yoaneta 16.07.07, 12:26 Witam! Poszukuję dobrego ortodonty i laryngologa dla dzieci w wieku ok. 12 lat. Może znacie kogoś godnego polecenia? Bardzo dziękuję za ewnetualną pomoc.Tel lub adres mile widziany;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sar11 Re: Dobry ortodonta i laryngolog poszukiwany 16.07.07, 17:28 Dobra dr Gromek ,ale w Warszawie.Posiadam nr telefonu./laryngolog/ Odpowiedz Link Zgłoś
eldritch250 Re: Dobry ortodonta i laryngolog poszukiwany 17.07.07, 10:08 Ja też jestem na etapie poszukiwania ortodonty dla dziecka. Podzielcie się informacjami i doświadczeniami. (podciągam wątek) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
qulqa ortodontka 17.07.07, 21:04 Panie doktor Bińkowska i Jamiołkowska, Zdrowie poradnia przy dworcu PKP (nie znam nazwy ulicy). Sa dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
eldritch250 Re: ortodontka 24.07.07, 08:06 Wielkie dzięki.... ...dzwonię.... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
leszczynka-is-me Re: ortodontka 26.11.07, 21:51 witam serdecznie, a czy ktos slyszal cos wiecej na temat doktor jamiołkowskiej, badz moze jest w trakcie lecznie lub po, bede wdzieczna za wszelkie opinie i sugestie!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yoaneta Re: ortodontka 27.11.07, 08:20 Witam. Ja obecnie prowadzam dziecko do doktor Jamiołkowskiej (Przychodnia ZDROWIE - prywatnie). Jak na razie jest w porządku.Minęło wprawdzie dopiero jakieś trzy miesiące od pierwszej wizyty, ale wywarła na mnie i dziecku dobre wrażenie. Jest młoda, potrafi wyjaśnić wszelkie wątpliwości. Efekty powolutku zaczynają być widoczne.Aby tak dalej...:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś