kama-79 15.10.08, 13:55 Polećcie gdzie w Siedlcach kupić ładny, elegancki garnitur i oczywiście w miarę niedrogo. dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siedlczanin13 Re: Gdzie kupić garnitur? 15.10.08, 14:02 hurtownia "Adam" ul. Wojska Polskiego nr nie pamiętam, Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Gdzie kupić garnitur? 15.10.08, 15:17 Jeżeli masz trochę czasu, to polecam jednak wybrać się do Warszawy. Tam jest dużo promocji i w cenie kilkuset złotych można kupić dobre, firmowe garnitury. Odpowiedz Link Zgłoś
spoksy Re: Gdzie kupić garnitur? 15.10.08, 16:49 polecam sklep na Pułaskiego (bliżej Floriańskiej, mają duży wybór naprawdę ładnych garniturów, poza tym, na miejscu można ew. skrócić, zwęzić Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_nowak Re: Gdzie kupić garnitur? 15.10.08, 18:08 polecam Witex na Konarskiego Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz57-90 Re: Gdzie kupić garnitur? 15.10.08, 20:56 a ja polecam Producenta! DUŻO TANIEJ! W Żelkowie, jadąc z Siedlec po prawej stronie ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
facet24 Re: Gdzie kupić garnitur? 16.10.08, 17:33 A ja polecam też na Konarskiego ale Mirek. Kupisz tam wszystko garnitur, skarpetki, buty, koszule, krawat ... Mam stamtąd kilka rzeczy, dobra jakość za rozsądną cenę, a najważniejsze dobrze się noszą. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_nowak Re: Gdzie kupić garnitur? 18.10.08, 10:54 rzeczywiście wszystko jest tam ok jesli decydujesz się na zakup, bo jesli nie, to przestają byc zbyt mili, a wcisnęli by ci wszystko: za duże, za małe mówiąc, ze ci w tym świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
facet24 Re: Gdzie kupić garnitur? 18.10.08, 17:55 Śmieszne, że to piszesz, bo ja odnoszę identyczne wrażenie ale w stosunku do tej drugiej hurtowni którą Ty polecałaś. Tak czy inaczej są dwie a wybór i tak należy do kupującego. Odpowiedz Link Zgłoś
pyt33 Re: Gdzie kupić garnitur? 17.10.08, 11:11 hurtownia na Sokołowskiej w budynku obok pizzerii Plejada, tanio i dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Gdzie kupić garnitur? 19.10.08, 01:50 Szczerze mówiąc wolałbym czasami nawet drożej niż taniej, tylko niechby ten garnitur był rzeczywiście dobrze uszyty, z jakościowej tkaniny, dobranej podszewki, miał nie marszczącą się marynarkę i dobrze leżące spodnie. Bytom? Vistula? Gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
spoksy Re: Gdzie kupić garnitur? 19.10.08, 08:17 Markowe garnitury są właśnie na Pułaskiego i przynajmniej nie są ze starych kolekcji, jak w wielu siedleckich sklepach, tylko z nowych, a przy tym za niższą cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_nowak Re: Gdzie kupić garnitur? 20.10.08, 14:07 Czy można prosić o dokładniejsze namiary? Gdzie to jest dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
cannella Re: Gdzie kupić garnitur? 20.10.08, 21:21 Westwind, jeśli szukasz w Siedlcach, to w Milenium na ostatnim piętrze. Bardzo miła obsługa, poprawki wliczone w cenę, do tego zniżka na koszulę. Damska oferta mnie tam nie zachwyciła, ale jeśli chodzi o męskie garnitury, to naprawdę nie mają się czego wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
bleblanie Re: Gdzie kupić garnitur? 21.10.08, 20:01 Cóż. Miałam nie reklamować:) Ostatnio byłam w firmnie KiM w Żelkowie. Do wyboru do koloru. Garniak 270 zł. I wcale nie kiepski. Wiem że kiedyś wygrali ministerialny przetarg na "ubiór". Z resztą - sprawdźcie sami. ------------------------------------------------ Jutro jest pierwszy dzień z reszty Twojego życia Odpowiedz Link Zgłoś
wolnyczesiek Re: Gdzie kupić garnitur? 21.10.08, 23:15 omijam hurtownie "Adam" ul. Wojska Polskiego nr nie pamiętam, za dużo kręcą... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia900129 Re: Gdzie kupić garnitur? 18.06.13, 18:14 Masz rację, brat w milennium kupił koszulę, białą do ślubu, i nie pozwolili przed zakupem otworzyć, w domu się okazało, że jest poplamiona i nie chcą jej wymienić mówiąc, że sam pobrudził.żal Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Gdzie kupić garnitur? 22.10.08, 18:55 > Cóż. Miałam nie reklamować:) Ostatnio byłam w firmnie KiM w > Żelkowie. Do wyboru do koloru. Garniak 270 zł. I wcale nie > kiepski. Wiem że kiedyś wygrali ministerialny przetarg na "ubiór". > Z resztą - sprawdźcie sami. Chyba sobie żartujesz. 270 zł kosztuje dobrej jakości tkanina na garnitur, a nie całe uszyte ubranie w wszelkimi dodatkami. Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: Gdzie kupić garnitur? 22.10.08, 19:06 jak ktoś szuka firmowych (Vistula, Bytom itd) polecam Transpol (czy jakoś tak) w Iganiach (mają też wspomniane stoisko w Millenium). W Iganiach chyba jest większy wybór, ceny te same, ale więcej można wynegocjować. Miła obsługa (tak ja w Millenium), ale jednocześnie mają więcej czasu (mniejszy ruch), więc doradzają do skutku. Nie próbowali mi nigdy wciskać nic na siłę. Szukali, aż znalazłem to, co było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
prarem Re: Gdzie kupić garnitur? 19.06.13, 19:22 Sam sprzedaje - sam się pyta - sam odpowiada. Ot reklama!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nacionalista Wypożyczenie garnituru 21.09.13, 15:07 A czy w Siedlcach lub okolicach można wypożyczyć garnitur ?? Odpowiedz Link Zgłoś
the_1piotr Re: dzieki za temat 22.09.13, 11:49 przyda się bo mam w planach zakup Odpowiedz Link Zgłoś
comodin Re: dzieki za temat 23.09.13, 11:27 Ja polecam sklep Galant na Jagiellońskiej w Siedlcach. Sam się am do ślubu ubrałem i jestem bardzo zadowolony. Młode małżeństwo prowadzi sklep pod domem. ps. to nie mój sklep, nie reklamuję go na silę, po prostu podoba mi sie ich towar, zwłaszcza koszule. Odpowiedz Link Zgłoś
comodin Re: a jakie ceny?? 09.10.13, 09:48 Dawno nie byłem, ale ceny były nie wygórowane. Koszula 60 zł, buty 130 zł, garnitur coś między 300-400 zł. Właściciel stary rynkowiec, da się z nim targować :) Jakość towau podobna do Witexu czy Adama, tylko ceny trochę niższe. Podjedź, zobacz. Mi od ślubu gajer nie był potrzebny, więc nie kupowałem. Na Wielkanoc koszulę tylko kupiłem, to widziałem, że lokal trochę powiększony. Odpowiedz Link Zgłoś
szkuner2 Re: Gdzie kupić garnitur? 04.10.13, 20:46 Witam, zauważyłem, że temat odświeżony :) więc pozwolę sobie podzielić się własną opinią. Kupiłem sobie kiedyś garnitur jednej z bardzo znanych firm. Był ładny, dobrze leżał, jednak był niesamowicie niepraktyczny. Odradzam wszystkim garnitury zawierające 100% wełny. Gniotą się potwornie. Aktualnie zakupów dokonuję w Witexie na Konarskiego. Zawsze wybieram coś dla siebie za rozsądne pieniądze (po nauczce z firmowymi garniturami). Jakość dostępnych tam produktów jest ok. Jest tam też taki gość (chyba właściciel - młody człowiek), który widać że wie co jest na czasie i umie dobrze doradzić. Ps. Nie jestem właścicielem, bliską rodziną, wazeliniarskim pracownikiem. Jestem tam tylko klientem:)... Odpowiedz Link Zgłoś
pietia27 Re: Gdzie kupić garnitur? 07.10.13, 08:22 Witam Jak również polecam sklep na ul Jagielońskiej Trafiłem tam dość przypadkowo i zakupiłem świetny garnitur i płaszczyk na jesień. Ceny bez porównania z tymi w sklepach typu milenium. A sklep faktycznie jest przy domu wchodzi się w bramę nie wiem 5-6 dom od tego sklepu spożywczego na początku ulicy jagielońskiej. Dla ludzi mniej wymiarowych :-) skracają spodnie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
fabler7 Re: Gdzie kupić garnitur? 27.05.14, 17:51 A ktoś wie jakie są ceny w Witexie i Mirku na Konarskiego? Kupię garnitur slim do 500 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
suchy_100 Re: Gdzie kupić garnitur? 01.08.14, 21:21 Przydomowe sklepy to wcale nie najtańsze ,chyba że przy domu jest szwalnia i szyją modne garnitury.Po drugie jak czytam że ze 100 % wełny się gniecie to ten ktoś na pewno nie widział wełny lub pomyliło się mu z lnem (len się gniecie). Odpowiedz Link Zgłoś
18madzik Re: Gdzie kupić garnitur? 01.08.14, 18:20 Zdecydowanie polecam Witex. Miła obsługa, przystępne ceny na każdą kieszeń, dobra jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
suchy_100 Re: Gdzie kupić garnitur? 01.08.14, 21:45 18madzik napisał(a): > Zdecydowanie polecam Witex. Miła obsługa, przystępne ceny na każdą kieszeń, dob > ra jakość. Sam nie byłem w Witexie ,ale słyszałem że drogo. Odpowiedz Link Zgłoś