Dodaj do ulubionych

Restauracja z dobrym jedzeniem

IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.10, 19:05
witam,
planuję niewielkie spotkanie rodzinne i szukam
w Sosnowcu (okolicy) restauracji z dobrym jedzeniem,
żeby to nie był typowy schabowy, rolada czy de volaille.
Możecie coś polecić ?
Obserwuj wątek
    • Gość: water_man Re: Restauracja z dobrym jedzeniem IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.10, 07:12
      ??
    • Gość: dawe Re: Restauracja z dobrym jedzeniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.10, 10:18
      tinyurl.com/2wz8wmm
      • Gość: water_man Re: Restauracja z dobrym jedzeniem IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.10, 20:32
        heh :-)
        google to potęga - wiem :D niemniej sądziłem, że ktoś
        z internautów ma pozytywne doświadczenia gastro
        w sosnowieckich restauracjach
        • Gość: anna Re: Restauracja z dobrym jedzeniem IP: *.softpro2.pl 20.05.10, 20:59
          Witam,proponuję Czarci młyn.Jedzenie pyszne i dużo.Bardzo ladny
          wystrój wnętrz.Mi to miejsce odpowiadało,goście byli
          zadowoleni.Pozdrawiam.
        • Gość: anna Re: Restauracja z dobrym jedzeniem IP: *.softpro2.pl 20.05.10, 21:00
          masz link
          czarcimlyn.pl/
        • Gość: dawe Re: Restauracja z dobrym jedzeniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.10, 09:13
          to nie jest dobre miejsce na takie pytania bo zaraz masz 10 postów z reklamą jak te poniżej
    • Gość: Kate1972 Re: Restauracja z dobrym jedzeniem IP: *.chello.pl 21.05.10, 15:01
      Sosnowiec Dańdówka w parku jest restauracja Indiana Pub. Bardzo tam
      lubię chodzić - szczególnie wiosna i latem, bo są wystawione stoliki
      na zewnątrz z parasolami, jest cicho - słychać ptaków śpiew, bo obok
      jest lasek. Jadłam tam nieraz i uważam, że mają bardzo dobrą
      kuchnię. W środku jest bardzo przytulnie (kominek), ale ja
      przestałam korzystać z wnętrza, bo rzuciłam palenie i nie trawię
      teraz smrodu papierosów. Polecam.
      PS. nie mam z tego żadnej prowizji :P
    • Gość: water_man Re: Restauracja z dobrym jedzeniem IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.10, 23:04
      dzięki za propozycje, na pewno pomogą mi
      wo statecznym wyborze
      • Gość: Katinka Re: Restauracja z dobrym jedzeniem IP: *.chello.pl 16.08.10, 08:28
        W Zamku w Sielcu jest pyszne szamanko
        • Gość: szonik1 Re: Restauracja z dobrym jedzeniem IP: *.chello.pl 18.08.10, 14:47
          Bombaj jest ok.
    • Gość: Marek W dobre jedzenie IP: *.fucio.net 11.05.14, 10:58
      Ja ostatnio korzystam restauracji Sano. Są w biurowcu na ul.Jedności obok uniwersytetu. i catepilera
      Porcje są pyszne i spore , obsługa miła, i co najważniejsze ceny mają normalne.

• Gość: RAFAŁ Re: dobre jedzenie IP: *.fucio.net 09.09.14, 11:10
        Potwierdzam.
        Byłem tam ostatnio i faktycznie obiad z 2 dań i to całkiem spory z kompotem zapłaciłem 12zł co ważne podkreślenia sztućce są normalne a nie jakieś blaszane.
    • Gość: bleble Re: Restauracja z dobrym jedzeniem IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.14, 18:58
      bombaj tandori
    • leszekmarc Re: Restauracja z dobrym jedzeniem 12.01.18, 16:43
      Generalnie na górnym śląsku polecam Maxipizzę. Fajna restauracja, bo oprócz samej pizzy mają wiele polskich potraw, więc spokojnie można zabrać na kolację obcokrajowców, żeby posmakowali trochę naszej kultury, a jak znajdzie się francuski piesek to i pizze zje :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka