Dodaj do ulubionych

I po swietach...

28.12.03, 02:26
Wszystkich bola brzuchy?Rety,dlaczego tak jest,ze w swieta sie duzo je?
Pewnie dlatego,ze sie duzo jedzenia robi,a potem trzeba zjesc,bo trudno,zeby
takie rzeczy jadl pies:) Ufff,w kazdym razie juz po.Szkoda.Bylo swietnie.Ale
przed nami Sylwester i Nowy Rok (i mnostwo nauki oczywiscie:)).Zycze
szampanskiej zabawy lub po prostu mile spedzonego czasu z bliskimi
osobami/bliskim ludziem. I wesolych "poświąt":)Ojej,fajna godzine pokazuje
moj zegarek,chyba sie zmywam...PA!
Obserwuj wątek
    • kubazuro Re: I po swietach... 28.12.03, 02:54
      Prosze, prosze. To chyba pierwszy w.a.t.e.k na tym forum.
      Coz- swieta to zawsze przejadanie sie. Ale powiem Wam w tajemnicy Poliszynela,
      ze dobrze na to robi wieczorny (a moze wczesnoporanny) spacer. Od razu sie
      lepiej spi.
      A Wy jakie metody macie na poswiateczne ciezkie samopoczucie?

Niektorzy w tym roku swietuja jeszcze dluzej. To dopiero przerabane.
      A przy okazji- Oliwka- Twojego smsa dostalem w kosciele (!) wiec sygnal Ci
      musialem puscic w trakcie kazania. Ale polecenie dzielnie wykonalem.

pzdr
      • e.w.u.n.i.a Re: I po swietach... 28.12.03, 03:02
        Kiedys musial byc p.i.e.r.w.s.z.y:) Tak,nocne spacery sa super.Polecam
        serdecznie,tylko nie zapomnijcie o szaliku i rekawiczkach (a moze nawet o
        czapce z pomponem;D). Lece robic ciasto,w koncu jutro kolejna
        imprezka.Pekne.Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
    • Gość: lisica Re: I po swietach... IP: 195.117.182.* 28.12.03, 19:38
      Jejku jakie wy glupoty gadacie, o jakiejs durnej czapce z pomponem!
      e.w.u.n.i.a. ile ty masz lat? niech zgadne, 12?
      • e.w.u.n.i.a Re: I po swietach... 28.12.03, 22:05
        Lisico,ludzie tu rozne glupoty wypisuja,o wiele gorsze niz czapka z
        pomponem.Nikt Ci nie kaze tego czytac.12 skonczylam nie tak bardzo dawno,ale
        jednak pare lat temu to bylo.
        • Gość: oliwka Re: I po swietach... IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.12.03, 22:20
          Czegoś tu nie rozumiem... Czy KUBAZURO to jednoczesnie GAZIARZ i KUBA???
          Ja wysyłałam sms'a do Gaziarza, czyli do Kuby(!). Sorrki - widocznie nie miałam
          wyczucia czasu :) Ale mam pytanie - gdzie napisałes, że wracam w poniedziałek?
          Bo na forum Trójmiasta tego nie ma ;) Ale nie szkodzi.
          Pozdrawiam
      • gaziarz Re: I po swietach... 28.12.03, 22:21
        e... lisico, dlaczego sie czepiasz? A w ogole, to jak sie nie pomylilem z IP,
        to dlaczego Upiorze (tu Hrabia_) piszesz pod babskim nickiem?
        pozdrowka.
        A E.w.u.n.i.a ma rzeczywiscie niewiele wiecej lat, ale to raczej moj problem :)
        • e.w.u.n.i.a Re: I po swietach... 28.12.03, 22:26
          Oj nie tak znowu NIEWIELE wiecej,juz nie przesadzaj Kuba:))

Upiorze-ten nick chyba bardziej pasuje... Dobra,nie bede wredna.Kuniec
          dogryzanka.
          • Gość: lisica Re: I po swietach... IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.03, 00:10
            Gaziarzu ,bo jeszcze zostaniesz posądzony o pedofilię! A twoje umiejetnosci
            komputrowe nie sa chyba zbyt wysokie, bo żadnym Upiorem nie jestem, ale milo
            ze mnie tak nazwaliscie, to dla mnie komplement.
            • gaziarz do Lisicy 31.12.03, 10:42
              jesli nie Upior, to moze Eliza?
              • Gość: oliwka Re: do Lisicy IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 31.12.03, 12:05
                Lisica - nie sądzisz, że mogłabyś lepiej wykorzystać czas, który poświęcasz na
                pisanie takich bzdetów? Nikt tu do tej pory nikogo nie ubliżał, chcesz być
                pierwsza??? Echhh. Popisz z nami madre rzeczy, bedzie wszystkim miło, co???
                Pozdrawiam!
                • Gość: Portman Re: do Lisicy IP: 5.3.1R2D* / *.jaring.my 31.12.03, 14:20
                  taaaaaaa....szczerze pisząc to w życiu nie byłem na takim kretyńskim,
                  beznadziejnym, otumanionym, pierdołowatym forum !!!!! Co za dyrdymały i
                  głupoty !!! Nie no ludzie !!! Normalnie to chyba podchodzi pod flooding !!!
                  Weźcie sobie jakies komunikatory zainstalcie bo takie śmieci nadają się na
                  spalenie...LUDZIE !!! Ja się zgadzam z lisicą !!! Przepraszam a oczym ty z
                  wami można pogadać...hmmm np. o skręcaniu mebli, robieniu kanapek, smażeniu
                  kotletów i czy mam wyjść w sandałach czy nie....ale kicz...normalnie to forum
                  wygląda jak zlot plotkarek, które muszą trajkotać o debilizmach z jakiejś
                  nieznanej przyczyny. I to są wasze mądrości jak zaznaczyła Oliwka...tiaaa
                  życzę dalej w takim razie prostowania zwojów na mózgu. A prym wiodą w tym jak
                  widzę z wątków Gaziarz (vel. Kubazuro), Oliwka i EWUNIA....medal powinni wam
                  dać i pomnik postawić za największe błoto pisane świata ! Życzę sukcesów. Może
                  do jakiejś księgi traficie. Skasujecie to forum czym prędzej !!!!
                  • gaziarz Portman 31.12.03, 16:08
                    w pelni zgodze sie z Toba, ze ten watek nie jest za powazny. Ale kto
                    powiedzial, ze wszystkie watki maja byc powazne, rzeczowe i dla ludzi
                    zmeczonych zyciem?
                    Jesli Ci sie cos nie podoba, jesli wpadasz tu raz na 9 miesiecy, jesli
                    chcialbys, zeby dzialo sie tu cos innego- zrob cos z tym.
                    Zagladaj czesciej, moderuj jakies ciekawe dyskusje, udzielaj sie. Zobacz, jakie
                    to proste.
                    Zrob cos powaznego, miej swoj wklad. Bo z mojego punktu widzenia jestes
                    kolesiem, ktory tu wpadl, poczytal pare postow, wyciagnal moze i sluszne
                    wnioski, skrytykowal i... gowno, czyli nic.
                    Szczesliwego, mniej pochmurnego i bardziej kreatywnego Nowego Roku
                    • Gość: Portman Re: Portman IP: 195.117.182.* 31.12.03, 17:40
                      Wiesz...z racji tego, że to jest forum, a więc wymaga się aby wypowiedzi były
                      zwięzłe i na jakiś konkretny problem/temat...a nie pierdoły, dyrdymały i
                      zapychanie opowiastkami niespełnionego erotomana. Mało tego ten erotoman widać
                      z wypowiedzi iż ma bardzo duże kompleksy. Tak naprawde...to facet co ty chcesz
                      od życia ? Bo czuje, że jesteś zajebiście zagubiony i nie wiesz co ze sobą
                      zrobić. Zmęczony życiem ? Jesteś zmęczony ? Życiem ? LUDZIE !!!!! Raz na 9
                      miesięcy ? Czy przypadkiem nie rodzisz w tym momencie jakiegos oryginalnego
                      tematu do przesiewania ?
                      Uwierz mi, że staram się czytać te wasze wypociny, ale czasami zapadam w
                      śpiączkę.Widzę, że Pan Gaziarz (bardzo oryginalny nick )LOL( ) wykorzystuje
                      biedne forum do przelewania swoich rozterek i burzy hormonów. Śmiem wątpić w
                      wiedzę jego i czy tak naprawde wie kto to jest moderator.
                      Taaaaaa.....fajnie "może i słuszne, a może i nie słusne"...no stary weż się
                      zdecyduj wreszcie co chcesz przekazać bo już sam nie wiem...brakuje Ci czegoś
                      pod czachą ?
                      Stary jakiś jesteś niepewny towar...ja nie wiem...ty jesteś w jakimś związku ?
                      Bo chyba byś nie wiedział co zrobić. Wydawać się może, że jesteś emocjonalnym
                      wrakiem. Szczerze to współczuje tej babie, która będzie miała ochotę być z
                      Tobą.....no ale pobdobno wiara czyni cuda...lekarze też i ludzie jednak
                      umierają :-((((
                      PS. Co do IP lisicy...widzisz Gaziarz, że kobieta nadaje z Public IP i
                      końcówka jest maskowana....sieroto.
                      Ta....mimo wszystko Życzę udanego i Szczęśliwego Nowego Roku
                      • Gość: Portman Re: Portman IP: 217.218.127.* 31.12.03, 17:53
                        Jak widzisz i jak jesteś spostrzegawczy człowieku IP to akurat można sobie
                        nadać jakie się chce :-)))))))))))))))))
                      • gaziarz portman- i co z tego wynika? 31.12.03, 20:33
                        Gość portalu: Portman napisał(a):

> Wiesz...z racji tego, że to jest forum, a więc wymaga się aby wypowiedzi były
                        > zwięzłe i na jakiś konkretny problem/temat...a nie pierdoły, dyrdymały i
                        > zapychanie opowiastkami niespełnionego erotomana. Mało tego ten erotoman
                        widać
                        > z wypowiedzi iż ma bardzo duże kompleksy. Tak naprawde...to facet co ty
                        chcesz
                        > od życia ? Bo czuje, że jesteś zajebiście zagubiony i nie wiesz co ze sobą
                        > zrobić. Zmęczony życiem ? Jesteś zmęczony ? Życiem ? LUDZIE !!!!! Raz na 9
                        > miesięcy ? Czy przypadkiem nie rodzisz w tym momencie jakiegos oryginalnego
                        > tematu do przesiewania ?
                        i tak dalej...
                        W sposob zwiezly zrobiles analize psychologiczna Gaziarza...
                        Moze Ci sie nawet wydaje, ze sluszna. Tylko, skoro poczuwasz sie powolany do
                        tego, zeby uczyc czym powinno byc to forum, jak powinno wygladac i czego
                        dotyczyc powinny dyskusje, to dziwny przyklad podajesz, guru Portmanie... Bo co
                        forum Siedlce i miasto o tej nazwie ma wspolnego z tym, co piszesz? Bo do tej
                        pory nie znalazlem takiej Twojej wypowiedzi, chyba ze pod innym nickiem. Ale
                        sie zdecyduj- albo jest miejsce na dyrdymaly i nie krytykujesz nikogo, kto je
                        pisze, albo sam sie ograniczasz do tematu SIEDLCE.
                        Jest tez forum Gaziarza i tam mozesz sobie rozstrzasac tematy o mnie, a
                        najlepiej o LPG :)
                        A jak zauwazyles, wszelkie informacje z IP- ze wzgledu na ukrycie ostatniego
                        czlonu, podawalem z "chyba".
                        Zycze milego wieczoru i bardziej trafnych analiz :)
                        • izaza Re: portman- i co z tego wynika? 03.01.04, 13:28
                          Niestety muzse sie zgodzic czesciowo z lisica i Portmanem. Rzeczywiscie to
                          forum zamienia sie czasem w wymiane zdan w towarzystwie wzajemnej adoracji, a
                          do tego przeznaczono przeciez inne programy, vide: gg. Po co pisac o niektorych
                          rzeczach na forum, skoro to tylko wymiana zdan pomiedzy dwojka damsko-meska.
                          Oliwki bronie, bo ona probuje jakos utrzymywac te watki i nadaje temu pozytywne
                          zabarwienie. Czasem az dziwnie mi to wszystko czytac. Wchodze na forum, bo chce
                          zobaczyc, co dzieje sie w miescie, co sie zmienia, jakies kontrowersje, a nie
                          po to, by dowiedziec sie czy ktos bedzie zazdrosny, a "kochanego" gaziarza,
                          Kubusia, Kubazuro mam juz powyzej uszu. Czy naprawde nie mamy o czym pisac?
                          Moze to to dobre pytanie na Nowy Rok?
                          Pewne rzeczy zachowuje sie tylko dla siebie, bo publicznie moga tracic urok,
                          czyz nie tak? Jesli ktos jest szcesliwy, nie musi o tym trabic az na forum.
                          Niech emanuje radoscia na zewnatrz, kiedy idzie do pracy, do szkoly, spotyka
                          sie z ludzmi, pisze smsy...
                          Nie wiem, czy tym, co napisalam wywolam burze, ale milo bedzie jesli sie ktos
                          nad tym zastanowi.
                          Pozdrawiam wszystkich, a tym informujacym, co sie dzieje w miescie przesylam
                          wielkie dzieki i do poczytania!
                          • gaziarz Izaza 03.01.04, 17:11
                            mam nadzieje, ze to juz na zakonczenie tego zenujacego watku:
                            Nie rozumiem, po co dodajesz swoje piec groszy do tego, skoro szanowne gremium
                            uznalo, ze moze bylo to przegiecie, dyskusja na ten temat sie skonczyla...
                            Po drugie- spojrz na swoje watki sprzed paru miesiecy... Tez czasami nie byly
                            to tematy godne powaznego forum Siedlce, jednak nikt na Ciebie gromow nie slal
                            za to, tylko jesli nie byl zainteresowany- nie bral w nich udzialu.
                            Tak latwo jest oceniac...

A teraz do wszystkich- jesli sie poczuliscie dotknieci ta korespondencja, ktora
                            podobna nie powinna sie byla tu pojawic- bardzo przepraszam, postaram sie, zeby
                            juz sie tu nic takiego z mojej strony nie pojawialo. A bedzie to po dniu
                            dzisiejszym znacznie latwiejsze.
                            pzdr
                            • Gość: oliwka Re: Izaza IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.01.04, 11:14
                              Wiecie co? Zostawmy już ten watek... Niech sobie pójdzie na 2,3,4,5,6 stronę aż
                              w końcu do archiwum! Tak będzie chyba najlepiej...
                              Pozdrawiam
                          • Gość: e.w.u.n.i.a Re: portman- i co z tego wynika? IP: 193.0.117.* 07.01.04, 19:10
                            Izaza,a czemu nie zauwazasz tego,ze Ty sama wypisujesz czesto takie rzeczy?W
                            dodatku prowokujac glupie sytuacje.Pisz co chcesz,ale nie krytykuj innych,jesli
                            sama robisz to samo.A biorac pod uwage Twoje wpisy sprzed dluzszego czasu,to
                            rzeczy,ktore "publicznie moga tracic urok" bylo tu mnostwo a nawet jeszcze
                            wiecej.
                            Ok,niewazne.A jak ktos jest szczesliwy to moze sobie o tym trabic gdzie mu sie
                            podoba.I nikt nie karze innym tego czytac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka