Dodaj do ulubionych

Lekarze, hańba!

IP: *.telpol.net.pl 24.05.06, 15:57
To, co robicie (Centrum Zdrowia Dziecka i nie tylko), kompromituje was! Nauczyciel.
Obserwuj wątek
    • Gość: wwwrrrrr Re: Lekarze, hańba! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 19:23
      Z całego serca popieram!!!
      • Gość: Rodzic Re: Lekarze, hańba! IP: 70.159.21.* 25.05.06, 02:18
        O tym co sie dzieje w Centrum wiecie tylko tyle co wam napisze gazeta i objasni
        telewizor. Jakże łatwo napuścić jednych na drugich. Kiedy przestaniecie być
        tacy naiwni.
        Może zastanowicie się dlaczego co lepsi i zaradniejsi lekarze i pielęgniarki
        już pracują poza krajem. Pozostali ci którzy mają jeszcze nadzieję że coś się
        zmieni, więc walczą o swoje. Wku.....jące to - ale masz jakiś inny pomysł ?
        • Gość: Zawija Re: Lekarze, hańba - ????? IP: 70.159.21.* 25.05.06, 15:07
          Coś w tym jest.
          Do tej pory prasa wszelkiej masci stała murem za lekarzami.
          Nagle, jakby na rozkaz, gazety zaczęły ich atakować - dziwne, kto prasę
          ukierunkowuje że działaja jak na gwizdek.
          • Gość: mirka Re: Lekarze, hańba - ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 17:46
            zgadzam sie ze pensje (niektórych) lekarzy i pelęgniarek są niskie i zgadzam
            sie z tym zeby dać podwyżki i popieram to!!!! ale czy to wszytsko musi dziać
            sie kosztem reszty społeczeństwa ????!!!! drodzy lekarze - społeczeństwo
            poprze was bo należą sie podwyżki ale opamiętajcie sie !! każdy ma prawo do
            opieki zdrowotnej !!! a wy strajkujecie - odwracacie sie tym samym od
            społeczeństwa !!!! moje dziecko jest alergikiem i w tym okresie ma naprawde
            chorobę bardzo nasiloną !! pojechalam z nim do poradni dermatologicznej ale
            lekarze strajkowali!! nic nie moglam zrobic !! następnego dnia moje dziecko
            trafilo na ostry dyżur !!!!!!!!!!! i prosiłam prawie dwie godziny aby ktoś go
            wreszcie zobaczył i mu pomógł !!!!! teraz lezy na oddziale pod kroplówką !!!
            jeszcze kilka godzin i by sie udusił taka mial reakcje alergiczną!!!!!!!! i
            jak ja mam wspierac lekarzy!!! płace podatki nalezy sie opieka zdrowotna mnie i
            mojej rodzinie !!! jednak o maly wlos stracilabym dziecko wlansie przez wasz
            strajk!! zastanowcie sie!! spoleczenstwo was poprze ale wykonujcie nadal swoją
            prace- moze nawet wiecej zaangazowania.
            • Gość: Monikawanda Re: Lekarze, hańba - ????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 12:55
              Lekarz,policjant,strażak pełni służbę ,a to zupełnie w obecnych czasach nie
              jest pojęciem znanym lekarzom niestety.Zgadzam się,że pensje nie są adekwatne
              do wiedzy lekarzy,ale nie bardzo to widać biorąc pod uwagę zasobność tej grupy
              zawodowej.Praca poza głównym zakładem pracy np.szpitalem też odbywa się kosztem
              pierwszego pracodawcy- nie widziałam w S-cu lekarza pracującego na oddziale od
              7 do 15,a tak opiewa umowa o pracę. Po 14 można jedynie spotkać dyżurującego w
              tym dniu.Wszędzie są kasy fiskalne,a w gabinetach lekarskich?Itd,itd
              Cale nasze społeczeństwo jest biedne i gdyby zakończyć sprawę faworyzowania
              poszczególnych zawodów byłoby to z korzyscią dla wszystkich,ale wtedy dzielni
              górnicy znów zdemolują stolicę- błędne koło!
              • Gość: Ekonomista Re: Lekarze, hańba - ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 00:08
                Przyczyną naszej chorej polskiej gospodarki jest ustrój niby drapieżno
                kapitalistyczny, ale z przewagą ślepego socjalizmu, z którego bieduje
                biedniejsza części społeczeństwa.
                Nastąpiło pomieszanie z poplątaniem i efekt jest właśnie taki.
                "Dobry" lekarz zarabia 10 000 zł, (oczywiście nie licząc łapówek) tylko, który
                się do tego przyzna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka