jamaica77 08.03.07, 20:42 dla zainteresowanych Superstacja i Hallmark. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no_login Re: nowe kanały w Vectrze 08.03.07, 21:39 > dla zainteresowanych Superstacja Na szczęście nie mam :-) Znapewne znany niektórym pan Edward ze Szczecina w duperstacji i TVN24 www.buhaha.pl/Pan_Edward_ze_Szczecina_znowu_dzwoni-487.html Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: nowe kanały w Vectrze 08.03.07, 22:06 Pewnie bede naiwny łudząc sie ze te kanały beda w tanszym pakiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
aro333 Re: nowe kanały w Vectrze 09.03.07, 16:45 Ok ok ,tylko od kiedy?Mam zloty pakiet i jakos nie widze tego.Skoro to piszesz wiec wiesz od kiedy pewnie co?Zdrac tajemnice bo pewnie kase wezma wieksza za caly marzec a tych kanalow jakos nie ma.A moze tylko ja nie mam? Odpowiedz Link Zgłoś
aro333 Re: nowe kanały w Vectrze 09.03.07, 16:50 Ups mam,ale jeszcze dwa dni temu chyba nie bylo.Dzieki za info. A tak ogolnie to Superstacja jaka ma tematyke,to cos na wzor TVN czy jakis tematyczny kanal?Bo Halmark to wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jamaica77 Re: nowe kanały w Vectrze 09.03.07, 17:45 Superstacja chyba jest w "zlotym" pakiecie i z tego co widzę to duzo jest audycji na zywo ze studia, cos na wzor szkla kontaktowego itd. Odpowiedz Link Zgłoś
aro333 Re: nowe kanały w Vectrze 09.03.07, 18:43 No to moze byc spoko kanal.Zobaczymy,dzisiaj wieczur likam co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin2 Re: nowe kanały w Vectrze 09.03.07, 21:43 OK, zestroiłem i są 2 nowe stacje na kanale 43 i 69 Odpowiedz Link Zgłoś
emenemki Re: nowe kanały w Vectrze 10.03.07, 05:11 A ja jakiś czas temu, wqrzony równo brakiem Ligi Mistrzów, wysłałem do Vectry zapytanie o zakup kanału nsport. Kanał podobno (zgodnie z informacjami ITI) miał być rozpowszechniany w kablówkach. Niestety do dzisiaj odpowiedzi brak (a pytanie wyszło dobre 2 tygodnie temu). Może więc ktoś z Was wie coś na ten temat?? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: nowe kanały w Vectrze 10.03.07, 15:08 "Grzegorz Płaza, szef kanału nSport, zdradził radiowej Trójce, iż są plany by w ciągu roku nSport powiększył swój zasięg wchodząc do sieci kablowych. Dodał także, że nSport znajduje się w pierwszej piątce ulubionych kanałów abonentów platformy „n”, a w przyszłości kanał ten ma być jeszcze bardziej informacyjny." data publikacji: niedziela, 18 lutego 2007, godz. 18:28 ... Grzegorz Płaza zdementował jakoby kanał nSport miał wkrótce trafić do sieci kablowych, jak nas zapewnia, wypowiedź dla radiowej Trójki dotyczyła "teoretycznych możliwości dystrybucji kanału". Aktualizacja (19 luty, godz. 15.01): Odpowiedz Link Zgłoś
aro333 Re: nowe kanały w Vectrze 10.03.07, 16:19 Ok tylko nie bardzo widze aby za kazdy kanal Vectra podnosila kase ,bo to dojdzie do ceny ktora bedzie zaporowa.Mam teraz pakiet zloty ,ostatnio byla podwyzka (zobaczymy ile bo jeszcze nie mam rachunku).Np doloza jakis kanmal sportowy i podniosa np o 8 zl i wtedy cena bedzie juz mocno wygorowana za zloty pakiet.No wlasnie ile ludziska placa w takiej Wawce za kablowke i co za to dostaja ,moze ktos w skrocie(jezeli to mozliwe) by objasnil.Bo mam wrazenie ze siedlecki "kabelo " jest dosc drogi.A moze sie myle?Oczywiscie wchodzi w gre podwojna usluga tv + internet,ale lacze jest wtedy dosc drogie po chyba drugim roku. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: nowe kanały w Vectrze 10.03.07, 16:33 www.aster.pl/node/136+ www.aster.pl/node/109 (pakiet TwójDom) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: nowe kanały w Vectrze 10.03.07, 16:45 coś Forum sie chrzani, znowu zwija wiersze www.aster.pl/node/136 (pakiet Basic) www.aster.pl/node/109 (pakiet twój dom) img340.imageshack.us/my.php?image=speedjf4.png Odpowiedz Link Zgłoś
jamaica77 Re: nowe kanały w Vectrze 17.03.07, 17:27 na rachunkach, które dzisiaj otrzymałem jest napisane, że do oferty programowej zostaną wprowadzone dodatkowe programy Hallmark, Superstacja, MTV Polska, VH1 Polska,MTV2,MTV Hits. dwa pierwsze są, pozostałych nie widzę. wiecie coś na ten temat?? dzieki za info. aa podnieśli cene o 2 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
jamaica77 Re: nowe kanały w Vectrze 15.12.07, 17:45 dziś zauważyłem TVP Historia i Comedy Central Odpowiedz Link Zgłoś