Dodaj do ulubionych

Kino Helios w Sosnowcu

IP: 87.206.40.* 22.05.06, 21:46
co o nim sądzicie? jak wam się podoba? często tam chodzicie? co sądzicie o
repertuarze? co sądzicie o obsłudze kina?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: fun Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:47
      wzzystko masz na www.kino-helios.sosnowiec.pl
    • Gość: anonimowy Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:24
      Jestem jednym z byłych pracowników tego kina! Zwolniło się większość ludzi
      pracującch tam! Koszmarne traktowanie pracownika, beznadziejne wymagania, nawet
      na przerwę można wyjść z wielką łaską:/ Tragedia! Nie polecam iść tam do pracy!
      Repertuar jeden z najgorszych jaki widzialem, słabe filmy i tylko masówka! Nic
      ambitnego!
      • Gość: Anna Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 21:55
        W Sosnowcu wszystko jest beznadziejne.
      • Gość: ^pryncypał Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 21:05
        Zamiast hańbić się pracą, lepiej wysępić kilka złotych na piwo od mamy i taty
        przecież. Wot studencka ambicja !
      • Gość: igor Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 13:10
        chyba z lekka przesadzasz - moja dziewczyna tam pracuje i jest bardzo
        zadowolona. Po prostu trzeba pracować, jeśli komuś się wydaje, że pójdzie do
        pracy, żeby postać i się pouśmiechać, to nic dziwnego, że gdzieś, gdzie i
        toalety trzeba posprzątać, mu się nie podoba...
    • Gość: m Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.smstv.pl 19.06.06, 19:29
      Po co takie kino, jak tam nic ciekawego nie grają. A jak się coś trafi to o 21-pewnie kopie wożą z K-c:( A to nie każdemu pasuje.
      • Gość: Adam Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 09:13
        a co z propzycją Pana Piotra Dudały nazwania kina im. Poli Negri?
        • Gość: Tumanek Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 00:48
          Byłem i już nie pójdę Tylko szkoda mi mojej kasy bo zza ściany było słychać
          inny film beznadzieja Miałem reklamować bo nie da się ogladać dwóch filmów na
          raz ale dałem spokój NIE POLECAM Na moje pytanie e-mail o wygłuszenie sal
          kinowych do dzisiaj nie odpowiedzieli KASZANA SZKODA KASY
          • Gość: + i - Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.polanet.pl 23.06.06, 01:12
            Kino to ma swoje plusy i minusy. Za plusem przemawia choćby to:
            sportmed.superhost.pl/ystotny/viewtopic.php?t=123
            • Gość: Beata Re: Kino Helios w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:17
              Miałam bardzo wiele okazji do obserwowania działalności kina zarówno od środka-
              jako firma współpracująca i jako widz-całkiem prywatnie. Zatrudniani ludzie w
              tym kinie są traktowani jak bydło na zasadzie nie ten to inny przez
              inteligentną inaczej dyrekcję, dziwne zarządzenia i podstawowy brak zachowania
              jakichkolwiek zasad międzyludzkiej współpracy. Jako widz przeszkadza mi przede
              wszystkim kiepska jakość wyciszenia sal- jeśli idziesz na jeden
              film "spokojniejszy" z całą pewnością usłyszysz drugi a nawet trzeci- co jest
              dość dziwne przy 4 salkach;(Absolutnie jedyne w swoim rodzaju jest automatyczne
              włączanie wszystkich świateł jak tylko pojawi si/ę pierwsza literka z napisów
              końcowych- usilne jak najszybsze pozbycie się klienta. A już totalną paranoją
              jest "wyrzucanie" klienta na dwór tzw. wyjściem- niech się jeszcze przejdzie
              dookoła kina- w końcu jest tam super ciekawie;( nawet jeśli ma się bilety na
              seans drugi który rozpoczyna się za 10 min. Koszmar!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka