suspender 03.10.07, 18:39 Ile ty masz kasy, że dzisiaj widziałem twoją reklame w TVN style ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siriah Re: Pytanie do Gołębskiego 03.10.07, 19:37 jakaż małostkowość przez Ciebie przemawia... Zazdrość? czy po prostu standardowe, polskie kompleksy? "jak ktoś ma cokolwiek lepiej - zapluć, zakrzyczeć, zadeptać!" Nie przyszło Ci do głowy, że p. Gołębski występuje w reklamówce LiD'u, jako jego młode oblicze? Odpowiedz Link Zgłoś
ygd Re: Pytanie do Gołębskiego 03.10.07, 20:46 Ładnie to tak komuś w portfel zaglądać? Nie wspominając o tym, że stan posiadania w/w Pana ma się nijak do oglądania jego facjaty w TV... Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin2 Re: Pytanie do Gołębskiego 03.10.07, 21:19 A ja nawet w TVP widziałem i w TVN też, a nawet w TV Siedlce tylko jak zauważyłem w ogólnopolskich stacjach jest to reklamówka LiD a w Siedlcach jego osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
melisa333 Re: Pytanie do Gołębskiego 03.10.07, 21:44 och jak miło, że szanowni forowicze nie zajmóją się tylko Panem T. ale i Gołębskim :) a z tą kasą, to Suspander pytasz bo chcesz wpłącić coś na moją kampanie wyborczą ? jak chcesz to ci mogę podać nr konta - tyl;ko pamiętaj że możesz wpłacić nie więcej jak 14 000 zł :) Tak to prawda - moja reklama " Listy do Pana Prezydenta " jest częcią ogólnopolskiej reklamy Lewicy i Demokratów - nie tylko TV ale i radiu Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Pytanie do Gołębskiego 04.10.07, 07:46 > forowicze nie zajmóją się tylko Panem T. Szanowny Panie Przemku , cztery razy to czytałem i w żaden sposób mi to nie pasuje. Osoba startująca powinna jednak dbać o to aby to co pisze i JAK pisze i nie zawierało aż takich potknięć, tak poprostu z szacunku do czytającego. To trochę tak jakby podczas rozmowy kogoś opluć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
melisa333 Re: Pytanie do Gołębskiego 04.10.07, 12:29 Szanowny Panie Bambii ! Za mój błąd przepraszam wszystkich których on uraził - zmęczenie materiału podczas kampanii robi swoje ale ... Drogi Panie Bambii - działanie pisowskimi metodami ma krótkie nogi ! "potknięć, tak POPROSTU z szacunku do czytającego." autor- Bambii Zasady pisowni i interpunkcji Wyrażenia przyimkowe to połączenia przyimków z rzeczownikami lub przysłówkami, liczebnikami i zaimkami. Zasadniczo pisze się je rozdzielnie bez względu na ich znaczenie pierwotne lub przenośne, np. po po części, po kolei, po omacku, po południu, po prawdzie, po hiszpańsku, po szlachecku, po prostu, po dwadzieścia , po trochu, po troszkę, po drugie, po trzecie, po swojemu, po wszystkim, po co, po cóż, po czym, po staremu; ale rozumiem, że to była tylko omyłka i nie chciałeś nikogo znieważyć ... www.golebski.info Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Pytanie do Gołębskiego 04.10.07, 13:43 > ale rozumiem, że to była tylko omyłka i nie chciałeś nikogo > znieważyć ... różnica miedzy nami jest taka że ja znając swoje słabości nie ubiegam się o bycie przedstawicielem narodu, ale teraz każdy może być przedstawicielem narodu wystarczy "chęć szczera". Odpowiedz Link Zgłoś
street8 Re: Pytanie do Gołębskiego 04.10.07, 13:14 gołębski żałosny dzieciak z ciebie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
siriah Re: Pytanie do Gołębskiego 05.10.07, 23:07 kolejny bufon! nadęty, a jak nadęty, tak pusty. Bardzo wiele miałeś do powiedzenia panie street8. poza oczywiście, typowo zaściankowym, pluciem na lepszych od siebie... Odpowiedz Link Zgłoś