Gość: mikka IP: *.milmex.com.pl 17.05.06, 13:43 Mam pytanko :) Jak sie mieszka na Kazimierzu? A konkretnie na Wagowej Czy warto sie tam wprowadzac? Dzięki na info :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszkanka wagowej Re: Kazimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 21:44 duuuużo bloków, brudno, ale połączenie do centrum dobre, no i jest Ośrodek - miejsce gdzie można pospacerować. Generalnie nie jest źle. A konkretnie to co chcesz wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agA Re: Kazimierz IP: *.smstv.pl 18.05.06, 16:02 hej, mieszkałam na zagórzu, a prawie od 2 lat mieszkam na wagowej w 10 pietrowcu, mnie sie podoba, blokowisko jak kazde inne, do parku blisko, autobusy są , busik też więc z dojazdem nawet nie jest tak zle (fakt ze 34 jedzie 33 minuty pod urzad a 622 28 minut ale ujdzie-do Dabrowy bliżej;)), park w porządku jest gdzie spacerować, szału nie robi ale jest czysto, (jest tez mini zoo) okolice fajne na rowerek- jest gdzie jezdzic, czasem mam dosyc tych dojazdów , a poza tym jest ok. Problemy jak w każdym blokowisku- a i czubki wszędzie się znajdą ;) heh aha noi najważniejsze jezeli chodzi o kupno mieszkanka- to jest taniej niż gdzie indziej ;) Odpowiedz Link Zgłoś