Gość: Aga IP: 83.16.126.* 02.12.05, 16:58 Witam, Od niedawna mieszkam w Sosnowcu. Szukam przychodni w centrum Sosnowca, w której jest dobry pediatra. Którą możecie polecić? Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: Szukam dobrego pediatry ... IP: *.telpol.net.pl 02.12.05, 17:13 a w jakiej części S-ca mieszkasz? Ja bardzo bardzo polecam panią dr Greunpeter. Przyjmuje w przychodni przy ul.Lenartowicza,ma też swój gabinet , a także pracuje w Centrum Pediatrii w Klimontowie,przyjeżdża też na domowe wizyty. Jeśli chcesz wiedzieć więcej to napisz albo podaj maila. Odpowiedz Link Zgłoś
aniade do M 07.12.05, 11:51 Czy mogłabym prosić namiary na panią doktor, o której piszesz ? Raczej chodziłabym prywatnie lub decydowałabym się na wizyty domowe bo na Lenartowicza mam daleko. Gdybym mogła prosić jeszcze jakieś dodatkowe informacje to będę wdzięczna. Na maila gazetowego: anden@gazeta.pl Bardzo Ci z góry dziękuję !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Szukam dobrego pediatry ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 19:45 Ja polecam doktora Adama Gorczycę. Jest to wspaniały lekarz z powołania. Jeśli wejdziesz na forum "dziecko" temat "województwa" to tam możesz znaleść namiary na tego lekarza i opinie na jego temat (oczywiście same pozytywy). Z czystym sumieniem mogę Go polecić. W razie czego pisz na echnaton74@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Szukam dobrego pediatry ... IP: *.telpol.net.pl 02.12.05, 21:34 Chodziłam i do Gorczycy i do Greunpeter.Mam porównanie.Gorczyca owszem jest dobrym lekarze, ale zdecydowanie bardzie polecam panią Greunpeter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Szukam dobrego pediatry ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 15:31 Dzięki bardzo za informacje. A jeśli chodzi o przychodnię na Wawelu, to co możecie powiedzieć. Jest tam jakiś godny polecenia pediatra? Jestem z centrum i to chyba tu byłoby mi najbliżej. Oczywiście poproszę również namiary na dr. Gorczycę i Greunpeter. Wiem że jest też przychodnia "Puls" na Małachowskiego, czy ktoś coś wie na ten temat. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ewa Re: Szukam dobrego pediatry ... IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.05, 18:56 na wawelu polecam dr.niziorska bardzo mila sympatyczna Pani doktor a przedewszystkim pelen profesjonalizm przyjezdza rowniez do domu bardzo ja polecam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Szukam dobrego pediatry ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 09:19 czesc. Moge polecić Ci dr Ryznara .Przyjmuje w przychodni na Niweckiej w Sosnowcu i prywatnie .Ja osobiscie korzystalam i jest dobry .Podam Ci numer do przychodni dowiesz sie szczegółow. (0-32) 266-02-21 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś