bozenka12 15.05.07, 02:16 Nie smiejcie sie tylko, ciagle slysze ze amstaffy to mordercze psy. Jaka to jest rasa??? Serio nie wiem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozenka12 Re: pytanie 15.05.07, 02:26 dodam jeszcze, ze mnie to interesuje, bo mam suczke, przyblede. Kochana morda. Wet mi powiedzial, ze to pitbull. Ale jak ogladalam zdjecia Waszych psiakow, moja sunia wyglada podobnie. Jak jest roznica miedzy pitbullem a amstaffem. Czy sa to rasy spokrewnione? Odpowiedz Link
johana19 Re: pytanie 15.05.07, 15:17 Jakby to najprościej... Obie rasy zalicza się do grupy terireów typu bull. Pitbull -> to American Pitt Bull Terier pl.wikipedia.org/wiki/American_Pit_Bull_Terriera Amstaff -> to American Staffordshire Terrier pl.wikipedia.org/wiki/American_Staffordshire_Terrier Odpowiedz Link
bozenka12 Re: pytanie 15.05.07, 18:36 Dziekuje, czyli jednak rasy sa troche spokrewnione. Moja sunia nie jest raczej czystej rasy. Wet powiedzial, ze to pit, ale naprawde jak patrze na zdjecia wyglada prawie tak samo jak niektore z Waszych psiakow. No ale jakakolwiek rasa, to sunia jest przeslodka:) No i zero agresji. Odpowiedz Link
woyer Re: pytanie 16.05.07, 00:44 No z tym, że sunia nie jest agresywna to masz fajnie:) Ja niestey musza swoją separować od innych psów. Ma kilku swoich "znajomych" ale na resztę jest źle nastawiona:( Odpowiedz Link
bozenka12 Re: pytanie 16.05.07, 02:15 moja lubi inne psy. Sama mam jeszcze labradora. Psiaki kochaja sie bardzo:) czesto tez biore je do parku dla psow i sunia ladnie sie bawi. Odpowiedz Link