Dodaj do ulubionych

Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco

IP: *.quarto.pl 30.11.09, 10:32
Gdzie to Tesco ma być? A wie ktoś może, kiedy otwierają lidla naprzeciw Górki Sosnowieckiej?
Obserwuj wątek
    • Gość: qwerty Re: Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco IP: *.chello.pl 30.11.09, 10:48
      Tam gdzie było, tylko teraz będzie większe, bo biedronka się przeniosła obok, a tesco się powiększa o jej powierzchnię. Na 1-go Maja, między sądem a ZUSem.
    • Gość: ? Re: Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco IP: *.cable.smsnet.pl 30.11.09, 12:14
      Wielkie mi święto, w tym mieście tylko takie pseudo-miejsca pracy się produkuje, co rusz nowy hipermarket - świątynia konsumpcji, i nadal zero inwestycji.
      • flashsc Re: Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco 01.12.09, 07:41

Jak się coś pisze to trzeba wiedzieć o czym. Wybierz się do UM a tam Ci powiedzą jakie inwestycje są wprowadzane w Sosnowcu. Wstyd żeby mieszkaniec Sosnowca nie wiedział co się w mieście dzieje!

Gość portalu: ? napisał(a):

> Wielkie mi święto, w tym mieście tylko takie pseudo-miejsca pracy się produkuje
        > , co rusz nowy hipermarket - świątynia konsumpcji, i nadal zero inwestycji.
    • Gość: Czesiek Re: Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco IP: *.c197.msk.pl 30.11.09, 13:41
      super! no to już wiem gdzie w niedzielę po rosole pojade z familią! bo ałszen i żant już mi się nudziły
    • Gość: 123 Re: Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco IP: *.pk.edu.pl 30.11.09, 14:31
      lepiej wacka pomalowac na niebiesko niz pracowac w tesco
    • Gość: Wer Re: Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco IP: *.cable.smsnet.pl 30.11.09, 18:33
      ostatni wpis najlepszy ;]
    • Gość: gosc Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco IP: 83.142.219.* 30.11.09, 19:39
      A syf w tych Tesco !!! Brakuje tylko szczurów żeby pod kasą stały.
      Żadne Sosnowieckie Tesco nie dorówna Tescu w Silesi i Bytomiu.
    • Gość: art Re: Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco IP: *.chello.pl 30.11.09, 21:04
      Jaki świetny tekst dziennikarski, prawie wcale nie widać, że to reklama
    • Gość: ref Re: Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco IP: *.chello.pl 30.11.09, 21:14
      Parasol to najlepiej kupić u jedynego parasolkarza w zagłębiu. Drogie, ale za to Polskie i dobre.
      • Gość: **** Autor, Autor, Autor... IP: 77.255.87.* 30.11.09, 21:35
        A któż to napisał ten wspaniały kawałek o Tesco ??? Ilość i jakość
        informacji jest zachwycająco-porażająca. Prawie tak jak reklamy za
        komuny - pamietacie... buty kupuj w sklepach z obuwiem, ubrania w
        sklepach z ubraniami itd. I jeszcze to wspaniale zdjecie... tak
        patrząc na wysokość pomieszczenia to chyba jakiś sklep z TelAwiwu.
        Czyżby Redakcja poprzez Tesco zakupiła ten wspaniały izraelski
        program do samopisania takich nadmuchanych tekstów. Choć z drugiej
        strony czuć trochę rękę i styl tego żyrnalisty od autoclambu.
    • flashsc Tesco tam gdzie była Galeria 01.12.09, 07:38
      To Tesco jest tam gdzie była Galeria
    • Gość: Greg Re: Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco IP: *.chello.pl 01.12.09, 20:09
      Sklep jak sklep. Kolejny market w rejonie. I jak każdy ma swoje plusy i minusy. Tyle. A tekst faktycznie jakby go ktoś z Tesco napisał.
    • wojek1959 Re: Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco 02.12.09, 08:15
      wielkie mi coś cieszą sie z tesko zeby to była zmiana ośietlenia mniasta to już bym zrozumniał albo coś korzystniejszego dla mieszkańców a tak podatki biorą a gów.... robią !!!
    • Gość: a Re: Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco IP: *.chello.pl 02.12.09, 21:18
      Czy autor tego wiekopomnego tekstu dziennikarskiego bierze pensję w GW czy w Tesco???
    • Gość: Aga Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco IP: *.net.stream.pl 02.12.09, 22:51
      byłam ze dwa razy w starym tesco i jak będzie tak w nowym to
      dziekuje za uwage i nie jestem żadnym żurnalista tylko mam pracę w
      terenie a jednocześnie musze sobie radzis z zakupami i wszelkimi
      obowiazkami domowymi i powiem szczerze iż poziomem obsługi i
      zatowarowania sosnowieckiego Tesco a innych w regionie byłam
      zażenowana .Może wkońcu się coś zmieni .pozdraiam robiąca zakupy
      majac na to kilka minut .Aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka