Gość: mika IP: *.crowley.pl 22.06.05, 12:17 Slyszalam ze otwieraja nowy klub w Sosnowcu o nazwie Fama,czy ktos ma moze wiecej informacji na ten temat?Czy to bedzie jakis klub studencki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: igor Fama? IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 29.06.05, 15:08 Gość portalu: mika napisał(a): > Slyszalam ze otwieraja nowy klub w Sosnowcu o nazwie Fama,czy ktos ma moze > wiecej informacji na ten temat?Czy to bedzie jakis klub studencki??? Może to jakaś fama??? Tak btw to jest też o takiej właśnie nazwie zakład mięsny w Klimontowie, ale tam na rozrywkę pozakulinarną raczej bym nie liczył... hehe! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Fama? IP: *.crowley.pl 30.06.05, 13:13 nie nie to raczej nie zakład mięsny:)Uslyszalam tu i tam i teraz juz wiem co to jest:)Jakis klubik w miejscu dawnego absoluta ale ponoc shit jak nie wiem:)takze moze lepiej wybiore sie na ten Klimontow,bo uwielbiam rozrywke kulinarna:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: Fama? IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 30.06.05, 15:30 Gość portalu: mika napisał(a): > nie nie to raczej nie zakład mięsny:)Uslyszalam tu i tam i teraz juz wiem co to > jest:)Jakis klubik w miejscu dawnego absoluta ale ponoc shit jak nie wiem:) takz > e > moze lepiej wybiore sie na ten Klimontow,bo uwielbiam rozrywke kulinarna:D:D:D He, he, he :) Teraz sobie przypominam o takim lokalu, ale wypowiadać się na jego temat nie mam zamiaru, nie mam prawa: nie byłem, nie wiem, nie znam się, a sugerować się opinią znajomych też bym tu nie mógł, bo skoro nikt nigdy o nim mi nie wspomniał widać nie wart wspominania jest. Rzecz jasna własne środowisko to nie jest obiektywna wykładnia, ale swe racje ona (dla mnie chociaż) ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Fama? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:00 A kiedy zamiast do Megaklubu w Katowicach pojadę do klubu w Sosnowcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Fama? IP: *.crowley.pl 30.06.05, 19:20 musisz jeszcze poczekac..nie czas i nie pora..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Fama? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:25 I szkoda. Ale pocieszające jest to, że na ostatnim koncercie w MC słychać było tylko fanów z Sosnowca i Czeladzi. O didżi nikt nie wspomniał, ale trudno Odpowiedz Link Zgłoś
bondzik Re: Fama? 30.06.05, 19:36 dobrze ze te Katowice sa w miare blisko bo o mocniejszej imprezce mozna byloby tylko pomarzyc..ale w Sosnowcu tez znajdzie sie cos na lajcie:) typu Anti,Farma czy minimum takze nie jest najgorzej:)A w Mega nidgy nie bylam,jaka muzyke tam graja?To chyba jest gdzies w poblizu mojego ukochanego inq:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radekk Fama extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 11:59 Spoko dyskoteka, jest tam zarobiscie. Polecam szlyszalem ze jest tez w srode. Wybierzcie sie tam. POlecam Fama Odpowiedz Link Zgłoś