Dodaj do ulubionych

Proponuje zamknac to forum

IP: 193.150.166.* 12.11.01, 15:33
pisanie na tym forum wydaje sie bez sensu, pojawia sie tutaj tak malo postow, ze stalo sie to
chorobliwie nudne. Zdaje sie, ze siedlczanie zupelnie nie zagladaja do internetu. Mam wrazenie, ze
jestem najczestszym gosciem na tych stronach. Czy w Siedlacach naprawde internet to jeszcze
futuryzm?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mądrala Re: Proponuje zamknac JURAW IP: 195.94.207.* 14.11.01, 12:11
      Szanowny Forumowiczu, rozumiem twą troskę o rozwoj internetu w Siedlcach.
      Zamknięcie forum, to nie rozwiazanie problemu. Jeżeli jesteś Siedlczaninem,
      to więcej pisz w nim. Zapewne jest dużo ciekawych miejsc w tym mieście.
      Np. Agencja Warszawska 17 - welcome all.
      Pozdr
      • Gość: juraw Re: Proponuje zamknac JURAW IP: 193.150.166.* 15.11.01, 11:20
        no prosze, jak wolam o odzew w tym miescie, to odpowiada burdel, ale to niewatpliwie rowniez jest bardzo mile.

Serdecznie pozdrawiam
        • Gość: Mądrala Re: Proponuje zamknac JURAW IP: 195.94.207.* 10.12.01, 18:23
          Jurku nie tak ostro w ocenach. Dziś to sie delikatniej nazywa ...AGENCJA.
          Zapraszamy, udzielimy 25% rabatu.
          Pozdr
          • Gość: juraw Re: Proponuje zamknac JURAW IP: *.de.deuba.com 12.12.01, 11:24
            25% rabatu? To kuszaca propozycja. Chwilowo zapewne nie skorzystam, gdyz jestem mlodym malzonkiem, wiec
            jak na razie w sprawach lozkowych jestem calkiem zadowalajaco zaspokajany. Bede jednak pamietal o
            propozycji, i kto wie, co wydarzy sie za kilka lat.

Bardzo serdecznie pozdrawiam

• Gość: Mądrala Re: JURAW :))) IP: 195.94.207.* 17.12.01, 17:26
              OK

Gość portalu: juraw napisał(a):

> 25% rabatu? To kuszaca propozycja. Chwilowo zapewne nie skorzystam, gdyz jestem
              > mlodym malzonkiem, wiec
              > jak na razie w sprawach lozkowych jestem calkiem zadowalajaco zaspokajany. Bede
              > jednak pamietal o
              > propozycji, i kto wie, co wydarzy sie za kilka lat.
              >
              > Bardzo serdecznie pozdrawiam
              >

• Gość: Matti Re: Proponuje zamknac to forum IP: *.ds.pg.gda.pl 18.03.02, 12:46

> pisanie na tym forum wydaje sie bez sensu, pojawia sie tutaj tak malo postow, z
      > e stalo sie to
      > chorobliwie nudne. Zdaje sie, ze siedlczanie zupelnie nie zagladaja do internet
      > u. Mam wrazenie, ze
      > jestem najczestszym gosciem na tych stronach. Czy w Siedlacach naprawde interne
      > t to jeszcze
      > futuryzm?

No właśnie?! Siedlczanie odezwijcie się!!!!!!!!!!!!
      Pozdrawiam
      Mateusz z Gdańska
      • Gość: juraw Re: Proponuje zamknac to forum IP: *.de.deuba.com 18.03.02, 17:47
        Gość portalu: Matti napisał(a):

> Gość portalu: juraw napisał(a):
        >
        > > pisanie na tym forum wydaje sie bez sensu, pojawia sie tutaj tak malo post
        > ow, z
        > > e stalo sie to
        > > chorobliwie nudne. Zdaje sie, ze siedlczanie zupelnie nie zagladaja do int
        > ernet
        > > u. Mam wrazenie, ze
        > > jestem najczestszym gosciem na tych stronach. Czy w Siedlacach naprawde in
        > terne
        > > t to jeszcze
        > > futuryzm?
        >
        > No właśnie?! Siedlczanie odezwijcie się!!!!!!!!!!!!
        > Pozdrawiam
        > Mateusz z Gdańska

No i chyba nie bardzo się pomyliłem...na forum siedleckim rozmawiam z Gdańszczaninem...
        Niemniej bardzo miło jest Cie powitać.
        Spędzasz wakację na Podlasiu? To jest naprawdę magiczne miejsce...szczególnie wieczorne mgły nad Bugiem..coś
        niesamowitego. Jak spędzisz wakację w okolicach Łosic to wybierz się koniecznie do Mierzwic lub Platerowa....nie
        jest daleko. Tam najbardziej odczuwa się podlaskie klimaty...tam miejscami można jeszcze spotkać prasłowiańskie
        duchy...tam ludzie, chociaż bardzo ubodzy są serdeczni jednocześnie...
        Odwiedź też Siedlce. Nie ma tam zbyt wiele do oglądania, ale jak się zakręcisz to można kilka fajnych chwil w tym
        mieście spędzić

Zapraszam w nasze strony

• Gość: Matti Re: Proponuje zamknac to forum IP: *.ds.pg.gda.pl 19.03.02, 11:38

> No i chyba nie bardzo się pomyliłem...na forum siedleckim rozmawiam z Gdańsz
          > czaninem...
          > Niemniej bardzo miło jest Cie powitać.
          > Spędzasz wakację na Podlasiu? To jest naprawdę magiczne miejsce...szczególnie w
          > ieczorne mgły nad Bugiem..coś
          > niesamowitego. Jak spędzisz wakację w okolicach Łosic to wybierz się koniecznie
          > do Mierzwic lub Platerowa....nie
          > jest daleko. Tam najbardziej odczuwa się podlaskie klimaty...tam miejscami możn
          > a jeszcze spotkać prasłowiańskie
          > duchy...tam ludzie, chociaż bardzo ubodzy są serdeczni jednocześnie...
          > Odwiedź też Siedlce. Nie ma tam zbyt wiele do oglądania, ale jak się zakręcisz
          > to można kilka fajnych chwil w tym
          > mieście spędzić
          >
          > Zapraszam w nasze strony

Witam serdecznie Juraw!
          Szczerze mowiac, to milo mnie zaskoczyla Twoja odpowiedz! Tak, spedzam wakacje w
          okolicach Losic, dokladnie we wsi 3 km oddalonej, kilkanascie lat temu bylem na 1
          dniowym rodzinnym wypadzie nad Bugiem i to wlasnie bylo chyba w Serpelicach albo
          Mierzwicach, nie pamietam dokladnie, bylem tez w Sarnakach ale tam z kolei mam
          znajome dalekie kuzynki:)
          Tylko ze wtedy niestety jeszcze za maly bylem, zeby podziwiac wieczorne mgly...
          ale w tym roku mysle, ze sie uda, tylko, musze zorganizowac jakas ekipe,
          przynajmniej 1-2 osoby.
          Siedlce? Coz, juz je troche znam, aczkolwiek nigdy nie przebywalem tam dluzej niz
          kilka godzin.

Pozdrawiam

Matti
    • maatti Re: Proponuje zamknac to forum 05.04.02, 13:08

> pisanie na tym forum wydaje sie bez sensu, pojawia sie tutaj tak malo postow, z
      > e stalo sie to
      > chorobliwie nudne. Zdaje sie, ze siedlczanie zupelnie nie zagladaja do internet
      > u. Mam wrazenie, ze
      > jestem najczestszym gosciem na tych stronach. Czy w Siedlacach naprawde interne
      > t to jeszcze
      > futuryzm?

Juraw widzisz to co ja???? chyba cos RUSZYŁO, powoli chyba sie rozkreca....
      pozdrawiam
      Matti

• maatti Re: Proponuje zamknac to forum 29.04.02, 10:00

> e stalo sie to
      > u. Mam wrazenie, ze
      > t to jeszcze
      > futuryzm?

no wlasnie Juraw!!! goraco sie zrobilo i co marazm w pisaniu????
      pozdrawiam
      i czekam na wiadomosci
      • Gość: juraw Re: Proponuje zamknac to forum IP: *.de.deuba.com 29.04.02, 11:49
        maatti napisał(a):

>
        > no wlasnie Juraw!!! goraco sie zrobilo i co marazm w pisaniu????
        > pozdrawiam
        > i czekam na wiadomosci

no cóż, ciągle czekam na większy odzew mieszkańców mojego miasteczka. Przez chwilę wydawało się, że zaczyna
        robić się lepiej...ale znowu klapa...:-)))

...dobrze że lato nadchodzi...

• schab Re: Proponuje zamknac to forum 02.05.02, 13:32
          Cześć wazony. Gdzie jeszce można dobrze zaru...?
          • Gość: juraw Re: Proponuje zamknac to forum IP: *.de.deuba.com 06.05.02, 13:17
            schab napisał(a):

> Cześć wazony. Gdzie jeszce można dobrze zaru...?

A co, masz problemy z organizacją...:-))) ?

• gosia-s To nie rozwiązanie 10.05.02, 10:16
      Drogi jurawie, zamiast zamykać to forum, postaraj się go rozruszać. Ryknij raz
      a dobrze, że forum jeszcze żyje, a może paru ochotników wypełznie z ukrycia.
      Być może jest kilku forumaniaków, którzy nie chcą prowadzić monologu i tylko
      czekają, aż ktoś się odezwie.

Pozdrawiam.
      Gosia ze Świnoujścia
      • maatti Re: To nie rozwiązanie 10.05.02, 11:02
        gosia-s napisał(a):

> Drogi jurawie, zamiast zamykać to forum, postaraj się go rozruszać. Ryknij raz
        > a dobrze, że forum jeszcze żyje, a może paru ochotników wypełznie z ukrycia.
        > Być może jest kilku forumaniaków, którzy nie chcą prowadzić monologu i tylko
        > czekają, aż ktoś się odezwie.
        >
        Czesc Gosia!
        A Ty skad sie tu wzielas, tez jakies podlaskie korzenie?:))
        a tak apropos to nie monolog jurawa jest podstawatego forum ja sie tez
        wlaczylem:)
        pozdrawiam
        • gosia-s Re: To nie rozwiązanie 10.05.02, 11:52
          maatti napisał(a):

> Czesc Gosia!
          > A Ty skad sie tu wzielas, tez jakies podlaskie korzenie?:))

No nie... Nie byłam nigdy w Siedlcach. Ale lubię podróżować i tak jakoś mi się
          myszką klikneło.

> a tak apropos to nie monolog jurawa jest podstawatego forum ja sie tez
          > wlaczylem:)
          > pozdrawiam

Życzę powiększenia grona forumowiczów i również pozdrawiam.
      • Gość: juraw Re: To nie rozwiązanie IP: *.de.deuba.com 10.05.02, 14:08
        gosia-s napisał(a):

> Drogi jurawie, zamiast zamykać to forum, postaraj się go rozruszać. Ryknij raz
        > a dobrze, że forum jeszcze żyje, a może paru ochotników wypełznie z ukrycia.
        > Być może jest kilku forumaniaków, którzy nie chcą prowadzić monologu i tylko
        > czekają, aż ktoś się odezwie.
        >
        > Pozdrawiam.
        > Gosia ze Świnoujścia

Witaj Gosiu,

staram się ryczeć jak tylko mogę, ale nie przynosi to żadnych efektów..:-(((
        Mogę oczywiście pokrzyczeć o tym na innych forach, ale przecież nie o to chodzi, aby szukać Siedlczan...chyba
        dobrze wiedzą gdzie jest ich "dom" i że wypada czasami na lokalne forum zajrzeć...:-)))

PS. Co Cię zagnało na siedleckie strony? Tylko przypadek?...;-)))

Serdecznie pozdrawiam
        • gosia-s Re: To nie rozwiązanie 10.05.02, 15:15
          > Witaj Gosiu,
          >
          > staram się ryczeć jak tylko mogę, ale nie przynosi to żadnych efektów..:-(((
          > Mogę oczywiście pokrzyczeć o tym na innych forach, ale przecież nie o to chodzi
          > , aby szukać Siedlczan...chyba
          > dobrze wiedzą gdzie jest ich "dom" i że wypada czasami na lokalne forum zajrzeć
          > ...:-)))

No cóż, widocznie akurat mnie się udało. Jak weszłam do swojego "domu" po raz
          pierwszy, było tam kilkanaście postów i od dawna nic.

>
          > PS. Co Cię zagnało na siedleckie strony? Tylko przypadek?...;-)))
          >
          Czysty przypadek, po prostu lubię podróżować. Również pozdrawiam.
          • kropka. Re: To nie rozwiązanie 17.05.02, 16:59
            To był świetny pomysł z anonsem o Waszym forum w innych miastach. Ja wprawdzie
            nie jestem z Siedlec i nawet nigdy tu nie byłam, ale rozruszać forum - czemu
            nie? A zlikwidować forum??? Na to zawsze będzie czas :-)
            pozdrawiam
            • ogrey Re: To nie rozwiązanie 17.05.02, 17:48
              kropka. napisał(a):

> To był świetny pomysł z anonsem o Waszym forum w innych miastach. Ja wprawdzie
              > nie jestem z Siedlec i nawet nigdy tu nie byłam, ale rozruszać forum - czemu
              > nie? A zlikwidować forum??? Na to zawsze będzie czas :-)
              > pozdrawiam

To bardzo miłe, że do nas wpadłaś. Skąd jesteś?
    • muchawka Re: Proponuje zamknac to forum 28.05.02, 19:43
      POSTów mało, bo niby skad wiedzieć, że forum istnieje.
      Na pierwszej stronie Siedlce nie są wymienione, trzeba
      klikać dalej w regiony i to jest OK? No, ale jak sie
      znajdzie można pogawędzić, czemu nie? Czy są jakieś
      formalne ograniczenia w uczesynictwie (wiek, płeć,
      zainteresowania itp.?)
      • Gość: juraw Re: Proponuje zamknac to forum IP: *.de.deuba.com 29.05.02, 10:19
        muchawka napisał(a):

> POSTów mało, bo niby skad wiedzieć, że forum istnieje.
        > Na pierwszej stronie Siedlce nie są wymienione, trzeba
        > klikać dalej w regiony i to jest OK? No, ale jak sie
        > znajdzie można pogawędzić, czemu nie? Czy są jakieś
        > formalne ograniczenia w uczesynictwie (wiek, płeć,
        > zainteresowania itp.?)

Ograniczenia? Chyba żartujesz...dobrze, że wpadła(e)ś
        :-)
    • Gość: katon Re: Proponuje zamknac to forum IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 09:37
      forum jest w porządku, ale trzeba trochę czasu aż się rozkręci. Trzeba mu
      troche reklamy, np. metodą szeptaną wśród znajomych o tym, że wogóle istnieje.
      Można też wysłać trochę e-mail-i do różnych ludzi - ahoj
      • Gość: juraw Re: Proponuje zamknac to forum IP: *.de.deuba.com 29.05.02, 10:20
        Gość portalu: katon napisał(a):

> forum jest w porządku, ale trzeba trochę czasu aż się rozkręci. Trzeba mu
        > troche reklamy, np. metodą szeptaną wśród znajomych o tym, że wogóle istnieje.
        > Można też wysłać trochę e-mail-i do różnych ludzi - ahoj

Ogrey robił odezwę na innych forach to się trochę ruszyło.:-)
    • Gość: rodak Re: Proponuje zamknac to forum IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 08:09
      Zaglądam tu od pewnego czasu, ale jak widzę dyskusję o Fafiku czy Jamniku to
      ręce mi opadają. Ostatnio kilku ludzi zaczyna się coś jakby wypowiadać i to
      może przyciągnąć siedlczan. Ludzie mówcie o czymś istotnym, a nie o pierdołach.
      Nie byłem w Siedlcach z 10 lat, ale wiem od rodziny, że odbywa się tam ciągle
      jeszcze kultowy festiwal standartów jazzowych, czy dalej to robi jeszcze Maciej
      Dziekoński, co o tym wiecie?
      • marianeq Re: Proponuje zamknac to forum 30.05.02, 11:25
        Gość portalu: rodak napisał(a):

> Zaglądam tu od pewnego czasu, ale jak widzę dyskusję o Fafiku czy Jamniku to
        > ręce mi opadają.

Rodak! Wyluzuj. Jakbyś nie zauważył, było tutaj kilka osób mających wspólnych
        znajomych. Nikt nie broni zakładania wątków np. o Twoich kolegach
        szkolnych/maturalnych. Pewnie byłoby Ci przyjemnie poczytać i popisać o Nich i o
        Sobie. Temat wątku w tej sprawie był zmieniony na "Rodzina Fafika", więc jak
        przestał Cię już interesować, to było przestać czytać. Forum nie jest tylko od
        spraw istotnych i np. historii miasta... Jest też od innych bzdur i bzdurek.

> Nie byłem w Siedlcach z 10 lat, ale wiem od rodziny, że odbywa się tam ciągle
        > jeszcze kultowy festiwal standartów jazzowych, czy dalej to robi jeszcze Maciej
        > Dziekoński, co o tym wiecie?

Maciek Dziekoński zawsze to robił. Nie wiem tylko czy w ciągu ostatnich 2 lat
        odbywały się Festiwale. W końcu główny organizator - CKiS - zmienił charakter
        pracy, budżet teżż zapewne obcieli... :((

• Gość: juraw Re: Proponuje zamknac to forum IP: *.de.deuba.com 31.05.02, 08:47
          marianeq napisał(a):

> Gość portalu: rodak napisał(a):
          >
          > > Zaglądam tu od pewnego czasu, ale jak widzę dyskusję o Fafiku czy Jamniku
          > to
          > > ręce mi opadają.
          >
          > Rodak! Wyluzuj. Jakbyś nie zauważył, było tutaj kilka osób mających wspólnych
          > znajomych. Nikt nie broni zakładania wątków np. o Twoich kolegach
          > szkolnych/maturalnych. Pewnie byłoby Ci przyjemnie poczytać i popisać o Nich i
          > o
          > Sobie. Temat wątku w tej sprawie był zmieniony na "Rodzina Fafika", więc jak
          > przestał Cię już interesować, to było przestać czytać. Forum nie jest tylko od
          > spraw istotnych i np. historii miasta... Jest też od innych bzdur i bzdurek.
          >
          Słusznie prawisz,

forum to nie tylko sprawy istotne dla miasta, ale, może przede wszystkim, możliwość kontaktu z ziomkami, okazja do
          internetowych spotkań towarzyskich. To niesamowite, że ludzie niewiadomo skąd odnajdują się, dogadują się,
          wskazują wspólnych znajomych...okazuje się, że gdzieś, kiedyś ścieżki życiowe przecinały się...:-)))

Pozdrawiam
      • Gość: juraw Re: Proponuje zamknac to forum IP: *.de.deuba.com 31.05.02, 08:53
        Gość portalu: rodak napisał(a):

> Zaglądam tu od pewnego czasu, ale jak widzę dyskusję o Fafiku czy Jamniku to
        > ręce mi opadają. Ostatnio kilku ludzi zaczyna się coś jakby wypowiadać i to
        > może przyciągnąć siedlczan. Ludzie mówcie o czymś istotnym, a nie o pierdołach.

Fafik, jak się okazuje, to rodowity Siedlczanin, a więc wszystko jest w porządku...:-))))
        Czepiasz się kolego, a na prawdę robisz to bez powodu. Ludzie odnaleźli swoich znajomych, być może sami się
        znają, to zawsze kręci...:-)))
        >

> Nie byłem w Siedlcach z 10 lat, ale wiem od rodziny, że odbywa się tam ciągle
        > jeszcze kultowy festiwal standartów jazzowych, czy dalej to robi jeszcze Maciej
        >
        > Dziekoński, co o tym wiecie?

10 lat to długo...ale dobrze, że wróciłeś....:-)))

PS. Przy każdym wątku, w prawym, górnym rogu widnieje adres serwera, z którego korzysta dany internauta,
        a więc nie jesteś chyba do końca uczciwy...:-))) Nie zrozum mnie źle, niespecjalnie mi to przeszkadza...:-)))

PS2. Standardy Jazzowe i zaduszki jazzowe w Siedlcach kiedyś miały większą wymowę. O ile się nie mylę, to
        zaduszki są jedym z najstarszych festiwali jazzowych w Polsce.

Pozdrawiam

• marianeq Re: Proponuje zamknac to forum 02.06.02, 14:39
          > PS2. Standardy Jazzowe i zaduszki jazzowe w Siedlcach kiedyś miały większą wymo
          > wę. O ile się nie mylę, to
          > zaduszki są jedym z najstarszych festiwali jazzowych w Polsce.

Myślę, że działo się tak dlatego, że w kraju była mniejsza konkurencja w dziedzinie festiwali. Poza tym
          ludzie szukali ciekawej muzyki - a teraz jak chcesz i masz kasę to muzyka sama do Ciebie moze przyjść...
          Możesz kupić setki dobrych płyt i odsłuchać na fajnym sprzęcie. A kiedyś tylko winyl był - a i tak z
          ograniczoną ilością tytułów, no i koncerty. A zaduszki są chyba 2 co do starszeństwa. 1 o ile się nie mylę
          są zaduszki w Krakowie. Chodzi oczywiście o ciągłość trwania, bo wczęśniej były różne koncerty cykliczne
          i festy, ale niestety nie przetrwały.

PA!wel
          • maatti Re: Proponuje zamknac to forum 02.06.02, 22:21
            marianeq napisał(a):

> > PS2. Standardy Jazzowe i zaduszki jazzowe w Siedlcach kiedyś miały większą
            > wymo
            > > wę. O ile się nie mylę, to
            > > zaduszki są jedym z najstarszych festiwali jazzowych w Polsce.
            >
            > Myślę, że działo się tak dlatego, że w kraju była mniejsza konkurencja w dziedz
            > inie festiwali. Poza tym
            > ludzie szukali ciekawej muzyki - a teraz jak chcesz i masz kasę to muzyka sama
            > do Ciebie moze przyjść...
            > Możesz kupić setki dobrych płyt i odsłuchać na fajnym sprzęcie. A kiedyś tylko
            > winyl był - a i tak z
            > ograniczoną ilością tytułów, no i koncerty. A zaduszki są chyba 2 co do starsze
            > ństwa. 1 o ile się nie mylę
            > są zaduszki w Krakowie. Chodzi oczywiście o ciągłość trwania, bo wczęśniej były
            > różne koncerty cykliczne
            > i festy, ale niestety nie przetrwały.
            >
            > PA!wel
            kiedy dokladnie sa te zaduszki?????
            M

• marianeq Re: Proponuje zamknac to forum 03.06.02, 17:29
              maatti napisał(a):

> kiedy dokladnie sa te zaduszki?????
              > M

He, he... Jak to zaduszki - w listopadzie :)

PA!wel
          • Gość: juraw Re: Proponuje zamknac to forum IP: 193.150.166.* 03.06.02, 08:50
            marianeq napisał(a):

> > PS2. Standardy Jazzowe i zaduszki jazzowe w Siedlcach kiedyś miały większą
            > wymo
            > > wę. O ile się nie mylę, to
            > > zaduszki są jedym z najstarszych festiwali jazzowych w Polsce.
            >
            > Myślę, że działo się tak dlatego, że w kraju była mniejsza konkurencja w dziedz
            > inie festiwali. Poza tym
            > ludzie szukali ciekawej muzyki - a teraz jak chcesz i masz kasę to muzyka sama
            > do Ciebie moze przyjść...
            > Możesz kupić setki dobrych płyt i odsłuchać na fajnym sprzęcie. A kiedyś tylko
            > winyl był - a i tak z
            > ograniczoną ilością tytułów, no i koncerty. A zaduszki są chyba 2 co do starsze
            > ństwa. 1 o ile się nie mylę
            > są zaduszki w Krakowie. Chodzi oczywiście o ciągłość trwania, bo wczęśniej były
            > różne koncerty cykliczne
            > i festy, ale niestety nie przetrwały.
            >
            > PA!wel

Ale jazz najpiękniejszy jest na żywo. dżemowanie jezzowe nie może być zastąpione przez plastikowe kółeczko...
            • marianeq Re: Proponuje zamknac to forum 03.06.02, 17:40

> Ale jazz najpiękniejszy jest na żywo. dżemowanie jezzowe nie może być zastąp
              > ione przez plastikowe kółeczko...

Jasne... Ale działa też lenistwo... Zwłaszcza jak jest podparte telewizją, dobra muzyką z kompaktów,
              komputerami... itp. Mniej jest czasu i chęci na 'wyprawy' na 2 koniec miasta na koncert nie mówiąc już o
              wyjazdach... Ale oczywiście są wyjątki... eee... nie patrz tak na mnie... :))
              • muchawka Re: Proponuje zamknac to forum 03.06.02, 19:10
                Co roku jestem na FSJ i nie zauważyłem braku
                zainteresowanych. W tym roku numer wywinął pub Buena
                Vista, który w ostatniej chwili wycofał się z
                dżemowania.
                • marianeq Re: Proponuje zamknac to forum 03.06.02, 20:06
                  Ale nikt temu nie zaprzecza. Mówiliśmy tylko, że kiedyś te festiwale miały większą wymowę. I tyle.
                  Napisz proszę, kto był ostatnio na FSJ, bo zupełnie wypadłem z siedleckiego obiegu... :(
                  • muchawka Re: Proponuje zamknac to forum 03.06.02, 20:37
                    pierszego dnia tradycyjnie młode wilki, drugiego
                    formacka ze Szwecji (z polskim liderem) i fantastyczni
                    muzycy ze Stanów. Poziom nadal dobry, brak troche
                    kasy. Gdyby nie DROSED, Warta i PKO byloby finito.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka