il33 27.07.09, 19:22 Dziewczyny, gdzie w Siedlcach mozna kupić ładne buty do ślubu-klasyczne gładkie szpilki,bez paska na kostkę. Dzisiaj zrobiłam rundkę po mieście i zupełne zero, bo nic nie ma :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misinka81 Re: Do dziewczyn 27.07.09, 19:31 Jak ja chciałam kupić białe buty, to wszędzie były bez paska, a ja szukałam z paskiem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanka83 Re: Do dziewczyn 27.07.09, 23:15 takich butów nie szuka się w SDL bo tutaj nic nie ma tylko wioskowate w salonach ślubnych. W sumie jest końcówka sezonu i ciężko będzie z takimi butami, ale proponuję poszukać w stolicy w centrach handlowych typu Arkadia, Galeria Mokotów i Wola Park :) Ja kupiłam świetne złote w KDT w stoisku z butami z Ameryki, no ale już po KDT hehe Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Do dziewczyn 28.07.09, 09:56 Z Ameryki? Hm.. a my tu na wiosce takie zwykłe mamy tylko... ;P A powiedz, czy jak będziesz miałą długą sukienkę, to te czubki butów z Ameryki będą sie różniły od tych czubków z wioskowych butów...hę? Odpowiedz Link Zgłoś
anuska42 Re: Do dziewczyn 28.07.09, 20:23 niestety w Siedlcach ciężko dostać buty nie zapinane na kostce. Same takie paskudy z mega czubem i tym zapięciem na kostce. Dość fajne są w Ryłko ale w Siedlcach maja 3 buty na krzyż. Ja kupiłam w Wawie. Mam do sprzedania numer 37 bez zapięcia na kostce 7cm obcas bardzo wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
ac20068 Re: Do dziewczyn 29.07.09, 06:43 Ja w Siedlcach również nie mogłam sobie znaleźć bucików ślubnych, za to w Warszawie w sklepiku na Chmielnej był spory wybór i ceny przystępne. W naszych salonach ślubnych wtedy tez szukałam ale wybór był znikomy, a ceny porównywalne do tych w stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
il33 Re: Do dziewczyn 29.07.09, 14:55 W milenium buty slubne pewnej firmy sa po 280, a na stronie tej firmy po 140:-) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Do dziewczyn 29.07.09, 15:10 też miałam taki przypadek trzeba uważać na ceny, na ul. Piłsudskiego na przeciwko skwerku przy UM droższe niż w Viktorze (chyba dobra nazwa) na ul. Kochanowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
ac20068 Re: Do dziewczyn 29.07.09, 19:09 podaję adres sklepu na Chmielnej - są zdjęcia niektórych modeli. lamarka.chmielna.waw.pl/home.html Odpowiedz Link Zgłoś
il33 Re: Do dziewczyn 29.07.09, 19:38 Serdecznie dziękuję, jestem coraz bliżej ideału:))) Odpowiedz Link Zgłoś