.06, 11:10 w niedzielę, ale nie wiem o której. Odpowiedz Link Zgłoś
prezes.ss Re: ^^^^ Kiedy pierwsze starcie w mediach ? ^^^^ 21.10.06, 12:37 Prawdopodobnie w tym tygodniu będzie debata prezydencka, w której publiczność także będzie mogła uczestniczyć i zadawać pytania kandydatom. Odpowiedz Link Zgłoś
stunentapppp Re: ^^^^ Kiedy pierwsze starcie w mediach ? ^^^^ 21.10.06, 13:36 kto z kim ? Odpowiedz Link Zgłoś
prezes.ss Re: ^^^^ Kiedy pierwsze starcie w mediach ? ^^^^ 21.10.06, 14:01 Debata prezydencka ze wszystkimi kandydatami w ramach ogólnopolskiej akcji <a href="maszglas.pl" target="_blank">Masz Głos x Masz Wybór</a>. Info o debacie za kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
prezes.ss Re: ^^^^ Kiedy pierwsze starcie w mediach ? ^^^^ 21.10.06, 14:05 Poprawny adres: www.maszglos.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ^^^^ Kiedy pierwsze starcie w mediach ? ^^^^ 22.10.06, 22:22 no I sie debata odbyla w TV, jakie odczucia macie ? Odpowiedz Link Zgłoś
bydlaq Re: dzisiaj 22.10.06, 22:28 Merytorycznie M. Dobijański wygrał. Medialnie również. Siła spokoju (coś jakby cisza przed burzą lub porażka z przegraną) M. Symanowicz. W kategorii przestraszony i "nie wiem po co tu jestem" W. Kudelski. A. Filipek - za krótko przebywał na boisku żeby dać się ocenić (całość kampanii plus debata) Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: dzisiaj 22.10.06, 22:41 co tu mówić , obiektywnie , subiektywnie i stronniczo {zaangażowanie osobiste} w tym starciu najlepiej zaprezentował się M.Dobijański, Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin14 Re: dzisiaj 22.10.06, 22:56 Symanawicz jako "stary wyga" na tle "nowicjuszy" niczym nie zabłysnął pomimo że - nie wiem dlaczego - miał swojego kumpla prowadzącego program. Czy ten od figurki to już zatrudniony w TV?. Nie wiem czy to prawda, ale podobno MS nie życzył sobie nikogo z TV do prowadzenia. Dobijański duży plus, Filipek bez rewelacji, Kudelski drętwy, a Symanowicz jakiś wystraszony, czyli żaden. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: dzisiaj 22.10.06, 23:02 No. Chciałoby się napisać drętwa debata. Oglądałem 5 minut u teścia ale przełączył. Do rana albo jutro obejrzę dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: dzisiaj 22.10.06, 23:12 jakoś Ci nie wierzę , Dobijański i Denisiuk też wg Ciebie byli 5 minut a potem rakiem , przepraszając odwołałeś{ nie odwołałeś} swoją relację ze spotkania w SP nr 12, Teści nie bierz na świadka, Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: dzisiaj 22.10.06, 23:44 wg. mojego teścia kolejność oceny jest taka : 1. Dobijański 2. Symanowicz 3. Filipek 4. Kudelski co do ostatniego to się wyraził że ten pan już chyba za stary jest na to :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: dzisiaj 23.10.06, 10:24 A może sobie gdzies przypadkiem nagrałeś to spotkanie. ja do lokalnej TV niestety nie ma dostępu. A chciała bym sobie panów w "akcji" zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin_chuck Re: dzisiaj 23.10.06, 10:51 naprawdę nie ma czego żałować - nudy niesamowite, a prowadzący po prostu kompromitacja... akcji nie było żadnej, chyba nikt kto oglądał, nie ma poczucia, że była to ciekawa debata. TV Siedlce powinna przemyśleć sprawę, czy warto w ogóle takie "debaty" organizować... Samo słowo znaczy zupełnie co innego, niż to, co było w tv. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: dzisiaj 23.10.06, 11:48 no własnie nie zdążyłem :( i muszę sie opierac na informacjach nie swoich, ale może ktoś napisze kiedy potwórzą ? Odpowiedz Link Zgłoś
wercio Re: ^^^^ Kiedy pierwsze starcie w mediach ? ^^^^ 23.10.06, 12:55 Brakowało kandydata z lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ^^^^ Kiedy pierwsze starcie w mediach ? ^^^^ 23.10.06, 13:02 no i podobno jedynej kandydatki Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: ^^^^ Kiedy pierwsze starcie w mediach ? ^^^^ 23.10.06, 23:24 nikt nie wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin14 Re: ^^^^ Kiedy pierwsze starcie w mediach ? ^^^^ 29.10.06, 16:47 Może ktoś coś wie na temat kolejnego starcia w naszych kandydatów w TV Siedlce. Dziś widzę tylko reklamę MD. do emektb, miałeś mieć nagranie pierwszego starcia w TV i co? Odpowiedz Link Zgłoś