Gość: Megan IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 11:23 Obiło mi się o uszy, że jutro przybywa do nas Perfect. Ma być jakiś mecz na Pogoni, a potem koncert. Tylko tyle wiem. Czy ktoś coś wie więcej niż ja na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oliwka Re: PERFECT jutro w Siedlcach? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 13:12 No własnie, ja tez widziałam jak jeździło po ulicach Siedlec samochód i cos ogłaszał, mówił tez cos o koncercie Perfect'u. Poszłabym, ile kosztuje bilet, wie ktos cos? Pozdrawiam/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lm Re: PERFECT jutro w Siedlcach? IP: 212.244.185.* 28.05.03, 10:16 W dzisiejszym Tygodniku Siedleckim na stronach sportowych jest szczegółowy opis imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind No i co z tym PERFECTem? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 17:02 Był, czy nie był - oto jest pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: No i co z tym PERFECTem? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 19:51 Perfect był w Siedlcach! Świetny koncert! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: No i co z tym PERFECTem? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.03, 11:06 Gość portalu: oliwka napisał(a): > Perfect był w Siedlcach! Świetny koncert! Chyba nie aż tak świetny, skoro nikomu nie chce się o tym napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: No i co z tym PERFECTem? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 20:21 Gość portalu: Westwind napisał(a): > Chyba nie aż tak świetny, skoro nikomu nie chce się o tym napisać. Nie pisza bo brak im słów z zachwytu :P Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Teraz będzie "Blue Cafe i przyjaciele" 14.08.03, 15:35 17 sierpnia (niedziela), stadion MKS "Pogoń" ul. Wojskowa, godz. 16.00-22.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: Teraz będzie 'Blue Cafe i przyjaciele' IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.03, 09:49 Po ile bilety i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synoptyk 'Blue Cafe - start za 15 minut o 20.30 IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 20:17 Bilety w "Awangardzie" po 25, a przed koncertem na "Pogoni" po 35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Teraz będzie 'Blue Cafe i przyjaciele' IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 20:29 muchawka napisał: > 17 sierpnia (niedziela), stadion MKS "Pogoń" ul. Wojskowa, godz. 16.00-22.00 I jak sie udał koncert??? Ja dopiero dziasiaj wróciłem do Siedlec i nie wiem czy żałować nieobecności na tej imprezie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megan KONCERT ODWOŁANO !?!?! IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 21:37 Eh te Siedlce...koncert odwołano. Koszty biletów zostaną zwrócone. Coś takiego mogło się przytrafić tylko w Siedlcach-malutkiej mieścinie, gdzie z roku na rok coraz mniej się dzieje i zaczyna wiać nudą...brak mi słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: KONCERT ODWOŁANO !?!?! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 00:07 Gość portalu: Megan napisał(a): > Eh te Siedlce...koncert odwołano. Koszty biletów zostaną zwrócone. Coś takiego > mogło się przytrafić tylko w Siedlcach-malutkiej mieścinie, gdzie z roku na rok > > coraz mniej się dzieje i zaczyna wiać nudą...brak mi słów... Ktoś wie dlaczego odwołano koncert??? Szkoda ludzi którzy zamierzali się trochę pobawić... Z tym, że w Siedlcach mało się dzieje nie do końca się zgadzam. Przecież w Summertime co tydzień goszczą kabarety z pierwszej półki. Po za tym siedlecki zalew w wakacje tętni życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Zawalił sponsor - browar Łomża 19.08.03, 11:01 Nie tylko w Siedlcach, także w Suwałkach, Ełku, Łomży i Ostrołęce. Dlaczego? Odpowiedź poniżej: ------------------------------------------------------------------------------- Zespół Blue Cafe w czwartek odwołał występy w Suwałkach, Ełku, Łomży, Ostrołęce i Siedlcach, mimo, że część biletów została już sprzedana. Menager zespołu twierdzi, że decyzja o odwołaniu trasy zapadła, gdyż zespół nie otrzymał pieniędzy zagwarantowanych w kontrakcie. Gdzie są środki, które przekazał organizatorowi sponsor imprezy - Browar Łomża, nie wiadomo. Łomżyński browar od kilku tygodni na bilboardach rozstawionych w całym regionie informował o trasie koncertowej Blue Cafe. Zespół miał zagrać 6 koncertów, do skutku doszedł tylko pierwszy z planowanych - w Białymstoku. - Ponieśliśmy straty finansowe, lecz przede wszystkim ucierpiał nasz wizerunek aktywnego partnera inicjatyw kulturalnych - twierdzi Andrzej Rutkowski, prezes Browaru Łomża. - Nasza firma wywiązała się ze wszystkich zobowiązań wynikających z umowy sponsorskiej. Browar Łomża podczas akcji promocyjnych rozdawał klientom bilety na koncerty. Firma ta wini za powstałą sytuację Podlaską Agencję Reklamową Wiktora Świtoniaka, z którą - jako organizatorem imprezy - zawarto umowę sponsorską. Tak samo uważa menager zespołu Blue Cafe, Kamila Sowińska. - Decyzja o odwołaniu koncertów nie była łatwa - mówi. - Podczas trasy zespół miał zaprezentować utwory z nowej płyty. Niestety, mimo naszych próśb i ponagleń organizator nie przekazał nam środków na pokrycie kosztów transportu i obsługi technicznej. Tymczasem szef Podlaskiej Agencji Reklamowej twierdzi, że to nie on jest winien, lecz ATP Promotion Group z Poznania, za pośrednictwem której zawarł umowę z zespołem. - Chciałem zawrzeć umowę bezpośrednio z Blue Cafe, ale okazało się to niemożliwe. Dlatego zrobiłem to za pośrednictwem tej firmy. Wypełniłem zobowiązania, przekazałem pieniądze firmie - mówi Świtoniak. - Podkreślam, że nie otrzymaliśmy obiecanych środków - mówi menager zespołu. - Nie mogliśmy ryzykować sytuacji, że to my poniesiemy wysokie koszty związane z transportem i obsługą techniczną. Co ma do powiedzenia szef ATP Promotion Group nie wiadomo, gdyż jest nieuchwytny. Podobno zachorował. "Gazeta Współczesna” była patronem medialnym trasy "Blue Cafe”. Wszystkich zawiedzionych Czytelników przepraszamy, choć nie mieliśmy wpływu na zaistniałą sytuację. www.wspolczesna.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: Zawalił sponsor - browar Łomża 25.08.03, 21:07 Wczoraj grali w Lublinie - super! Tym razem sposorem był Browar Lubelski i podołał! Odpowiedz Link Zgłoś