Gość: Gość IP: 87.206.40.* 22.05.06, 21:46 co o nim sądzicie? jak wam się podoba? często tam chodzicie? co sądzicie o repertuarze? co sądzicie o obsłudze kina? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fun Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:47 wzzystko masz na www.kino-helios.sosnowiec.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:24 Jestem jednym z byłych pracowników tego kina! Zwolniło się większość ludzi pracującch tam! Koszmarne traktowanie pracownika, beznadziejne wymagania, nawet na przerwę można wyjść z wielką łaską:/ Tragedia! Nie polecam iść tam do pracy! Repertuar jeden z najgorszych jaki widzialem, słabe filmy i tylko masówka! Nic ambitnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 21:55 W Sosnowcu wszystko jest beznadziejne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^pryncypał Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 21:05 Zamiast hańbić się pracą, lepiej wysępić kilka złotych na piwo od mamy i taty przecież. Wot studencka ambicja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 13:10 chyba z lekka przesadzasz - moja dziewczyna tam pracuje i jest bardzo zadowolona. Po prostu trzeba pracować, jeśli komuś się wydaje, że pójdzie do pracy, żeby postać i się pouśmiechać, to nic dziwnego, że gdzieś, gdzie i toalety trzeba posprzątać, mu się nie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.smstv.pl 19.06.06, 19:29 Po co takie kino, jak tam nic ciekawego nie grają. A jak się coś trafi to o 21-pewnie kopie wożą z K-c:( A to nie każdemu pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 09:13 a co z propzycją Pana Piotra Dudały nazwania kina im. Poli Negri? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumanek Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 00:48 Byłem i już nie pójdę Tylko szkoda mi mojej kasy bo zza ściany było słychać inny film beznadzieja Miałem reklamować bo nie da się ogladać dwóch filmów na raz ale dałem spokój NIE POLECAM Na moje pytanie e-mail o wygłuszenie sal kinowych do dzisiaj nie odpowiedzieli KASZANA SZKODA KASY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + i - Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.polanet.pl 23.06.06, 01:12 Kino to ma swoje plusy i minusy. Za plusem przemawia choćby to: sportmed.superhost.pl/ystotny/viewtopic.php?t=123 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:17 Miałam bardzo wiele okazji do obserwowania działalności kina zarówno od środka- jako firma współpracująca i jako widz-całkiem prywatnie. Zatrudniani ludzie w tym kinie są traktowani jak bydło na zasadzie nie ten to inny przez inteligentną inaczej dyrekcję, dziwne zarządzenia i podstawowy brak zachowania jakichkolwiek zasad międzyludzkiej współpracy. Jako widz przeszkadza mi przede wszystkim kiepska jakość wyciszenia sal- jeśli idziesz na jeden film "spokojniejszy" z całą pewnością usłyszysz drugi a nawet trzeci- co jest dość dziwne przy 4 salkach;(Absolutnie jedyne w swoim rodzaju jest automatyczne włączanie wszystkich świateł jak tylko pojawi si/ę pierwsza literka z napisów końcowych- usilne jak najszybsze pozbycie się klienta. A już totalną paranoją jest "wyrzucanie" klienta na dwór tzw. wyjściem- niech się jeszcze przejdzie dookoła kina- w końcu jest tam super ciekawie;( nawet jeśli ma się bilety na seans drugi który rozpoczyna się za 10 min. Koszmar!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś