Dodaj do ulubionych

JA KOBIETA ..........

08.09.03, 22:13
www.jakobieta.pl/dla-dziennikarzy_20030603c.html
"Lubimy zastanawiać się dlaczego z niektórych kobiet kobiecość emanuje, a
niektóre są po prostu kobietami? I czym jest to coś, co emanuje? Jak
sądzisz? Czy dla Ciebie bycie kobietą jest wartością? Czy fajnie jest być
kobietą?
Od tych pytań rozpoczynamy ogólnopolski Program Dove pod hasłem Ja, Kobieta
i zapraszamy Cię do udziału w nim. Wspólnie odkrywać będziemy wartość
i radość bycia kobietą."

To cytat z programu, o którym można poczytać na linku.
Ciekawe, czy będzie kiedyś program "Ja, mężczyzna ..."?
Obserwuj wątek
    • razowiec Re: JA KOBIETA .......... 10.09.03, 11:31
      Chłopie, co ty narobiłeś. Teraz cały batalion kobiet forumowych - Oliwka,
      Megan, Opoint, Giga, Iza, Mag.da.O, Filmmix + nie wymienione z imienia, będą
      pisały o wyższości kobiet nad mężczyznami. Trudne chwile nas czekają!

• Gość: oliwka Re: JA KOBIETA .......... IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 15:31
        To co dziewczyny? zaczynamy??? :)
    • Gość: giga Re: JA KOBIETA .......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 20:18
      Ja, kobieta z daleka jestem za.Zaczynamy!
    • khadja Re: JA KOBIETA .......... 13.09.03, 19:29
      Polecam ksiązke pt. "kobiety w czasach katedr". To dopiero byly czasy kiedy
      kobieta = emanujaca. I dlaczego?
      • Gość: synoptyk Re: JA KOBIETA .......... IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.03, 00:35
        Jak na razie kobiety zamurowało z ... wrażenia. Ale jak się otrząsną ......
        • Gość: oliwka Re: JA KOBIETA .......... IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 20:46
          Z wrażenia zamurowało... ooo kochany... Ale faktycznie zamurowało, bo nie wiem
          co napisać :-) hehe
          • razowiec Re: JA KOBIETA .......... 03.10.03, 11:45
            Oj kobiety, kobiety - tak to z Wami jest, niestety.
            • Gość: Mag.da.O Re: JA KOBIETA .......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 22:22
              Ale bez nas smutno, co nie? ;-)
    • Gość: oliwka Re: JA KOBIETA .......... IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 19:56
      Może niech jakaś Kobieta zacznie, a ja rozkrece...? :>
      • brat_szczepana Re: JA KOBIETA .......... 06.10.03, 18:25
        Bez kobiet jest smutno, to fakt. Gdyby nie było kobiet nie robiłbym wielu
        rzeczy. Np. nie goliłbym się, nie kupował kwiatów, nie chodził na randki,
        spałbym na dywanie przed telewizorem, chociaż niewiadomo, czy byłaby wtedy
        telewizja.
        • Gość: oliwka Re: JA KOBIETA .......... IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 20:28
          Ale wtedy chłopaki nikt by Wam nie prawił kazań żebyście nie pili tyle piwa,
          abyscie nie jedli cebuli :) żebyście nie spedzali tyle czasu przy samochodzie,
          bo niedługo zaczniecie z nim spać... a nieraz jak sie z nami kłócicie, to
          mówicie: po co wy w ogóle jesteście stworzone? żeby nam mówić ile mamy pic,
          albo jak mamy przeklinać? od tego jest ksiądz! (ja tylko podaje przykłady, ze
          mna sie tak nikt nie kłóci :P )
          Ale i tak by było bez NAS smutno :)
          Pozd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka