brat_szczepana Re: Czy w Siedlcach 'grają' MATRX-a? 28.05.03, 23:43 Jeszcze nie, ale już nadciąga. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Czy w Siedlcach 'grają' MATRX-a? 29.05.03, 09:35 A czy wiadomo kiedy "nadciągnie"? Odpowiedz Link Zgłoś
maurus Re: Czy w Siedlcach 'grają' MATRX-a? 01.06.03, 21:16 A czy do tego czasu wszyscy zainteresowani nie obejrzą w domu z płytki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Czy w Siedlcach 'grają' MATRX-a? IP: *.*.*.* 02.06.03, 11:24 Ja na przykład nie, bo na filmy chodzę tylko do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
maurus Re: Czy w Siedlcach 'grają' MATRX-a? 02.06.03, 22:34 Pewnie, że w kinie lepiej. Więcej widać, lepiej słychać (przynajmniej w teorii, bo nie wiadomo, jaki kto ma w domu sprzęt) no i człowiek może się wyrwać ze swoich czterech ścian i pójść między ludzi. Chociaż z drugiej strony w domu można w każdej chwili przerwać, by pójść po kolejne piwo albo do WC, i nie stracić ani sekundy. Można też cofnąć i zobaczyć jeszcze raz jakąś ciekawszą scenę. W sumie jednak ja też uważam, że na pierwszy raz lepiej wybrać się do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
maurus Re: Czy w Siedlcach 'grają' MATRIX-a? 02.06.03, 22:26 O tak to powinno być. Dopiero teraz zauważyłem, że brak "i". Jeszcze by się ktoś zastanawiał o czym to ci ludzie piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Czy w Siedlcach 'grają' MATRIX-a? IP: *.*.*.* 04.06.03, 14:54 maurus napisał: > O tak to powinno być. Dopiero teraz zauważyłem, że brak "i". Jeszcze by się > ktoś zastanawiał o czym to ci ludzie piszą. Spoko, spoko. Tu same inteligentne czytacze, czytają między wierszami i .... między literami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Od dziś "MATRIX" w kinie Centrum IP: *.*.*.* 13.06.03, 11:59 "MATRIX REAKTYWACJA" 138 min. Reż.: Andy i Larry Wachowski Wyk.: Keanu Reeves, Carrie-Ann Moss, Laurence Fishburne, Hugo Weaving. Od 13 czerwca do 19 czerwca godz. 17.30 i 20.00 + ew. 20.06.2003r. - 25.06.2003r. godz. 17.30 Odpowiedz Link Zgłoś