IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.11, 12:11
Kto ma dosc idiotycznych komentarzy uzytkownika TT?Moze ktos go zna i wie gdzie go mozna spotkac?
Obserwuj wątek
    • Gość: TT Re: TT IP: *.159.46.2.static.crowley.pl 11.01.11, 12:17
      Jakich idiotycznych komentarzy? Można prosić o konkrety?
      I nie bądź takim kozakiem, bo mógłbyś się srogo rozczarować co do swoich możliwości, tępy mięśniaku. Wbrew pozorom w walce wręcz liczy się przede wszystkim intelekt i panowanie nad zwierzęcymi emocjami, a tego ci kolego brakuje.
      • Gość: antyTT Re: TT IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.11, 12:32
        Spotkaj sie ze mna to ci na szybko zbadam IQ.
      • Gość: dawe Re: TT IP: *.energostal.pl 11.01.11, 12:33
        TT nazywanie kogoś tępym mięśniakiem to jest przejaw intelektu i panowania nad sobą?
        Czytam te twoje wypociny i naprawdę jest zdumiony czasami z jaką łatwością przychodzi Ci sprowadzanie każdego tematu do komunistów,barki,Górskiego itd.
        O czym by nie pisali to zawsze musisz wtrącić swoje 3 grosze.
        • Gość: TT Re: TT IP: *.159.46.2.static.crowley.pl 11.01.11, 12:40
          To określenie wywiodłem na chłodno z przesłanki, że tek osobnik chce mnie znaleźć i "obić ryj". Nie wiem, czy to określenie jest nieuprawnione, być może miałem za mało przesłanek, kto wie.
          • Gość: dawe Re: TT IP: *.energostal.pl 11.01.11, 13:00
            kobieta chciała oddać odzież dla dzieci nie do kontenera (zobacz jak wyglądają) rzekomego PCK (chociaż z tego co mi wiadomo to obsługuje je prywatna firma, oddając te ciuchy do lumpeksów a dopiero część dochodu oddają na PCK) a Ty zacząłeś po niej jechać jak po burej suce. Weź sobie coś na wstrzymanie kolego bo nic pozytywnego z twoich postów nie wynika.
            • Gość: anty TT Re: TT IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.11, 13:26
              Scislej mowiac moja dziewczyna chciala oddac te rzeczy.Po przemysleniu jednak stwierdzilem,ze TT ma racje i wystarczy je wrzucic do tego kontenera.Mam tylko mała prośbe,czy moglby mi osobiscie pokazac gdzie sie taki kontener znajduje?Bede mu bardzo wdzieczny.
              • Gość: Bo Re: TT IP: 172.16.6.* 11.01.11, 14:27
                na pewno taki stoi przy Grota Roweckiego. Cholerka widziałam ich więcej, ale na te chwile nie pamiętam w których miejscach, ten jeden mi utkwił :)).
            • Gość: TT Re: TT IP: *.159.46.2.static.crowley.pl 11.01.11, 14:04
              "zacząłeś po niej jechać jak po burej suce"
              Chyba lekko (grubo) przesadziłeś. Delikatnie uszczypliwa sugestia, z resztą wynikająca z tego, że poczułem się trochę urażony jej propozycją, jakbym bym jakimś bezdomnym korzystającym MOPSu. To jest forum dla ludzi raczej wykształconych, z resztą bezdomni raczej nie korzystają z internetu.
            • Gość: Bo Re: TT IP: 172.16.6.* 11.01.11, 14:24
              z tego co widzę to TT [jaki jest każdy wie (ma drzazgę w oku z rozcapierzonymi rękami :)))]
              tym razem to nie on "zaczął jechać", to po nim się przejechano, więc kolego nie odwracaj kotka
    • Gość: BB Re: TT IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.11, 18:11
      Już od dawna proponowałam TT zmianę forum. Jego komentarze są pozbawione inteligencji, rozsądku i czasem czytając je byłam zażenowana. Nawet kiedyś stwierdziłam, że osoba zajmująca się forum powinna je zablokować. Zastanawiam się, co oznacza, że forum jest dla ludzi wykształconych?? Trzeba mieć tytuł doktora czy profesora?? Wygląda na to, że mając wyższe magisterskie nie powinnam wystawiać komentarzy!
      • Gość: TT Re: TT IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.11, 18:30
        Blokować to sobie drodzy katolicy możecie wypowiedzi w telewizji publicznej albo w radiowej "jedynce". Internet póki co nie jest zobligowany do "przestrzegania wartości chrześcijańskich".

Wiele kobiet tak ma, że każda wypowiedź mężczyzny różniąca się od jej tzw. zdroworozsądkowego zdania (czyli przeciętnej opinii ogółu jej znajomych) jest według nich głupia. Ja na to nic nie poradzę - gatunek ludzki ma wiele atawizmów i trudno nad nimi zawsze refleksyjnie panować.
    • Gość: wer Re: TT IP: *.cable.smsnet.pl 13.01.11, 18:10
      monotematyczny gość, każdy antyklerykał tak ma?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka