drzejms-buond 07.03.06, 13:42 wczoraj/dzisiaj w nocy był dokument o genialnym Żechowskim.. to ci dopiro był artycha!!! zupełnie o nim zapomniałem... www.muzeumkielce.net/prezentacje/zechowski/zechowski.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: ŻECH 07.03.06, 15:45 Uwielbiam pastele i mam przeogromy podziw dla ludzi potrafiących się posługiwać tym jakże kruchym i delikatnym narzędziem pracy. A efekty bywają cudowne. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ŻECH 07.03.06, 16:17 pastele jak pastele ale łołówkiem jak facio dziergał...jeeeeronie te! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: ŻECH 07.03.06, 16:19 ołówkiem swoją drogą, może ma zaczarowany:) chciałam tylko powiedzieć, że mam wyjątkową słabość do pasteli tak ogólnie. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ŻECH 07.03.06, 16:38 :} przysłać ci???mam parę sztuk cerwonej i chyba zielonom.... :-P Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: ŻECH 07.03.06, 17:07 cerwonom i zielonom? to narysuj jabłko i wtedy możesz przysłać. Wszak o technikę pastelową mi sie rozchodzi wewmorde, o łobrazek i to na dodatek dobrze zrobiony. Pasteli w sensie pasteli to ja mam z pół tony. Znaczy to, że pasteli ci u mnie dostatek ale i te przyjmę na znak ... ...co tam dalej było? bosssżżżżż Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ŻECH 07.03.06, 17:25 :} a Żechu zrobił genialne ilustracje, czego wcześniej nie wiedziałem ,do powieści "MOTORY" ale im nie wydali...jemu co chwila nie chcieli czegoś wydawać!!! taka przedwojenna Gazela Biznesu takie..uchchch pod beksińskiego, klimatem... Odpowiedz Link Zgłoś