Gość: ala IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.03, 21:51 Może wiecie gdzie wyprawić wesele w Siedlcach . Widziałam pod Zbuczynem pałacyk ale nie wiem od kiedy bedzie otwarty Czekam na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izaza Re: Wesele w Siedlcach GDZIE 04.12.03, 13:27 Gaziarzu, napisz cos. Ty jestes w miare poinformowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Wesele w Siedlcach GDZIE 04.12.03, 14:14 Wesele weselem, ale ciekawe miejsce na zaręczyny wybrał sobie mój kumpel. Wtargał narzeczoną na wieżę "Jacka". Dziewczyna do samego końca nie wiedziała co się święci. Strach pomyśleć, gdzie będzie ślub :} A wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
gaziarz Re: Wesele w Siedlcach? Z KIM? 04.12.03, 14:22 nie wiem nic wiecej, niz wszyscy wiedza. Ja tam jestem za RAfalskimi Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Wesele w Siedlcach? Z KIM? 04.12.03, 17:35 Wbrew pozorom trochę jest możliwości. U Janusza, Dębowy Dworek, Panderoza, Karczma w Arche, Hetman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wesele w Siedlcach GDZIE IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 23:37 A co ty tak ciagle do gaziarza cos piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
emenemki Re: Wesele w Siedlcach GDZIE 11.12.03, 22:44 Dobre warunki są w NOWOTCE, niezła cena, niezłe żarełko i dosyć czysto. Co do Rafalskich, to trochę brakuje tam "klimatu". Ale co kto lubi.. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: Wesele w Siedlcach GDZIE 11.12.03, 22:50 Chyba żartujesz, czego jak czego, ale klimat tam jest. Wnętrze jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
e.w.u.n.i.a Re: Wesele w Siedlcach GDZIE 12.12.03, 01:54 Tak naprawde atmosfera na weselu zalezy przede wszystkim od ludzi,ktorych sie zaprosi:)) U Rafalskich bylam raz i baaaaaaaaaardzo mi sie podobalo. Ale bylo mnostwo mlodych osob,swietna zabawa,wiec nie zalezalo to za bardzo od lokalu.Rety,jak to dobrze,ze ja sie nie musze w najblizyszm czasie o takie rzeczy martwic;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
e.w.u.n.i.a Re: Wesele w Siedlcach GDZIE 12.12.03, 01:55 Aaaaaa,jeszcze jedno-czy emenemki to TE kochane Emenemki?Jesli tak-sciskam mocno!!!! %) Odpowiedz Link Zgłoś
emenemki Re: Wesele w Siedlcach GDZIE 12.12.03, 19:55 Nick jest Twój, więc powinnaś wiedzieć... Ale na razie pisuje tylko połowa, zgadnij która... Poza tym zgadzam się z opinią że jesteśmy KOCHANI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: Wesele w Siedlcach GDZIE IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 22:50 Ja tez stawiam na Rafalskich :) Ewentualnie Hetman. Jakiś czas temu byłam na osiemnastce w Adrii, podobało mi się. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
e.w.u.n.i.a Re: Wesele w Siedlcach GDZIE 13.12.03, 00:25 Emenemku jeden,skoro mamy miec nicki wzajemnych pomyslow,to ja chyba musze zmienic na BABA... :) Cmokam,do zobaczonka w niedziele(albo w piatek,jak sie Emenemek rozleniwi:))) Odpowiedz Link Zgłoś