Dodaj do ulubionych

^^^^ Kiedy pierwsze starcie w mediach ? ^^^^

20.10.06, 23:38
Kandydaci już wszyscy znani, wypadałoby więc usłyszeć ich wszystkich razem -
np. w TV Siedlce na jakiejś debacie prezydenckiej ;) A może apolityczne KRP
się domyśli i zrobi debatę... myślę, że warto!
Obserwuj wątek
    • brytanbrytan Re: ^^^^ Kiedy pierwsze starcie w mediach ? ^^^^ 21.10.06, 09:50
      TV Siedlce nakręciło w czwartek. Emisja podobno w weekend.
      • emektb Re: ^^^^ Kiedy pierwsze starcie w mediach ? ^^^^ 21.10.06, 11:10
        w niedzielę, ale nie wiem o której.
        • prezes.ss Re: ^^^^ Kiedy pierwsze starcie w mediach ? ^^^^ 21.10.06, 12:37
          Prawdopodobnie w tym tygodniu będzie debata prezydencka, w której publiczność
          także będzie mogła uczestniczyć i zadawać pytania kandydatom.
          • stunentapppp Re: ^^^^ Kiedy pierwsze starcie w mediach ? ^^^^ 21.10.06, 13:36
            kto z kim ?
            • prezes.ss Re: ^^^^ Kiedy pierwsze starcie w mediach ? ^^^^ 21.10.06, 14:01
              Debata prezydencka ze wszystkimi kandydatami w ramach ogólnopolskiej akcji <a
              href="maszglas.pl" target="_blank">Masz Głos x Masz Wybór</a>. Info o
              debacie za kilka dni.
              • prezes.ss Re: ^^^^ Kiedy pierwsze starcie w mediach ? ^^^^ 21.10.06, 14:05
                Poprawny adres: www.maszglos.pl
    • bambii Re: ^^^^ Kiedy pierwsze starcie w mediach ? ^^^^ 22.10.06, 22:22
      no I sie debata odbyla w TV, jakie odczucia macie ?
      • bydlaq Re: dzisiaj 22.10.06, 22:28
        Merytorycznie M. Dobijański wygrał.
        Medialnie również.
        Siła spokoju (coś jakby cisza przed burzą lub porażka z przegraną) M.
        Symanowicz.
        W kategorii przestraszony i "nie wiem po co tu jestem" W. Kudelski.

A. Filipek - za krótko przebywał na boisku żeby dać się ocenić (całość kampanii
        plus debata)
        • siedlczanin13 Re: dzisiaj 22.10.06, 22:41
          co tu mówić , obiektywnie , subiektywnie i stronniczo {zaangażowanie osobiste}
          w tym starciu najlepiej zaprezentował się M.Dobijański,
          • siedlczanin14 Re: dzisiaj 22.10.06, 22:56
            Symanawicz jako "stary wyga" na tle "nowicjuszy" niczym nie zabłysnął pomimo
            że - nie wiem dlaczego - miał swojego kumpla prowadzącego program. Czy ten od
            figurki to już zatrudniony w TV?. Nie wiem czy to prawda, ale podobno MS nie
            życzył sobie nikogo z TV do prowadzenia. Dobijański duży plus, Filipek bez
            rewelacji, Kudelski drętwy, a Symanowicz jakiś wystraszony, czyli żaden.
            • krzycho1252 Re: dzisiaj 22.10.06, 23:02
              No. Chciałoby się napisać drętwa debata. Oglądałem 5 minut u teścia ale
              przełączył. Do rana albo jutro obejrzę dokładnie.
              • siedlczanin13 Re: dzisiaj 22.10.06, 23:12
                jakoś Ci nie wierzę , Dobijański i Denisiuk też wg Ciebie byli 5 minut a potem
                rakiem , przepraszając odwołałeś{ nie odwołałeś} swoją relację ze spotkania w
                SP nr 12, Teści nie bierz na świadka,
        • bambii Re: dzisiaj 22.10.06, 23:44
          wg. mojego teścia kolejność oceny jest taka :

1. Dobijański
          2. Symanowicz
          3. Filipek
          4. Kudelski

co do ostatniego to się wyraził że ten pan już chyba za stary jest na to :)
          • teofano1 Re: dzisiaj 23.10.06, 10:24
            A może sobie gdzies przypadkiem nagrałeś to spotkanie. ja do lokalnej TV
            niestety nie ma dostępu. A chciała bym sobie panów w "akcji" zobaczyć.
            • siedlczanin_chuck Re: dzisiaj 23.10.06, 10:51
              naprawdę nie ma czego żałować - nudy niesamowite, a prowadzący po prostu
              kompromitacja... akcji nie było żadnej, chyba nikt kto oglądał, nie ma poczucia,
              że była to ciekawa debata.

TV Siedlce powinna przemyśleć sprawę, czy warto w ogóle takie "debaty"
              organizować... Samo słowo znaczy zupełnie co innego, niż to, co było w tv.
            • bambii Re: dzisiaj 23.10.06, 11:48
              no własnie nie zdążyłem :( i muszę sie opierac na informacjach nie swoich, ale
              może ktoś napisze kiedy potwórzą ?
    • wercio Re: ^^^^ Kiedy pierwsze starcie w mediach ? ^^^^ 23.10.06, 12:55
      Brakowało kandydata z lewicy.
      • bambii Re: ^^^^ Kiedy pierwsze starcie w mediach ? ^^^^ 23.10.06, 13:02
        no i podobno jedynej kandydatki
        • bambii Re: ^^^^ Kiedy pierwsze starcie w mediach ? ^^^^ 23.10.06, 23:24
          nikt nie wie ?
          • siedlczanin14 Re: ^^^^ Kiedy pierwsze starcie w mediach ? ^^^^ 29.10.06, 16:47
            Może ktoś coś wie na temat kolejnego starcia w naszych kandydatów w TV
            Siedlce. Dziś widzę tylko reklamę MD.
            do emektb, miałeś mieć nagranie pierwszego starcia w TV i co?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka