Gość: Al4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.13, 12:31 Znacie może tą firme ? Wspolpracuje ktoś z nimi ? Jak się sprawdzaja ? Mozecie mi pomóc , bo szukam takiej firmy w okolicach Sosnowca ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aneta Sigro Re: BHP INKA IP: *.play-internet.pl 20.01.13, 11:40 ta firma nas obsluguje od kilku lat. Prowadza szkolenia oraz wszystko, co jest zwiazane z bhp i ppoz. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8989 Re: BHP INKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.13, 13:55 Ja ich troszkę znam i zrobili na mnie dobre wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: BHP INKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.13, 11:17 AJak dla mnie pozytyw. Żadnych zastrzeżeń, mili goście. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: BHP INKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.13, 13:17 Korzystałam z usług różnych firm, ale tylko na tych szkoleniach moi pracownicy nie zasypiali ;) szkolenie było urozmaicone i prezentacjami i filmikami. Ogólnie kompetentni i sympatyczni goście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczak Re: BHP INKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 10:06 Polecam. Uczciwe podejście do klienta, wywiązali się z umowy i przeprowadzili kompleksowe szkolenie. Firma, z którą warto nawiązać współpracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: BHP INKA IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.13, 23:05 Darmowa reklama - żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczak Re: BHP INKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.13, 09:31 Jaka reklama ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: BHP INKA IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.13, 04:06 Też uważam, że sam właściciel podbija temat robiąc sobie darmową reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: BHP INKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 14:29 Można prosić o link stronki www do tej firmy? Chciałbym zobaczyć ofertę tej firmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turek Re: BHP INKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.13, 13:18 www.bhp-inka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.n1982 Re: BHP INKA 03.10.13, 15:10 Dzięki. Bardzo się przydała. Szukałem konkretnej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
walery1234 Re: BHP INKA 25.10.13, 08:44 Widziałem na stronie, że mają sporą ofertę. Mnie zainteresowało szczególnie doradztwo związane z prawem pracy. Na miejscu potrafili rozwiać moje wątpliwości związane z tą dziedziną i moim problemem. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulim Re: BHP INKA IP: *.play-internet.pl 17.10.13, 13:27 Jeżeli szukasz porządnej firmy bhp to mogę polecić Sułkowski, sam brałem udział w ich szkoleniu, poza tym kursy są w wersji on-line, więc nie ma problemu z organizacją sali itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: BHP INKA IP: *.tktelekom.pl 22.02.14, 08:30 Pani z Inka Bhp prowadzila moje szkolenie wstepne bhp. Konkretne i profesjonalne. Bhp. Oczywiscie polecam. A jeszcze szef mial u nich szkolenie dla siebie przez internet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stop_reklamie Re: BHP INKA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.02.14, 16:21 Żenada !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: BHP INKA IP: *.play-internet.pl 30.04.14, 08:11 Sprawdzilam i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_reklamie Re: BHP INKA IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.14, 20:40 To ciągłe podbijanie tematu jest irytujące. Jeżeli BHP INKA jest tak dobra jak SAMA twierdzi, to powinno ją stać na komercyjną reklamę. Tu już na pierwszy rzut oka widać, że się promują ;). Pytają na forum o adres strony, a od czego jest wujek google?? - link do strony wyskakuje jako pierwszy ;). Odpowiedz Link Zgłoś