wowka5 15.11.06, 22:42 szczekają na forum, a karawana jedzie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balbinka151 Re: Pieski Symanowicza ... 15.11.06, 22:48 Chłopczyku, nie wiesz co mówisz. Karawanę to ty zobaczysz, jak PO + FuS PiS pogrzebie na amen!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wowka5 Re: Pieski Symanowicza ... 15.11.06, 22:52 balbinka151 napisała: > Chłopczyku, nie wiesz co mówisz. Karawanę to ty zobaczysz, jak PO + FuS PiS > pogrzebie na amen!!!! nareście może rozbiją klike..Może do niej należysz ? bo tak się tu plujesz Odpowiedz Link Zgłoś
bibinka5 Re: Pieski Symanowicza ... 15.11.06, 23:05 Mój mąż mówi żę to bardzo przyszłościowa koalicja dla Siedlec, i będą tego dobre owoce. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka151 Re: Pieski Symanowicza ... 15.11.06, 23:05 Nawet nie wiesz co znaczy słowo klika .....? Do żadnej kliki nie należę. Zawsze głosowałam na PO, bo nie chciałam popierać PiS (potem okazało się, że + LPR + Samoobrona). Wierzyłam w to co mówi PO i o mało co uwierzyłam w gadki lidera FS. Nigdy nie przypuszczałam, że w tych liderzy tych ugrupowań postawili na układ z PiS.... Po prostu czuję się oszukana i bardzo zawiedziona.... Czy to takie skomplikowane ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
bibinka5 Re: Pieski Symanowicza ... 15.11.06, 23:10 To się wypisz z tego PO i nie rożdzieraj szat ....A to może być bardzo dobry ruch wreście coś zacznie się w tym mieście dziać.. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka151 Re: Pieski Symanowicza ... 15.11.06, 23:11 Nie należę do PO, tylko jestem (raczej byłam) zwolennikiem tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
bibinka5 Re: Pieski Symanowicza ... 15.11.06, 23:16 balbinka151 napisała: > Nie należę do PO, tylko jestem (raczej byłam) zwolennikiem tej partii. No to po krzyku...nie głosuj więcej na nich Odpowiedz Link Zgłoś
bibinka5 Re: Pieski Symanowicza ... 15.11.06, 23:55 TO tak wygląda prowokacja ???? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Pieski Symanowicza ... 16.11.06, 00:00 taj , jak ktoś głosował na STS i opowiada wokół że głosował na PO, ot marna prowokacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
bibinka5 Re: Pieski Symanowicza ... 16.11.06, 00:01 bambii napisał: > taj , jak ktoś głosował na STS i opowiada wokół że głosował na PO, ot marna > prowokacja :) > To oni się z BÓLU pogubili ??? Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Pieski Symanowicza ... 16.11.06, 00:03 > To oni się z BÓLU pogubili ??? Oj gorączka ze sraczką u niektórych coraz większa... Odpowiedz Link Zgłoś