arpsykar 17.10.10, 01:00 Miałem wypadek na chodniku ze złamaniem nogi. Co zrobić, gdy mój ubezpieczyciel oferuje mi żałośnie niską stawkę odszkodowania? Według OWU chyba mam prawo się odwoływać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baalhu Re: co zrobić? 17.10.10, 01:35 Odwoływać się oczywiście można. Polecam Ci w tym firmę "Europejskie Centrum Odszkodowań". Jak wstukasz sobie w wyszukiwarce "Euco", to zaraz powinieneś odnaleźć ich stronę główną. Powodzenia:) Odpowiedz Link
makowa.panienka.4 Re: co zrobić? 18.10.10, 17:05 Witam, jestem agentką Europejskiego Cetrum Odszkodowań. Jeżeli tylko będzie taka możliwosć to bardzo chetnie udziele pomocy w odzyskaniu należnego odszkodowania. W razie pytań prosze pisać na maila magdamilka@poczta.fm Pozdrawiam Odpowiedz Link
ekostulska co zrobić? 20.10.10, 11:32 Chętnie pomogę Ci odzyskać należne odszkodowanie, więc zapraszam do kontaktu na prywatnego maila: kostulenka@gmail.com Odpowiedz Link
doradztwoprawne123 Re: co zrobić? 19.11.10, 21:08 Witam, Pomagamy odzyskać należne odszkodowanie i zadośćuczynienie Wystarczy zadzwonić a my załatwimy za Państwa wszystkie formalności. Służymy radą i doświadczeniem. Informacje: 503-610-377 lub e-mail: doradztwoprawne@hotmail.com Odpowiedz Link