Gość: water_man IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.10, 19:05 witam, planuję niewielkie spotkanie rodzinne i szukam w Sosnowcu (okolicy) restauracji z dobrym jedzeniem, żeby to nie był typowy schabowy, rolada czy de volaille. Możecie coś polecić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: water_man Re: Restauracja z dobrym jedzeniem IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.10, 07:12 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawe Re: Restauracja z dobrym jedzeniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.10, 10:18 tinyurl.com/2wz8wmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: water_man Re: Restauracja z dobrym jedzeniem IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.10, 20:32 heh :-) google to potęga - wiem :D niemniej sądziłem, że ktoś z internautów ma pozytywne doświadczenia gastro w sosnowieckich restauracjach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Restauracja z dobrym jedzeniem IP: *.softpro2.pl 20.05.10, 20:59 Witam,proponuję Czarci młyn.Jedzenie pyszne i dużo.Bardzo ladny wystrój wnętrz.Mi to miejsce odpowiadało,goście byli zadowoleni.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Restauracja z dobrym jedzeniem IP: *.softpro2.pl 20.05.10, 21:00 masz link czarcimlyn.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawe Re: Restauracja z dobrym jedzeniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.10, 09:13 to nie jest dobre miejsce na takie pytania bo zaraz masz 10 postów z reklamą jak te poniżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate1972 Re: Restauracja z dobrym jedzeniem IP: *.chello.pl 21.05.10, 15:01 Sosnowiec Dańdówka w parku jest restauracja Indiana Pub. Bardzo tam lubię chodzić - szczególnie wiosna i latem, bo są wystawione stoliki na zewnątrz z parasolami, jest cicho - słychać ptaków śpiew, bo obok jest lasek. Jadłam tam nieraz i uważam, że mają bardzo dobrą kuchnię. W środku jest bardzo przytulnie (kominek), ale ja przestałam korzystać z wnętrza, bo rzuciłam palenie i nie trawię teraz smrodu papierosów. Polecam. PS. nie mam z tego żadnej prowizji :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: water_man Re: Restauracja z dobrym jedzeniem IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.10, 23:04 dzięki za propozycje, na pewno pomogą mi wo statecznym wyborze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katinka Re: Restauracja z dobrym jedzeniem IP: *.chello.pl 16.08.10, 08:28 W Zamku w Sielcu jest pyszne szamanko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik1 Re: Restauracja z dobrym jedzeniem IP: *.chello.pl 18.08.10, 14:47 Bombaj jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek W dobre jedzenie IP: *.fucio.net 11.05.14, 10:58 Ja ostatnio korzystam restauracji Sano. Są w biurowcu na ul.Jedności obok uniwersytetu. i catepilera Porcje są pyszne i spore , obsługa miła, i co najważniejsze ceny mają normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFAŁ Re: dobre jedzenie IP: *.fucio.net 09.09.14, 11:10 Potwierdzam. Byłem tam ostatnio i faktycznie obiad z 2 dań i to całkiem spory z kompotem zapłaciłem 12zł co ważne podkreślenia sztućce są normalne a nie jakieś blaszane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: Restauracja z dobrym jedzeniem IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.14, 18:58 bombaj tandori Odpowiedz Link Zgłoś
leszekmarc Re: Restauracja z dobrym jedzeniem 12.01.18, 16:43 Generalnie na górnym śląsku polecam Maxipizzę. Fajna restauracja, bo oprócz samej pizzy mają wiele polskich potraw, więc spokojnie można zabrać na kolację obcokrajowców, żeby posmakowali trochę naszej kultury, a jak znajdzie się francuski piesek to i pizze zje :) Odpowiedz Link Zgłoś