Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego pediatry ...

IP: 83.16.126.* 02.12.05, 16:58
Witam,
Od niedawna mieszkam w Sosnowcu.
Szukam przychodni w centrum Sosnowca, w której jest dobry pediatra.
Którą możecie polecić? Dzięki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: Szukam dobrego pediatry ... IP: *.telpol.net.pl 02.12.05, 17:13
      a w jakiej części S-ca mieszkasz?
      Ja bardzo bardzo polecam panią dr Greunpeter.
      Przyjmuje w przychodni przy ul.Lenartowicza,ma też swój gabinet , a także
      pracuje w Centrum Pediatrii w Klimontowie,przyjeżdża też na domowe wizyty.
      Jeśli chcesz wiedzieć więcej to napisz albo podaj maila.
      • aniade do M 07.12.05, 11:51
        Czy mogłabym prosić namiary na panią doktor, o której piszesz ? Raczej
        chodziłabym prywatnie lub decydowałabym się na wizyty domowe bo na Lenartowicza
        mam daleko. Gdybym mogła prosić jeszcze jakieś dodatkowe informacje to będę
        wdzięczna. Na maila gazetowego: anden@gazeta.pl

Bardzo Ci z góry dziękuję !!!
    • Gość: majka Re: Szukam dobrego pediatry ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 19:45
      Ja polecam doktora Adama Gorczycę. Jest to wspaniały lekarz z powołania. Jeśli wejdziesz na forum "dziecko" temat "województwa" to tam możesz znaleść namiary na tego lekarza i opinie na jego temat (oczywiście same pozytywy). Z czystym sumieniem mogę Go polecić. W razie czego pisz na echnaton74@poczta.fm
      • Gość: M Re: Szukam dobrego pediatry ... IP: *.telpol.net.pl 02.12.05, 21:34
        Chodziłam i do Gorczycy i do Greunpeter.Mam porównanie.Gorczyca owszem jest
        dobrym lekarze, ale zdecydowanie bardzie polecam panią Greunpeter.
        • Gość: Aga Re: Szukam dobrego pediatry ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 15:31
          Dzięki bardzo za informacje.
          A jeśli chodzi o przychodnię na Wawelu, to co możecie powiedzieć. Jest tam
          jakiś godny polecenia pediatra? Jestem z centrum i to chyba tu byłoby mi
          najbliżej. Oczywiście poproszę również namiary na dr. Gorczycę i Greunpeter.
          Wiem że jest też przychodnia "Puls" na Małachowskiego, czy ktoś coś wie na ten
          temat. Pozdrawiam.
          • Gość: gość ewa Re: Szukam dobrego pediatry ... IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.05, 18:56
            na wawelu polecam dr.niziorska bardzo mila sympatyczna Pani doktor a
            przedewszystkim pelen profesjonalizm przyjezdza rowniez do domu bardzo ja
            polecam !!!!
    • Gość: Monia Re: Szukam dobrego pediatry ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 09:19
      czesc.
      Moge polecić Ci dr Ryznara .Przyjmuje w przychodni na Niweckiej w Sosnowcu i
      prywatnie .Ja osobiscie korzystalam i jest dobry .Podam Ci numer do przychodni
      dowiesz sie szczegółow.
      (0-32) 266-02-21
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka