ettee 18.05.07, 19:22 bo kupą mości panowie wali, kupą... nie trudno będzie zgadnąć które to Siedlce :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ettee Re: no i muszę okno zamknąć 20.05.07, 16:34 lukasz57-90 napisał: > nie rozumiem ... sorry zależy w którym miejscu mieszkasz w niektórych rejonach Siedlec czasem/często można poczuć nietypowe aromaty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: no i muszę okno zamknąć 20.05.07, 20:04 Ale na Warszawskim bije dzis po nozdrzach... Az w ten upał musialem okna pozamykac :( Odpowiedz Link Zgłoś
nash_bridges Re: no i muszę okno zamknąć 20.05.07, 20:51 > Ale na Warszawskim bije dzis po nozdrzach... Hmmm ... na Warszawskim ? Ja tam otworzyłem sobie okno i czuję zapach świeżo skoszonej trawki. Jest super:)) Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: no i muszę okno zamknąć 20.05.07, 21:02 W okolicach basenu cuchnie oporowo. I napewno nie mam zbyt czulego nosa bo sasiadka zauwazyla to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin2 Re: no i muszę okno zamknąć 20.05.07, 22:39 To PiSowska władza już się zaczęła rozkładać i dlatego tak cuchnie. Wiadomo jak smierdzi drób jak się zepsuje. Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: no i muszę okno zamknąć 20.05.07, 22:59 Wiadomo jak > > smierdzi drób jak się zepsuje. to chyba z Drosedu wali :) Odpowiedz Link Zgłoś
czajnatee problem stary i wciąż śmierdzący 20.05.07, 23:23 na pewno w centrum miasta nie śmierdzi tak jak na warszawskim a przede wszystkim na 3 etapie Osiedla Tysiąclecia... co śmierdzi nie wiem ale niech nikt nie pyta się o co chodzi bo nie wierze że nie zna zagadnienia. drosed, cargill, ścieki, fermy kurze? ktoś to powinien ku.. wiedzieć i sprawę wyjaśnić bo to jest cholerne nadużycie. Odpowiedz Link Zgłoś
nash_bridges Re: problem stary i wciąż śmierdzący 21.05.07, 18:36 To już przecież kiedyś zostało wydane przez siedleckiego śledczego Henryka Ł. Są to niejakie kurniki w miejscowości Strzałka. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: problem stary i wciąż śmierdzący 21.05.07, 20:21 Śmierdzi rów od Sokołowskiej do oczyszczalni. Śmierdzi z przepompowni ścieków przy Daszyńskiego. Coś będą robić: "Budowa kolektorów 2 x 1800/2000 zastępujących rów "Strzała" od ul. Sokołowskiej do terenu oczyszczalni wraz ze zbiornikiem retencyjnym współpracujących z podczyszczalnią ścieków w Siedlcach ma na celu zastąpienie rowu otwartego "Strzała" zamkniętymi, kołowymi kolektorami ścieków ogólnospławnych na odcinku od ul. Sokołowskiej do terenu oczyszczalni ścieków, wykonanie ujęcia i mechanicznego węzła oczyszczenia strumienia ścieków, zbiornika retencyjnego oraz wykorzystania istniejących obiektów i urządzeń podczyszczalni ścieków dla rowu "Strzała"." www.pwik.siedlce.com/all.htm Odpowiedz Link Zgłoś