Gość: MAMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 19:02 czy ktoś zna może przyjaznego dzieciom dentystę. Moja 4letnia córeczka ma dziurkę w ząbku i panicznie boi się pójść do dentysty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: patrycja Re: dentysta dla małego dziecka IP: *.telpol.net.pl 16.08.06, 16:38 Genialne dentystki są w ośrodku przy ul.11-go Listopada Dr.jędrychowska i Dr.Biela też miałam taki problem Naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
teletombola1 Re: dentysta dla małego dziecka 28.08.06, 21:58 Dr. Marzena Biela -the best! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: dentysta dla małego dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 17:38 Mogę dostać dokładne namiary na panią doktor? Godz. przyjęść ew. nr telefonu? Odpowiedz Link Zgłoś
teletombola1 Re: dentysta dla małego dziecka 07.09.06, 16:39 Dr. Biela pracuje w przychodni na placu papieskim, ne wiem jaka to jest ulica. Telefon do przychodni 032 297 44 88 Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiajaska Re: dentysta dla małego dziecka 01.09.06, 14:48 Ja mam 2,5 rocznego synka. 3 miesiące temu byliśmy z nim 1 raz u dentysty, ale wybraliśmy ozon- żadnego borowania, bólu i nerwów. Dziecko było spokojne i chętnie słuchało P.doktora. Ma już zaplombowane 2 ząbki. Jedyny minus to cena - 170 zł., ale stomatolog dziecięcy w gabinecie prywatnym bierze 100, więc chyba nie jest tragicznie. No i musimy jeździć do Trzebini, bo w okolicznych gabinetach ozonu nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś