Gość: ali0400 IP: *.quarto.pl 30.11.09, 10:32 Gdzie to Tesco ma być? A wie ktoś może, kiedy otwierają lidla naprzeciw Górki Sosnowieckiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwerty Re: Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco IP: *.chello.pl 30.11.09, 10:48 Tam gdzie było, tylko teraz będzie większe, bo biedronka się przeniosła obok, a tesco się powiększa o jej powierzchnię. Na 1-go Maja, między sądem a ZUSem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco IP: *.cable.smsnet.pl 30.11.09, 12:14 Wielkie mi święto, w tym mieście tylko takie pseudo-miejsca pracy się produkuje, co rusz nowy hipermarket - świątynia konsumpcji, i nadal zero inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
flashsc Re: Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco 01.12.09, 07:41 Jak się coś pisze to trzeba wiedzieć o czym. Wybierz się do UM a tam Ci powiedzą jakie inwestycje są wprowadzane w Sosnowcu. Wstyd żeby mieszkaniec Sosnowca nie wiedział co się w mieście dzieje! Gość portalu: ? napisał(a): > Wielkie mi święto, w tym mieście tylko takie pseudo-miejsca pracy się produkuje > , co rusz nowy hipermarket - świątynia konsumpcji, i nadal zero inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek Re: Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco IP: *.c197.msk.pl 30.11.09, 13:41 super! no to już wiem gdzie w niedzielę po rosole pojade z familią! bo ałszen i żant już mi się nudziły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco IP: *.pk.edu.pl 30.11.09, 14:31 lepiej wacka pomalowac na niebiesko niz pracowac w tesco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wer Re: Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco IP: *.cable.smsnet.pl 30.11.09, 18:33 ostatni wpis najlepszy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco IP: 83.142.219.* 30.11.09, 19:39 A syf w tych Tesco !!! Brakuje tylko szczurów żeby pod kasą stały. Żadne Sosnowieckie Tesco nie dorówna Tescu w Silesi i Bytomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco IP: *.chello.pl 30.11.09, 21:04 Jaki świetny tekst dziennikarski, prawie wcale nie widać, że to reklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ref Re: Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco IP: *.chello.pl 30.11.09, 21:14 Parasol to najlepiej kupić u jedynego parasolkarza w zagłębiu. Drogie, ale za to Polskie i dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Autor, Autor, Autor... IP: 77.255.87.* 30.11.09, 21:35 A któż to napisał ten wspaniały kawałek o Tesco ??? Ilość i jakość informacji jest zachwycająco-porażająca. Prawie tak jak reklamy za komuny - pamietacie... buty kupuj w sklepach z obuwiem, ubrania w sklepach z ubraniami itd. I jeszcze to wspaniale zdjecie... tak patrząc na wysokość pomieszczenia to chyba jakiś sklep z TelAwiwu. Czyżby Redakcja poprzez Tesco zakupiła ten wspaniały izraelski program do samopisania takich nadmuchanych tekstów. Choć z drugiej strony czuć trochę rękę i styl tego żyrnalisty od autoclambu. Odpowiedz Link Zgłoś
flashsc Tesco tam gdzie była Galeria 01.12.09, 07:38 To Tesco jest tam gdzie była Galeria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco IP: *.chello.pl 01.12.09, 20:09 Sklep jak sklep. Kolejny market w rejonie. I jak każdy ma swoje plusy i minusy. Tyle. A tekst faktycznie jakby go ktoś z Tesco napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
wojek1959 Re: Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco 02.12.09, 08:15 wielkie mi coś cieszą sie z tesko zeby to była zmiana ośietlenia mniasta to już bym zrozumniał albo coś korzystniejszego dla mieszkańców a tak podatki biorą a gów.... robią !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco IP: *.chello.pl 02.12.09, 21:18 Czy autor tego wiekopomnego tekstu dziennikarskiego bierze pensję w GW czy w Tesco??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Już w piątek otwarcie hipermarketu Tesco IP: *.net.stream.pl 02.12.09, 22:51 byłam ze dwa razy w starym tesco i jak będzie tak w nowym to dziekuje za uwage i nie jestem żadnym żurnalista tylko mam pracę w terenie a jednocześnie musze sobie radzis z zakupami i wszelkimi obowiazkami domowymi i powiem szczerze iż poziomem obsługi i zatowarowania sosnowieckiego Tesco a innych w regionie byłam zażenowana .Może wkońcu się coś zmieni .pozdraiam robiąca zakupy majac na to kilka minut .Aga Odpowiedz Link Zgłoś