rafow 21.12.13, 14:18 Wydzwaniają też do was żeby podpisać aneks do umowy , w aneksie jest obniżka o 2% i zniesienie jakiejś opłaty handlowej 4zł aneks na dwa lata i przez ten czas niewolno zmienić dostawcy energi, zaczynają się czegoś obawiać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karolina Re: Tauron IP: 94.42.186.* 15.02.14, 23:36 Proszę napisać coś więcej. Moi teściowie właśnie coś takiego dostali i teraz bardzo się boją, że to jakaś ściema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna 314 Re: Tauron IP: *.fucio.net 16.02.14, 09:19 witam...nas tez chcieli oszukac....najlepeij zadzwonic sobie do rejonu z taurona..i sie dowiedziec czy to jest prawda...ja azdzwoniłam opowiedziałam jaka miałam oferte i okazało sie ze to sciema,,dlatego najlepeij uwazac na takie rzeczy...gosciu juz mi dawał umowe prosił o dowod osobisty...ale ja w tym momencie mowie prosze czekac ja sobie zadzwonie ...zadzwoniłam i facet był zdziwiony ze est oszustem..odrazu go szybko wyprosiłam z mieszkania.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tauron IP: 78.8.25.* 30.03.14, 18:09 witam. tauron prosze uwazac, beda panstwo placic o wiele wiecej, dwie faktury, do tego oplata handlowa. nie dajcie sie nabrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisgeo Re: Tauron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.14, 16:34 Dałem się nabrać. Płacę dwie faktury - w PGE i w Tauronie. W Tauronie zużycie prądu zaczyna się od 0 kw a w PGE wg. licznika - stan ok. 59000 kw. Skąd mogę wiedzieć kto dostarcza mi energię i komu powinienem zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Tauron IP: *.158.217.193.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.08.14, 23:40 witam,a więc dlaczego prąd jest taki drogi od taurona?proste koszt utrzymania pracowników jest ogromny,szeregowy pracownik elektrowni zarabia od 3000netto plus dodatki pakiety socjalne,kolonie dla dzieci finansowane Włochy Hiszpania.a w pracy nuda spanie telewizja.po nocnej zmianie można zobaczyć rano o 6;00 wychodzących pracowników jacy zmęczeni.zapraszam elektrownia łaziska brama główna codziennie.na liście pracowników całe rodziny widnieją wygodne posadki,można spokojnie o połowę zredukować zatrudnieninie, tauron sobie zrobi z tym porządek to napewno zaoszczędzi a nie szuka pieniędzy u ludzi przy rachunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: Tauron IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.14, 08:02 Do nas najpierw wydzwaniali a wczoraj chodzili po klatce , że niby z tauronu są i oferują obniżki , chcieli zobaczyć faktury - tyle że prawdziwy tauron takich rzeczy nie robi , od razu kolesia pogoniliśmy ale ile starszych ludzi da się nabrać to już inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Tauron IP: *.cable.smsnet.pl 30.03.14, 18:55 Byli tacy państwo z ofertą u moich dziadków, zazdzwoniłam do bok tauron i dowiedziałam się, żeby absolutnie nic nie podpisywać, bo to nie od nich chodzą , tylko oszuści. Uważać! Odpowiedz Link Zgłoś
krokodek Re: Tauron 11.06.15, 13:23 Ja się właśnie zastanawiam, czy zmienić taryfę z urzędowej na rynkową. Tutaj znalazłem informacje - blogenergetyczny.pl/tauron-sprzedawca-pradu-i-gazu/ że niby jest taniej. No ale dochodzi opłata abonamentowa. Z drugiej strony mamy 50zł gratis, to chyba się bardziej opłaca. Co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś